BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Henry Ford

"Ευτυχώς οι πολίτες της χώρας δεν κατανοούν το τραπεζικό και χρηματικό σύστημα, διότι αν το έκαναν, τότε πιστεύω ότι θα υπήρχε επανάσταση πριν αύριο το πρωί."

Jean-Luc Godard 2010

Θα έπρεπε να ευχαριστήσουμε την Ελλάδα.
Η Δύση είναι που χρωστάει στην Ελλάδα.
Η φιλοσοφία, η δημοκρατία, η τραγωδία...
Ο τεχνολογικός κόσμος στον οποίο ζούμε, χρωστά τα πάντα στην Ελλάδα.
Ποιός ανακάλυψε τη Λογική; Ο Αριστοτέλης!
Όλος ο κόσμος χρωστά χρήματα στην Ελλάδα. Θα μπορούσε να ζητήσει χιλιάδες εκατομύρια για πνευματικά διακαιώματα και θα ήταν λογικό να της τα δώσουμε. Αμεσως!


Ξυλούρης - Πουλημένοι

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Θα πληρώσουμε ΚΑΙ για το μουσουλμανικό τέμενος στην Αθήνα. ΑΜΕ !!!!!!!

Νωρίτερα σήμερα, διάβασα στο site του SKAI πως βάλαμε τα γκάζια στο φουλ λέει, να το κάνουμε τελικά το μουσουλμανικό τέμενος στην Αθήνα.

Η καταχώρηση έλεγε πως η πηγή ήταν από το σημερινό φύλο της Καθημερινής.
(24-Απριλιού-2010)
Αγόρασα λοιπόν την εφημερίδα για να διαβάσω ολόκληρο το άρθρο.

Λοιπόν για να τα μάθετε κι εσείς.... έτσι έχουν τα πράγματα.

17 στρέμματα θα παραχωρήσει το Πολεμικό Ναυτικό στον Ελαιώνα και συγκεκριμένα στον Βοτανικό. (17 στρέμματα αρχαιολογικού χώρου αν δεν με έχουν κάνει ακόμα ένα ανεγκέφαλο ον).



Γιατί στον Ελαιώνα?
««Η περιοχή αυτή επελέγη για να είναι προσβάσιμη στον λαό. Εμείς αντιλαμβανόμαστε τα κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να θέσουμε στην διάθεση του διάδοχου φορέα τη χρήση του χώρου, ώστε σύντομα να εξυπηρετηθούν οι συμπολίτες μουσουλμάνοι», δηλώνουν στην «Κ» υψηλόβαθμα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού.» (Φαίνεται οι Έλληνες συμπολίτες μας έχουν δει πια όλα τους τα προβλήματα λυμένα από το κράτος και ήρθε η σειρά των μουσουλμάνων συμπολιτών μας….)



Εκεί λοιπόν που θα χτίσουμε το τζαμί, «σήμερα λειτουργούν εγκαταστάσεις του Κέντρου Συντήρησης Αυτοκινήτων Ναυτικού (ΚΣΑΝ), οι οποίες θα μετεγκατασταθούν εντός της υπόλοιπης έκτασης που διατηρεί το ΓΕΝ.»
Αυτή η μετακόμιση θα κοστίζει στους Έλληνες 2.5 εκατομμύρια Ευρώ!!!!!!
Χρήματα που δοθούν από το Υπ. Παιδείας …..αν έχουν το Θεό τους. 

Ενώ ακόμα δεν ξέρουν πόσο θα κοστίσει η ανέγερση του μουσουλμανικού τεμένους και η διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου…… Τα έξοδα ανέγερσης και διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου θα καλυφθούν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων….. (Είπατε κάτι???????????)


«Η ανέγερση του τεμένους θα γίνει σύμφωνα με τους όρους δόμησης του νόμου 3512/2006. Συνολική επιφάνεια του οικοδομήματος 840τ.μ.., είσοδος από την Ιερά Οδό, ενώ θα γειτονεύει με το παρεκκλήσιο του Αγ. Χριστοφόρου που ανέγειραν πριν από χρόνια οι υπάλληλοι των υπηρεσιών του Ναυτικού.»
(Αυτοί ήταν ηλίθιοι που δεν απαίτησαν από το κράτος να τους το χτίσει. Μα πολύ ηλίθιοι!!!!!!!!)


Συνεχίζω να διαβάζω στη Καθημερινή.
««Στόχος είναι το τζαμί να ανεγερθεί από ελληνικές κατασκευαστικές εταιρείες», σημειώνουν κυβερνητικοί αξιωματούχοι και προσθέτουν: «επιθυμία μας είναι να αντανακλά την ισλαμική θρησκευτική παράδοση και την αρμονική συνύπαρξή της με τους πολιτισμούς του μεσογειακού χώρου.»»


Είπατε κάτι???? Εγώ πάντως ανακατεύομαι …με συγχωρείτε για λίγο… καταλαβαίνετε… επιστρέφω.

Διαδώστε το παρακαλώ… ώρα είναι πια να ξυπνήσουμε.

Επιτέλους φτωχοί!

Επιτέλους φτωχοί!


Του Γιάννη Ξανθούλη*

Να ξαναγίνουμε φτωχοί.
Όπως ήμασταν πάντα.
Όπως οι ήρωες των παλιών αναγνωστικών που οι γιαγιάδες έμοιαζαν με γιαγιάδες κι όχι με συνταξιούχες πόρνες.

Όπου οι μπαμπάδες επέστρεφαν το μεσημέρι για να καθίσει ΟΛΗ η ελληνική οικογένεια στο τραπέζι και να φάει το σεμνό φαγητό -όσπρια πεντανόστιμα και ζαρζαβατικά με μαύρο ψωμί μοσχοβολιστό- ενώ η γάτα και ο σκύλος περίμεναν στωικά να 'ρθει η σειρά τους ...

Να ξαναγίνουμε φτωχοί όπως ήμασταν πριν σαράντα και πενήντα χρόνια. 
Τότε που ονειρευόμασταν εν μέσω γκρι, μπλε και μπεζ χρωμάτων, τότε που καμιά Ελληνίδα δεν φιλοδοξούσε να γίνει ψευδοξανθιά, τότε που η λάσπη κολλούσε συμπαθητικά στα παπούτσια μας και οι αυθεντικοί ζήτουλες βρίσκονταν έξω απ' τις εκκλησιές περιμένοντας το τέλος της λειτουργίας και του μνημόσυνου.

Να ξαναγίνουμε φτωχοί πλην τίμιοι, χωρίς κινδύνους να ξεστρατίσουν οι αρχιμανδρίτες προς την ψηφιακή παιδοφιλία.

Να βρούμε ξανά τις σωστές μας κλίμακες χωρίς αγωνία παρκαρίσματος και παχυσαρκίας. Να ξαναβρούμε τη γεύση του «μπατιρόσπορου», των ελαχιστοποιημένων αναγκών, να ανακαλύψουμε εκ νέου τον ποδαρόδρομο και το συγκινητικό μοντέλο της «γυναίκας της Πίνδου». Μόνο με τέτοιες ηρωικές διαδρομές ενδεχομένως να ακυρώσουμε το κόμπλεξ μας έναντι του Μπραντ Πιτ και της Ναόμι Κάμπελ.

Να ξαναβρούμε -γιατί όχι- και τους παλιούς καλούς εχθρούς (κυρίως από τα βόρεια) που σήμερα τους έχουμε σκλάβους στα παβιγιόν μας. Να ξετρελαθούμε από την επικοινωνιακή μας υστερία με τα σιχαμένα κινητά τηλέφωνα που κατάργησαν κάθε έννοια ιδιωτικής ζωής. Να σκάψουμε στις αυλές -όσοι έχουν αυλές- και να κάνουμε παραδοσιακούς ασβεστόλακκους για να ασπρίζουμε τα δέντρα έτσι για καλαισθησία και υγεία. Να βρούμε πάλι τη σημασία του χώματος καταργώντας το καυσαέριο του επάρατου τρέχοντος πολιτισμού. Να εφεύρουμε τις παλιές νοσοκόμες που σέρνονταν από σπίτι σε σπίτι ρίχνοντας ενέσεις πενικιλίνης στα οπίσθια ολόκληρου του Έθνους.

Να προσδιορίσουμε ξανά την ντροπή και τον «σεβασμό» προσέχοντας το βλακώδες λεξιλόγιο των τέκνων μας. Επιτέλους, όποιο τέρας βρίζει ή χρησιμοποιεί την πάνδημη και πολυμορφική λέξη «ΜΑΛΑΚΑΣ» πάνω από εκατό φορές την ημέρα να το μπουκώνουμε με «κόκκινο πιπέρι εξόχως καυτερό», όπως τον καιρό της εξαίρετης φτώχειας μας .

Να μάθουμε να χρησιμοποιούμε τα κουλά μας χέρια σε δουλειές που σήμερα δίνουμε του κόσμου τα λεφτά, όπως μεταποίηση ρούχων, αλλαγές γιακάδων στα πουκάμισα, καρικώματα στις κάλτσες, υδραυλικές και σχετικές εργασίες. Να απαγορευτεί διά ροπάλου το γκαζόν που για μας τους πρώην
φτωχούς δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Στη θέση του να φυτευτούν λαχανικά ή και οπωροφόρα για να μην καλοσυνηθίζουμε την κάστα των μανάβηδων. Κάποτε ο μαϊντανός, τα κρεμμύδια και τα σκόρδα ήταν τα βασικά καλλωπιστικά των κήπων μας .

Να επανακτήσουμε το κύρος μας, χρησιμοποιώντας βέργες κι ότι τέλος πάντων απαιτούσε ο βασικός σωφρονιστικός κώδικας τα χρόνια της περήφανης ανέχειας ... Σταματήστε τις ψυχολογίες και τις
παραφιλολογίες για τα «τραύματα» των παιδιών. Μόνο λύσεις γήινες και πρακτικές -χωρίς ενστάσεις από τον Ρομπέν της ευαισθησίας, τον ΣΥΡΙΖΑ- θα αποκαταστήσουν την τρέλα και το χάος που υπαινίσσονται οι στατιστικές.

Να θυμηθούν οι Νεοέλληνες πως προέρχονται απ' τον Μεγαλέξανδρο, από τον Μιλτιάδη, τον Αριστείδη και προφανώς απ' τον... Αλκιβιάδη, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να βάλουν σε ενέργεια τον «δίκαιο θυμό» αν συμπέσουν με ληστές τραπεζών, περιπτέρων, σούπερ μάρκετ και
κοσμηματοπωλείων. Κανένας δισταγμός. Τα παλιά χρόνια για ψύλλου πήδημα σε μπαγλάρωναν. Θυμήσου και κόψ' τους τα χέρια ή και τα αχαμνά. Επιτέλους ας σταματήσουμε την ευρωπαϊκή μας ψυχοπάθεια ...

ΠΟΤΕ κανένας Έλληνας δεν έγινε σωστός Ευρωπαίος. Ούτε καν ο Αβραμόπουλος ούτε καν ο Σημίτης και άλλοι τέτοιοι που μου διαφεύγουν. Απ' τον καιρό που σταματήσαμε να θυμώνουμε σωστά, την πατήσαμε. Σταματήστε το «ντόπινγκ» με το τσουλαριό των λαϊκών ασματομουλάρων.
ΠΟΣΟΥΣ ΠΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΧΩΡΑ Η ΕΛΛΑΣ, κύριοι καναλάρχες της πλάκας;
Δεν είναι καιρός να ξεβρομίσει ο τόπος απ' τους εκφραστές του τραγουδιστικού Κάμα Σούτρα; ΠΟΙΟΣ θα μαζέψει τις ελιές στα περιβόλια όταν ο κάθε πικραμένος ονειρεύεται να γίνει αφίσα στη Συγγρού; Ποιος θα καθαρίσει τη Συγγρού απ' το αίσχος της καψουρικής ταπετσαρίας, κύριοι δήμαρχοι; Οι τραβεστί; Οι καημένες οι τραβεστί έχουν άλλες υποχρεώσεις ...

Μη φοβάστε τη φτώχεια. Η πατρίδα μας είναι ευλογημένη έστω κι αν δεν παράγει λαμαρίνες αυτοκινήτων ή καλής ποιότητας νάρκες και όπλα για τριτοκοσμικούς. Θυμηθείτε την ευλογία του ελαιόλαδου, της κορινθιακής σταφίδας, του χαλβά Φαρσάλων, των εσπεριδοειδών, της σαρδέλας και των λατρεμένων ραδικιών. Λάδι, χόρτα, ελίτσες, λίγο τυρί και ψωμί ζεστό, να φρεσκάρουμε στο μνημονικό μας το παλιό αναγνωστικό του Δημοτικού. Το ξέρω πως είναι ζόρι να κόψουμε το σούσι απότομα, όμως ήρθε ο καιρός να αναβιώσουμε την όπερα της πεντάρας, της δεκάρας και των άλλων
χρηστικών μας αξεσουάρ. Μια δοκιμή νομίζω πως θα μας πείσει ...

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ και ο θεός των μικρών πραγμάτων μαζί μας.



ΞΑΝΘΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
O Γιάννης Ξανθούλης γεννήθηκε το 1947 στην Αλεξανδρούπολη (από γονείς πρόσφυγες από την Ανατολική Θράκη). Σπούδασε δημοσιογραφία και σχέδιο. Από το 1969 εργάζεται ως δημοσιογράφος και χρονογράφος σε εφημερίδες, περιοδικά και ραδιόφωνο. Ασχολήθηκε με το παιδικό θέατρο. Έγραψε και εικονογράφησε παιδικά βιβλία. Σατιρικά κείμενα και θεατρικά έργα του -περισσότερα από τριάντα- παρουσιάστηκαν στο ελληνικό θέατρο. Το 1981 εκδόθηκε το πρώτο του μυθιστόρημα, O Mεγάλος Θανατικός. Ακολούθησαν: Οικογένεια Mπες-Bγες (1982), Το καλοκαίρι που χάθηκε στο χειμώνα (1984), O Σόουμαν δε θα 'ρθει απόψε (1985), Το πεθαμένο λικέρ (1987), O χάρτινος Σεπτέμβρης της καρδιάς μας (1989), Το ροζ που δεν ξέχασα (1991), H εποχή των καφέδων (1992), H Δευτέρα των αθώων (1994) και Το τρένο με τις φράουλες (1996). Έργα του έχουν μεταφραστεί στα γαλλικά, αγγλικά, δανέζικα, γερμανικά, ισπανικά, ιαπωνικά, ολλανδικά.

Τέτοιες ειδήσεις δεν τις καταλαβαίνω....εσείς?

http://www.skai.gr/articles/news/greece/%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1%CF%87%CF%8D%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%B7%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%B3%CE%B5%CF%81%CF%83%CE%B7%CF%84%CE%B5%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%82%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD%CE%91%CF%84%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE24042010/

Επισπεύδονται οι διαδικασίες ανέγερσης ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα.


Όταν το έργο ολοκληρωθεί θα αποτελέσει τον πρώτο επίσημο μουσουλμανικό χώρο προσευχής ο οποίος θα λειτουργήσει ύστερα από περίπου δύο αιώνες στην πρωτεύουσα.

Το τέμενος θα δημιουργηθεί στην περιοχή του Ελαιώνα και συγκεκριμένα στο Βοτανικό, σε έκταση 17 στρεμμάτων που θα παραχωρήσει το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.

Το ύψος της δαπάνης μετεγκατάστασης των υπηρεσιών του Πολεμικού Ναυτικού που θα αναλάβει το υπουργείο Παιδείας, υπολογίζεται σε 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ δεν υπάρχει ακόμα συγκεκριμένη εκτίμηση του τελικού συνολικού κόστους ανέγερσης του ισλαμικού τεμένους και της διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου.

Ας ξεχάσουμε πως δεν έχουμε λεφτά να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας ως κράτος και φτάσαμε στο κατώτατο σκαλοπάτι να χτυπάμε ξένες πόρτες που μας θέτουν όρους που θα μας ξεζουμίζουν.....

Έχω συγγενείς στην Αμερική, τον Καναδά, την Αυστραλία και την Αφρική. 
Καιρό τώρα διαβάζω κατά καιρούς το αίτημα των μουσουλμάνων να τους φτιάξει η Ελληνική κυβέρνηση τέμενος. 

Και αναρωτήθηκα, έτσι κάνουν και τα άλλα κράτη? 
Έφτιαξε κάποιο άλλο κράτος Εκκλησία για τους Έλληνες μετανάστες?

Όχι δεν έφτιαξε. 
Ούτε η Αμερική, ούτε ο Καναδάς, ούτε η Αυστραλία ούτε τα Αφρικανικά κράτη που ζούν οι συγγενείς μου. Τους ρώτησα. 

Έχουν όμορφες μεγάλες εκκλησίες, που φτιάχτηκαν αφού οι Ελληνικές κοινότητες αγόρασαν με λεφτά δικά τους ( όλοι έδωσαν ) μια έκταση, μετά έχτισαν με δικά τους χρήματα πάλι τους ναούς τους.
Που ακούστηκε , με ρωτούσαν όλοι. Εμείς ούτε που σκεφτήκαμε τότε να ζητήσουμε να μας κάνουν Εκκλησία. Ό,τι μπορούσε ο καθένας έδωσε και δίνει για να έχουμε την Εκκλησία μας, και λίγο βοηθάνε το Ελληνικό κράτος και η Εκκλησία απο την πατρίδα. 

Τώρα γιατί εμείς - ειδικά τώρα που υποτίθεται πως δεν έχουμε μια ως κράτος - να κάνουμε μια τέτοια κίνηση ...δεν το καταλαβαίνω και δεν μπορώ και να το δεχτώ. 

Ειδικά τώρα!!!! 

Να ήταν άλλες εποχές, να μην είχαμε βαρέσει κανόνι να πω ...αιντε είμαστε φιλόξενος λαός εμείς και θα κάνουμε την πρωτοπορία . Τώρα όμως? 
Τι να σκεφτώ τώρα μου λέτε? 

Είναι εξωφρενικό!
Είναι απαράδεκτο. 
ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΝΕ??????????????????????????
 

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Σοκολατοποιία ΙΟΝ -- Άνθρωποι με ήθος.


Η σοκολατοποιία ΙΟΝ ανήκει ακόμα σε Έλληνα επιχειρηματία. Η ιστορία των τελευταίων ετών παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Πολλές φορές τον πλησίασαν μεγάλες πολυεθνικές για να αγοράσουν την επιχείρηση, η απάντηση του ήταν άμεση και χωρίς δεύτερη σκέψη. Μάλιστα λέγεται ότι κάποια στιγμή τον πίεσαν υπερβολικά, τότε αυτός τους είπε να του κάνουνε ...την προσφορά γραπτώς. όπως και τους απάντησε γραπτώς. «Η προσφορά σας δεν με ενδιαφέρει». 

Επενδύει μόνο στην παραγωγή, τα έπιπλα των γραφείων είναι από την 10ετία του 60, θυμίζουν κάτι από ταινίες του Κωνσταντάρα..
Η ποιότητα όμως των υλικών για αυτόν δεν χωράει συμβιβασμούς στο κόστος. 85 χρονών σήμερα ο επιχειρηματίας είναι κάθε μέρα μέχρι τις 6 το απόγευμα στο γραφείο και μέχρι πέρσι οδηγούσε μόνος του κάθε μέρα μέχρι την δουλειά, γνωρίζει προσωπικά και είναι φίλος με όλους τους εργαζόμενους στην επιχείρησή του οι οποίοι βέβαια πίνουν νερό στο όνομά του.Δεν προσλαμβάνει αλλοδαπούς αλλά μόνο Έλληνες και όσες φορές, αν του προτάθηκε συνεργασία με τούρκικη επιχείρηση, απλά δεν ασχολήθηκε.
Επειδή ποτέ δεν του άρεσε η δημοσιότητα, δεν δίνω το ονομά του,
Ας μάθουμε να χρησιμοποιούμε τα Ελληνικά προιόντα. Δεν είναι κακό.

  

Όταν οι νέοι εκφράζονται Αθήνα, Δεκέμβρης 2008

Τον Δεκέμβρη του 2008, στα γεγονότα που ακολούθησαν την δολοφονία του μικρού Αλέξη Γρηγορόπουλου στην Αθήνα, εμφανίστηκαν πολλά«ιδιαίτερα» μηνύματα από δω και από κει.

Πάνω σε στύλους της ΔΕΗ, σε τοίχους, στάσεις λεωφορείων κλπ κλπ.

Θα μοιραστώ μαζί σας μερικά απο αυτά που μου έκαναν εντύπωση, αφού ποτέ πριν δεν είδα τόσα πολλά τέτοια μηνύματα στους δρόμους της Αθήνας. Φυσικά με τον καιρό τα περισσότερα εξαφανιστήκαν ….. Εκτός που ήταν όλα έξυπνα, και κάποια από αυτά με ένα καυστικό χιούμορ που χτυπούσε στην καρδιά της καταπίεσης που όλοι ζούμε αλλά δεν αναγνωρίζουμε όλοι δυστυχώς, ήταν και μια έκπληξη για μένα που μέχρι τότε πίστευα πως ο Έλληνας είχε ξεχάσει τα ιδανικά του και την ιστορία του. Ήταν ένα σημάδι που χάρισε ελπίδα σε όλους μας και ας μην το παραδεχτήκαμε ανοιχτά.

(πάνω σε μια στάση λεωφορείου στο κέντρο της Αθήνας…..)
ΣΥΓΝΩΜΗ
Ο σύλλογος αναρχικών αντιεξουσιαστών και λοιπών ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ, συμμεριζόμενος την οδύνη της εγχώριας ολιγαρχίας, μετά την καταστροφική λαίλαπα που πλήττει αναρίθμητες τράπεζες και άλλα ευαγή ιδρύματα, έχει να δηλώσει, ότι δεν πρόκειται παρά για μεμονωμένα περιστατικά εξοστρακισμού μολότωφ.
( Εύστοχο!!!)

Πάνω σε τοίχο είδα μια κάμερα παρακολούθησης και το εξής κείμενο…..
ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

Κάπου παρακάτω ένα γκαζάκι με το εξής κείμενο
ΤΟ ΓΚΑΖΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΦΕ

Σε τοίχο…. ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΤΡΩΕΙ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙ

Σε τοίχο…. ΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΖΩΕΣ
Σε τοίχο … ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ
Σε τοίχο…. ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
Σε τοίχο …ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ



Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Εξέγερση τώρα - Παναγιώτης Λαφαζάνης - εφημερίδα "Παρόν της Κυριακής"

Ένα άρθρο, του Παναγιώτη Λαφαζάνη (κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνου οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής του ΣΥΝ), διαβάσαμε στην εφημερίδα "Παρόν της Κυριακής".


..................................
Σ' αυτές τις ιστορικές ώρες, μόνο ένας παράγοντας μπορεί να αποτρέψει την καταστροφή: Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ! Και ο ελληνικός λαός διαθέτει ένα μόνο μέσο για να το επιτύχει. Να βγει στους δρόμους και να σταματήσει να βλέπει από την τηλεόραση ή τον καναπέ τη λαιμητόμο που του ετοιμάζουν.Έρχονται ώρες που οι ίδιοι οι λαοί αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη για το μέλλον τους. Αυτή είναι ξανά μια τέτοια ιστορική ώρα για τον ελληνικό λαό. Οι μεγάλες, ενωτικές κινητοποιήσεις του ελληνικού λαού και η καθολική λαϊκή εξέγερση μπορούν να αλλάξουν το κλίμα στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
Να διαμορφώσουν νέα δεδομένα, να καταδείξουν ότι δεν υπάρχει μόνο το «ντόμινο» των αγορών, αλλά και το «ντόμινο» των λαϊκών εξεγέρσεων, και τελικά να αποτρέψουν τον τραγικό μονόδρομο. Η λαϊκή εξέγερση, σε στιγμές σαν τις σημερινές, μπορεί να αποτελέσει μαζί το μήνυμα, το μέσο και το περιεχόμενο μιας διαφορετικής επιλογής, που θα αποτρέψει το «σφαγείο» του ΔΝΤ και θα αναδείξει την ανάγκη μιας αλληλεγγύης, με όρους αξιοπρέπειας και δικαιοσύνης, σε μια χώρα και σε έναν λαό που την αξίζουν και τη διεκδικούν!
Εξέγερση τώρα απέναντι σε μια νέα «ιερά συμμαχία» και ένα νέο μεγάλο εθνικό και κοινωνικό μέτωπο ρήξεων και ελπίδας αποτελούν τη μόνη σωτήρια προοπτική για ένα ανορθωτικό μέλλον της χώρας!


Εισπρακτικές εταιρίες στις εφορίες


Ποιός δεν γνωρίζει τις μαφιόζικες πρακτικές που έχουν χρησιμοποιήσει οι εισπρακτικές εταιρίες για λογαριασμό των τραπεζών κατα καιρούς? 

Χαρακτηριστικό είναι το τι προβλέπει ο νόμος για αυτές. ( πρόσφατα νομίζω έγινε κι αυτό)

Νέα νομοθετική ρύθμιση για τη λειτουργία των λεγόμενων εισπρακτικών εταιρειών ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομίας. 
Η ρύθμιση έρχεται σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή καθώς τα κόκκινα δάνεια έχουν αυξηθεί σε όγκο και αριθμό ενώ οι ενοχλήσεις των «εισπρακτικών» φαίνεται να έχουν ξεπεράσει και πάλι τα όρια.

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, το νομοσχέδιο, θα περιλαμβάνει τις ακόλουθες αλλαγές:

1. Οι εταιρείες θα υποχρεώνονται να μην τηλεφωνούν στους οφειλέτες για περισσότερες από δύο φορές μέσα σε χρονικό διάστημα ενός μηνός. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο οφειλέτης να δηλώσει κατά τη δεύτερη τηλεφωνική ενόχληση, ότι δεν επιθυμεί περαιτέρω «ενημέρωση».
 (γιατί σπάνε τα νεύρα του κόσμου με ασταμάτητα τηλεφωνήματα- ολη μέρα κάθε μέρα. Κάποιοι έχουν φτάσει στο σημείο να μην σηκώνουν καθόλου τα τηλεφωνά τους αν δεν γνωρίζουν τον αριθμό που καλεί και κάποιοι έχουν βγάλει και την συσκευη του σταθερού απο την πρίζα, αγανακτισμένοι ).
2. Θα απαγορεύεται η εισπρακτική εταιρεία να ενοχλεί συγγενείς του οφειλέτη, να προσεγγίζει γείτονες, τον εργοδότη ή μέλη της οικογένειάς του.
     ( ναι κάνουν ρεζίλι τους ανθρώπους σε όλο τους τον περίγυρο!!!!!)

3. Προσδιορίζεται ωράριο για την επικοινωνία της «εισπρακτικής» με τον οφειλέτη. Θα πρέπει να γίνει μόνο στις εργάσιμες ημέρες και από τις 09:00 το πρωί έως τις 20:00 το απόγευμα.
      ( τηλεφωνούν και μεσα στα άγρια μεσάνυχτα!!!!! έχουμε δεί ανθρώπουσ να κατεγγέλουν πως τους ενοχλούν μετά τα μεσάνυχτα!!! Τέτοιος ζήλος ε?)

4. Η επικοινωνία καταγράφεται και τηρείται από τις εισπρακτικές για τουλάχιστον τρεις μήνες προκειμένου να ελέγχεται η παραβίαση του νόμου σε περίπτωση καταγγελίας. Το περιεχόμενο της καταγραφής δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βάρος του οφειλέτη. Ο οφειλέτης ενημερώνεται για την καταγραφή και το σκοπό της.
       

5. Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή (υπάγεται στο υπουργείο Οικονομίας), αποκτά το δικαίωμα να ζητάει από τις εταιρείες τηλεπικοινωνιών (σταθερής και κινητής τηλεφωνίας) στοιχεία για τις ώρες επικοινωνίας του οφειλέτη με την εισπρακτική εταιρεία. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχει υπάρξει σχετική καταγγελία από τον οφειλέτη.

6. Οι εταιρείες ενημέρωσης είναι υποχρεωμένες να τηρούν ηλεκτρονικό αρχείο επικοινωνιών και να γνωστοποιούν στοιχεία σχετικά με το πότε ενόχλησαν τον οφειλέτη

7. Οι απαγορεύσεις που προαναφέρθηκαν θα ισχύουν και για τις ίδιες τις τράπεζες.

8. Εκτός από τις δηλωμένες εταιρείες ενημέρωσης και τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που έχουν δανείσει κεφάλαια, απαγορεύεται σε οποιονδήποτε άλλο να επικοινωνεί με οφειλέτη για να ζητήσει την επιστροφή των χρημάτων.
       ( πολλοί είναι αυτοί που έχουν καταγγήλει πως τους πλησίασαν άνθρωποι τύποι "μπράβοι" απειλόντας να τους κάνουν μεγάλο κακό αν δεν πληρώσουν τα χρωστούμενά τους στην τράπεζα, αλλά και δικηγόροι)

9. Η υφιστάμενη νομοθεσία, προβλέπει πρόστιμα τα οποία μπορούν να φτάσουν ακόμη και τις 500.000 ευρώ για τις εισπρακτικές εταιρείες που θα παραβιάζουν τον νόμο. Αυτά τα πρόστιμα θα επιβάλλονται πλέον ακόμη και σε τράπεζες σε περίπτωση που προχωρούν σε αντίστοιχες παραβάσεις.

10. Τέλος, θεσπίζονται περιορισμοί και για τους δικηγόρους, σε μια προσπάθεια να αποτραπούν φαινόμενα μεταφοράς των αθέμιτων εισπρακτικών μεθοδεύσεων σε δικηγορικά γραφεία.


Πάντως αν χρωστάτε στην εφορία, ψάξτε στο διαδύκτιο να βρήτε πως να απαντάτε στις μαφιόζικες πρακτικές τους.

Εχετε το δικαίωμα να μην τους μιλάτε και να μην απαντάτε σε όσα σας ρωτουν και λένε.

Για όσους αποφεύγουν την ασπαρτάμη == Άλλαξε όνομα

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το NaturalNews η ασπαρτάμη προωθείται πλέον σαν γλυκαντική ουσία σε αναψυκτικά και τρόφημα κάτω από νέο όνομα, μιας και είχε γίνει ευρέως γνωστή η επικινδυνότητα της και οι καταναλωτές την απέφευγαν. 
 
Συνήθως τώρα τα τρόφημα και ποτά που την περιέχουν αναφέρουν στα συστατικά τους τον όρο "φυσικό γλυκαντικό" ή "AminoSweet". 
(Όπου δηλαδή βλέπετε πλέον την ονομασία aminoSweet πρόκειται για τη γνωστή μας ασπαρτάμη...)

Στηρίζω τα Ελληνικά προιόντα. Πως να τα ξεχωρίζετε.

Λοιπόν, αγοράστε μόνο Ελληνικά προϊόντα τα οποία θα ξεχωρίζετε από τον αριθμό στο BAR CODE...

TA EΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ 520



ΚΑΘΕ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, 

ΜΕΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ.


(Τα 3 πρώτα ψηφία δείχνουν την χώρα προέλευσης)

Διαδώστε το σε φίλους σας...
( http://hellenicrevenge.blogspot.com/2009/03/blog-post_1632.html )

Οι κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας - The Georgia Guidestones - ΜΕΡΟΣ 2




Την Κυριακή, 18 Απριλίου 2010, (Οι κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας - The Georgia Guidestones ), παρουσίασα ένα παράξενο μνημείο στην Αμερική με την ανάλυση του blogger http://pentaedron-kafes.blogspot.com/2009/12/georgia-guidestones.html


Σήμερα θα συνδέσω όλα αυτά με τις προσωπικές μου σκέψεις και κάποια βίντεο που δείχνουν την σύνδεση αυτών των 10 εντολών/οδηγιών με πολιτικά πρόσωπα που όλοι γνωρίζουμε, και clubs της ελίτ που θεωρούν εαυτούς ανώτερους όλων μας ( και αυτά όλα μας είναι γνωστά από τα ΜΜΕ, δεν κρύβουν την ύπαρξη τους πια, έχουν πάρει και επισήμως θέση συμβούλων στις κυβερνήσεις).

Στο μνημείο λοιπόν αυτό, διαβάζει κανείς 10 οδηγίες/εντολές που προβληματίζουν έντονα.
Δεν είναι υπερβολικοί αυτοί που λένε πως δεν είναι τίποτα άλλο, παρά οι «10 εντολές» της Νέας Τάξης Πραγμάτων ( Ο Θεός να μας λυπηθεί).
Με λίγα λόγια, στις εντολές αυτές της Νέας Τάξης πραγμάτων, συνοψίζεται το μισάνθρωπο πλάνο τους για την επιβολή της παγκόσμιας διακυβέρνησης και πρωτοφανούς ελέγχου. Έναν φασισμό, τέτοιο που δεν έχει ξαναδεί ο άνθρωπος. Τέτοιον που μόνο άρρωστα ή διαβολικά μυαλά θα μπορούσαν να εμπνευστούν…..


  • Η μεγάλη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού που τόσο πολύ επιθυμούν.
         (Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από                 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με την φύση.) 

Γι’ αυτούς είμαστε περιττοί, δεν χρησιμεύουμε σε τίποτα, δεν θα έπρεπε να είχαμε γεννηθεί καν και πάνω από όλα είμαστε και άχρηστοι καταναλωτές των φυσικών αγαθών του πλανήτη μας ( useless eaters έτσι μας λένε στις ομιλίες τους και τα βιβλία τους που τα εκδίδουν δεν τα κρύβουν), και όχι μόνο. 

Είμαστε λέει ο καρκίνος του πλανήτη, και αυτοί, παίζοντας τον ρόλο του Θεού έχουν αποφασίσει να μας τελειώσουν. (Μην είστε "καρκίνος" για τον πλανήτη - Αφήστε χώρο για τη φύση - Αφήστε χώρο για τη φύση.

Θέλουν λοιπόν να μας «βγάλουν από την μέση» ντύνοντας αυτή τους την επιθυμία με τον μανδύα της μόνης λύσης στα προβλήματα του περιβάλλοντος και την καταστροφή του πλανήτη. 

Δείτε τα βίντεο παρακάτω, και θα καταλάβετε κι εσείς πως όλη αυτή η τρομοκρατία για την υπερθέρμανση, το νερό που τελειώνει, κλπ κλπ δεν είναι η αλήθεια. Είναι απλά το μέσο που δημιούργησαν για να μας πείσουν για πολλά. 

Το λένε ξεκάθαρα…. Χρειάζονταν ένα καλό κίνητρο να μας δώσουν. Έτσι θα μας περνούσαν ότι χρειάζεται για την πολυπόθητη παγκόσμια διακυβέρνηση τους ( σιγά σιγά και όχι σε μια μέρα με πολιτικές του τύπου «αποφασίζουμε και διατάζουμε» αφού ξέρουν πως θα επαναστατήσουμε σε κάτι τέτοιο κάποια στιγμή. Όχι, θέλουν να μας κάνουν να τα επιζητήσουμε μόνοι μας.)

  • Πέρα από το να ξεχάσουμε τα δικαιώματά μας…., με λύπη καταλαβαίνω πως θέλουν να μας οδηγήσουν στο να δεχτούμε την στείρωση και την ελεγχόμενη αναπαραγωγή μας. (Κατευθύνετε σοφά την αναπαραγωγή, βελτιώνοντας την φυσική κατάσταση και την πολυμορφία.)
Πως θα πείσουν τον άνθρωπο να δεχτεί κάτι τέτοιο? Πολύ φοβάμαι με έναν φοβερό πόλεμο. ‘Όταν θα έχουν επιζήσει ελάχιστοι, θα έχουν φροντίσει να φαίνεται πως ο πόλεμος έγινε από την πλεονεξία της ανθρωπότητας και τον υπερπληθυσμό κλπ κλπ. 

Τότε θα είναι πολύ εύκολο να πεις στους ανθρώπους πως δεν είναι όλοι κατάλληλοι να φέρουν παιδιά στον κόσμο αφού η λογική μου, μου λέει πως ο πόλεμος θα είναι πυρηνικός, οπότε θα έχουν και το επιχείρημα των τερατογεννήσεων για να ελέγχουν την ανθρώπινη αναπαραγωγή. 

Δυστυχώς, στην πορεία της «επιστημονικής» τους έρευνας για την μέθοδο της στείρωσης του πληθυσμού, αθώοι άνθρωποι, χωρίς την έγκρισή τους και εν αγνοία τους,(Νικαράγουα, Μεξικό, Φιλιππίνες) έγιναν τα πειραματόζωα τους.


Δείτε στο τρίτο βίντεο τι έγινε στις Φιλιππίνες – έτος διεξαγωγής εμβολιασμού 1995 – είπαν στον κόσμο να εμβολιαστεί για τέτανο.
Το εμβόλιο είχε στα συστατικά του ΚΑΙ την γυναικεία ορμόνη hCG ( που παράγεται στην εγκυμοσύνη). Ο εμβολιασμός προκάλεσε αποβολές σε μελλοντικές εγκυμοσύνες και την γέννηση νεκρών μωρών από τις έγκυες γυναίκες που εξαναγκάστηκαν στον εμβολιασμό σε προχωρημένη κύηση. Η δικαιολογία / εκβιασμός που τους έγινε, ήταν πως τα μωρά τους δεν θα έπαιρναν ταυτότητα από το κράτος αν δεν έκαναν εκείνες το εμβόλιο!! .


Ας διαβάσουμε τι γίνεται όταν σε ένα εμβόλιο κατά του τετάνου προσθέσουμε της ορμόνη της εγκυμοσύνης ......


In nature the hCG hormone alerts the woman's body that she is pregnant and causes the release of other hormones to prepare the uterine lining for the implantation of the fertilized egg. 

The rapid rise in hCG levels after conception makes it an excellent marker for confirmation of pregnancy: when a woman takes a pregnancy test she is not tested for the pregnancy itself, but for the elevated presence of hCG.


However, when introduced into the body coupled with a tetanus toxoid carrier, antibodies will be formed not only against tetanus but also against hCG. 

In this case the body fails to recognize hCG as a friend and will produce anti-hCG antibodies. 

The antibodies will attack subsequent pregnancies by killing the hCG which naturally sustains a pregnancy; 

when a woman has sufficient anti-hCG antibodies in her system, she is rendered incapable of maintaining a pregnancy.


Είναι λυπηρό… είναι όμως αληθινό. Είμαστε αναλώσιμοι για αυτούς τους ανθρώπους (??).





Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Οι κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας - The Georgia Guidestones

Στις 22 Μαρτίου, 1980, ένα γρανιτένιο μνημείο ύψους 6 μέτρων και βάρους 100 τόνων, εγκαινιάζεται στους λόφους του Elbert County  στην Georgia, USA.

Στις 4 εξωτερικές λιθόπλακες βρίσκονται χαραγμένες 10 οδηγίες/εντολές, σε 8 διαφορετικές γλώσσες. (Αγγλικά, Ισπανικά, Σουαχίλι, Ινδικά, Εβραικά, Αράβικα, Κινέζικα και Ρώσικα).

  • Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με την φύση.
  • Κατευθύνετε σοφά την αναπαραγωγή, βελτιώνοντας την φυσική κατάσταση και την πολυμορφία.
  • Ενώστε την ανθρωπότητα μέσω μιας ζωντανής νέας γλώσσας.
  • Τιθασεύστε το πάθος, την πίστη, την παράδοση και όλα τα πράγματα με ψύχραιμη λογική.
  • Προστατεύστε τους ανθρώπους και τα έθνη με δίκαιους νόμους και δίκαια δικαστήρια.
  • Αφήστε όλα τα έθνη να κυβερνιούνται εσωτερικά, επιλύοντας τις εξωτερικές διαφορές σ' ένα παγκόσμιο δικαστήριο.
  • Αποφύγετε ασήμαντους νόμους και άχρηστους αξιωματούχους.
  • Εξισορροπήστε τα προσωπικά δικαιώματα με τα κοινωνικά καθήκοντα.
  • Να εκτιμάτε την αλήθεια, την ομορφιά, την αγάπη, αναζητώντας την αρμονία με το άπειρο.
  • Μην είστε "καρκίνος" για τον πλανήτη - Αφήστε χώρο για τη φύση - Αφήστε χώρο για τη φύση.
 Ένα ακόμα μήνυμα υπάρχει στο μνημείο, στις εξης 4 αρχαίες γλώσεες: αρχαία Ελληνικά,με μικρογράμματη Ελληνική γραφή, Βαβυλωνιακά με σφηνοειδή γραφή, Αρχαία Αιγυπτιακά με ιερογλυφική και Σανσκριτικά με γραφή devanagari.

Στο Ελληνικό κείμενο αναγράφεται : «Οίτε οι λίθοι την οδόν δεικνύντων οιώνι σωφροσύνης» . Αν και δεν είναι απόλυτα αναγνωρίσιμο από την φωτογραφία, το νόημα που προφανώς ήθελαν να δώσουν με αυτό είναι : « ας είναι αυτοί οι λίθοι οδηγοί στην οδό μιας εποχής σωφροσύνης» .

Στον κεντρικό λίθο, παρατηρούμε μια τρύπα σε γωνία 34μοίρες, η οποία "δείχνει" τον North celestial pole (Βόριος ουράνιος πόλος), και το βόρειο αστέρι είναι πάντα ορατό, συμβολίζοντας τη σταθερότητα και τον προσανατολισμό με τις δυνάμεις της φύσης.

Η σχισμή στον κεντρικό πάλι λίθο,σχηματίζει ένα παράθυρο που ευθυγραμμίζει με τις θέσεις της ανατολής του ηλίου το καλοκαίρι, όπως επίσης και με τα χειμερινά ηλιοστάσια.













Σε μικρή απόσταση απο το μνημείο, υπάρχει ακόμα μια γρανιτένια πλάκα στο έδαφος με πληροφορίες σχετικά με το κύριο μνημείο.


                                                              
                                                                                                                    

PHYSICAL DATA

1. OVERALL HEIGHT - 19 FEET 3 INCHES [5.87 m].
2. TOTAL WEIGHT - 237,746 POUNDS [107,840 kg].
3. FOUR MAJOR STONES ARE 16 FEET,
   FOUR INCHES [4.98 m] HIGH, EACH WEIGHING
   AN AVERAGE OF 42,437 POUNDS [19,249 kg].
4. CENTER STONE IS 16 FEET, FOUR-
   INCHES [4.98 m] HIGH, WEIGHS 20,957 POUNDS [9,506 kg].
5. CAPSTONE IS 9-FEET, 8-INCHES [2.95 m]
   LONG, 6-FEET, 6-INCHES [1.98 m] WIDE;
   1-FOOT, 7-INCHES [0.48 m] THICK. WEIGHS
   24,832 POUNDS [11,264 kg].
6. SUPPORT STONES (BASES) 7-FEET,
   4 INCHES [2.24 m] LONG 2-FEET [0.61 m] WIDE.
   1 FOOT, 4-INCHES [0.41 m] THICK, EACH
   WEIGHING AN AVERAGE OF 4,875
   POUNDS [2,211 kg].
7. SUPPORT STONE (BASE) 4-FEET,
   2½ INCHES [1.28 m] LONG, 2-FEET, 2-INCHES [0.66 m]
   WIDE, 1-FOOT, 7-INCHES [0.48 m] THICK.
   WEIGHT 2,707 POUNDS [1,228 kg].
8. 951 CUBIC FEET [26.9 m³] GRANITE.
9. GRANITE QUARRIED FROM PYRAMID
   QUARRIES LOCATED 3 MILES [5 km] WEST
   OF ELBERTON, GEORGIA.
 
Astronomic Features
1. channel through stone
indicates celestial pole.
2. horizontal slot indicates
annual travel of sun.
3. sunbeam through capstone
marks noontime throughout
the year
Author: R.C. Christian
(a pseudonyn) 

Sponsors: A small group
of Americans who seek
the Age of Reason
Time Capsule
Placed six feet below this spot
On
To Be Opened on

 


Η κατασκευή του καλύπτεται από μυστήριο γιατί κανένας δεν γνωρίζει την πραγματική ταυτότητα των ανθρώπων που ανέλαβαν την ανέγερση του. 

Το μόνο βέβαιο είναι ότι τον Ιούνιο του 1979, ένας καλοντυμένος ξένος επισκέφθηκε τα γραφεία της τοπικής εταιρείας Elberton Granite Finishing Company και ανακοίνωσε ότι ήθελε να κτίσει ένα οικοδόμημα για να αποστείλει ένα μήνυμα στην ανθρωπότητα. 

Παρουσιάστηκε ως R. C. Christian, αλλά σύντομα έγινε αντιληπτό ότι αυτό δεν ήταν το πραγματικό του όνομα, καθώς και ο ίδιος το παραδέχθηκε αργότερα.

Δήλωσε ότι αντιπροσωπεύει μια ομάδα ανθρώπων που ήθελαν να προσφέρουν μια κατεύθυνση στην Ανθρωπότητα.

Σήμερα αν και έχουν περάσει τρείς δεκαετίες από τότε, κανένας δεν γνωρίζει το πραγματικό του όνομα ή αυτών που αντιπροσώπευε, ενώ το μνημείο βρίσκεται κτισμένο επάνω σε έδαφος αμφιβόλου ιδιοκτησίας. 
Βρίσκεται πολύ κοντά σε μια περιοχή που οι ινδιάνοι Τσερόκι ονομάζουν Al-yeh-li A lo-Hee δηλαδή «το κέντρο του κόσμου».

Στην δημόσια βιβλιοθήκη του Elberton, βρέθηκε ένα βιβλίο που γράφτηκε από τον R.C. Christian. Εκεί αναφέρεται ότι το μνημείο που ανέλαβε να κατασκευάσει, ανεγέρθη εις αναγνώριση του Thomas Paine και της απόκρυφης φιλοσοφίας την οποία εκείνος είχε υιοθετήσει εναντίον της Ιουδαιο-Χριστιανικής θρησκείας.


Το να περιοριστεί ο πληθυσμός της γης στα 500 εκατομμύρια σημαίνει απλά τον αφανισμό πλέον του 90% σημερινού παγκόσμιου πληθυσμού και η προσπάθεια αυτή εκφράζεται με 

  • την προώθηση κάθε είδους πολέμων και συρράξεων
  • τον αποπροσανατολισμό από κάθε θεραπεία για τις ασθένειες που προκαλούν τον θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων όπως ο καρκίνος, οι καρδιοαγγειακές παθήσεις, ο διαβήτης το AIDS και η υπέρταση. 

  • Με την καθημερινή διεξαγωγή αεροψεκασμών σε παγκόσμια κλίμακα με βαρέα μέταλλα που εξασθενούν το ανοσοποιητικό του σύστημα. 
  • Με την ρύπανση των θαλασσών με τοξικά και πυρηνικά απόβλητα. 
  • Με την επιβολή του Κώδικα Διατροφής ή Codex Alimentarius, ο οποίος θα απαγορεύει ή θα περιορίζει κάθε είδους ουσία με θεραπευτική ή συντηρητική αξία για τον άνθρωπο όπως οι βιταμίνες τα μέταλλα και τα λοιπά μικροθρεπτικά στοιχεία.. 

Πάμπολλες άλλες μέθοδοι μαζικού αφανισμού βρίσκονται σε εξέλιξη, χωρίς δυστυχώς η πλειονότητα του κόσμου να γνωρίζει την επικινδυνότητα ή την προέλευση τους.
  

Η αναφορά σε προσφυγές σε παγκόσμιο δικαστήριο ήδη από το 1980 δείχνει την σημερινή προσπάθεια για δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης και ενός δικαστικού οργάνου με παγκόσμιες εξουσίες

Η έμφαση στην διατήρηση της φύσης προεξοφλεί το περιβαλλοντολογικό κίνημα του 1990 και την επιβολή νέων τεχνολογιών μέσα από την δημιουργία ενοχών για την ρύπανση του περιβάλλοντος, 


ενώ η αναφορά σε «αναζήτηση της αρμονίας με το άπειρο» αντικατοπτρίζει την προσπάθεια για υποκατάσταση της τρέχουσας Χριστιανικής θρησκείας με ένα  είδος σκοταδιστικού πνευματισμού.


Η ομάδα που ανέλαβε την ανέγερση του μνημείου, προφανώς δεν είναι παρά μια από τις πολλές ομάδες που εργάζονται μεθοδικά για τη δημιουργία μιας «Νέας Τάξης Πραγμάτων». Πίσω από αυτές τις ομάδες βρίσκονται σκοτεινές πνευματιστικές ομάδες και για την κατανόηση των σκοπών τους χρειάζεται περισσότερη γνώση γύρω από τις δραστηριότητες τους με τις οποίες ερμηνεύονται οι σκοπιμότητες όλων των φαινομενικά ασύνδετων και ακατανόητων γεγονότων ανά τον κόσμο που δοκιμάζουν την λογική και την γνώση μας.


Το γεγονός ότι ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει την ύπαρξη του μνημείου και μάλιστα ούτε καν οι ίδιοι οι Αμερικανοί στην πλειονότητα τους, αν και βρίσκεται μέσα στην χώρα τους, δείχνει ότι πρέπει να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο στην αποκάλυψη, την κατανόηση και τον συσχετισμό τέτοιας έκτασης γεγονότων και καταστάσεων όπως οι παγκόσμιες μάστιγες που προαναφέρθηκαν, πριν είναι πολύ αργά.

Το ότι κάποιοι σχεδιάζουν με μακρόπνοα και παγκοσμίου εμβελείας σχέδια, το ότι διαθέτουν τεράστια ποσά για το στήσιμο δήθεν συμβολικών μνημείων, δήθεν προφητικών γεγονότων και δήθεν αποκαλυπτικής φύσεως καταστάσεων δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι είναι σε θέση να το πετύχουν κιόλας. 

Είναι λίγοι και στηρίζονται μόνο στην τεράστια οικονομική τους δύναμη για να στρέψουν ένα μικρότερο μέρος του πληθυσμού ενάντια στο μεγαλύτερο. 

Από εμάς τους ίδιους εξαρτάται το αν θα επιτρέψουμε να πετύχουν το σκοπό τους και όχι από τους πάσης φύσεως «σωτήρες».

Δυστυχώς δεν πρόκειται για εφιαλτικά σενάρια κάποιας νοσηρής φαντασίας. Μια βόλτα στο Διαδίκτυο θα το επιβεβαιώσει άμεσα.
Πρόκειται για έναν πραγματικό και ανηλεή πόλεμο ενάντια στο ανθρώπινο είδος από κάποιους που μας αντιμετωπίζουν όχι ως νοήμονα όντα, αλλά από κάθε άποψη ως έντομα προς εξόντωση.

Μόνο η διαρκής εγρήγορση και η μόρφωση μπορούν να εμποδίσουν την δράση τους, διότι ο πόλεμος αυτός βρίσκεται σε εξέλιξη και η επιτυχία του σχεδιασμού του έχει βασιστεί στην άγνοια και την παραπληροφόρηση των μαζών μέσα από την άχρηστη υπερπληροφόρηση.

Bob Chapman.... να ποιό είναι το σχέδιο πίσω απο την οικονομική κρίση και την κατάσταση της Ελλάδας σήμερα.

Τι να πω.....εύχομαι να λέει βλακείες.
Δεν μπόρεσα όμως να προσπεράσω αυτή την συνέντευξη, όσο κι αν το ήθελα λέγοντας στον εαυτό μου..."τα παραλέει".....
Πρόκειται για έναν άνθρωπο, σήμερα κάπου 74 χρονών, ο οποίος στα 28 χρόνια μεταξύ 1960 και 1988 υπήρξε ο μεγαλύτερος χρηματιστής στην αγορά χρυσού-ασημιού.
Όταν αποσύρηθκε απο την ενεργό δράση, η χρηματιστηριακή του εταιρία αριθμούσε 6000 πελάτες. Αναλυτικότερο βιογραφικό εδώ : http://www.theinternationalforecaster.com/Bob_Chapman

Ακούστε τον .....

Nigel Farage ... για τον "εκλεγμένο" πρόεδρο της ΕΕ

Nigel Farage - Ευρωβουλεύτης

Τώρα θα ήθελα να μεταφράσω όλα όσα λέει αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Μπορώ όμως να πω την κεντρική ιδέα.
Ο ανθρωπος αυτός, που έχει πει μπροστά στις κάμερες πως κακώς μπήκε η Ελλάδα στο Ευρώ ( άδικο έχει?) τα χώνει εκεί μέσα και κάποιες φορές κάνει τους συναδέλφους του να νοιώθουν πολύ άβολα..... Λέει για την Συνθήκη της Λισαβόνας που δίνει μεγάλη εξουσία στις κυβερνήσεις που μόνο δημοκρατική δεν μπορεί να την πει ο άνθρωπος, την κατάσταση της Ελλάδας, τις συνέπειες των αποφάσεων τους στον κόσμο. Δεν διστάζει να κριτικάρει ανοιχτά, έναν έναν, τα ηγετικά στελέχη της Κομισιόν βάση του πολιτικού παρελθόντος τους(που σε κάποιες περιπτώσεις δεν είναι πολύ κολακευτικό). Και τα λέει αρκετά "εξω απο τα δόντια" εκεί, στην σκηνή του θεάτρου του παραλόγου που λέγεται "Ευρώπη".




(το ίδιο με ελληνικούς υπότιτλους και μουσική)