BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Henry Ford

"Ευτυχώς οι πολίτες της χώρας δεν κατανοούν το τραπεζικό και χρηματικό σύστημα, διότι αν το έκαναν, τότε πιστεύω ότι θα υπήρχε επανάσταση πριν αύριο το πρωί."

Jean-Luc Godard 2010

Θα έπρεπε να ευχαριστήσουμε την Ελλάδα.
Η Δύση είναι που χρωστάει στην Ελλάδα.
Η φιλοσοφία, η δημοκρατία, η τραγωδία...
Ο τεχνολογικός κόσμος στον οποίο ζούμε, χρωστά τα πάντα στην Ελλάδα.
Ποιός ανακάλυψε τη Λογική; Ο Αριστοτέλης!
Όλος ο κόσμος χρωστά χρήματα στην Ελλάδα. Θα μπορούσε να ζητήσει χιλιάδες εκατομύρια για πνευματικά διακαιώματα και θα ήταν λογικό να της τα δώσουμε. Αμεσως!


Ξυλούρης - Πουλημένοι

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Απίστευτα πράγματα 3 μέρος δεύτερο...... Αθήνα κέντρο ..... Ακόμα πιστεύεις πως έχουμε κυβέρνηση ;;; Εγώ πιστεύω πως είμαστε ξέφραγο αμπέλι



Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως, αφού είναι τόσο χάλια οι συνθήκες διαβίωσης στην Ελλάδα, όλοι αυτοί που ήρθαν εδω για ένα καλύτερο "αύριο" και τελικά βρήκαν μια κόλαση....  γιατί παραμένουν;;;.....


Τι κρίμα πάντως!  Μια πόλη που, παρά το πολύ τσιμέντο, είχε μια όμορφη γεύση Ελληνική μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1990, σήμερα να έχει καταντήσει αυτό το όμορφο κέντρο της χειρότερο και απο τριτοκοσμικές πόλεις της Ασίας και της Αφρικής....  Κρίμα.

Δείτε αν αντέχετε την αληθινή εικόνα της παρακμής. Αν είστε ήδη λυπημένοι και θλιμένοι θα έλεγα να μην δείτε τα βίντεο που ακολουθούν. Η εικόνα που δίνουν για την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας είναι χωρίς φτιασίδια .... είναι για γερά στομάχια και δυστυχώς είναι μια μικρή λεπτομέρεια της μεγαλύτερης εικόνας που είναι χειρότερη και εξελίσσεται λεπτό με λεπτό. Το τελευταίο βίντεο δείχνει τα πρώτα αποτελέσματα στην νεολαία ( Ελληνική και μη)  όλου αυτού του ηλίθιου πολυπολιτισμικού ονείρου των πολιτικών όλης της Ευρώπης, που ειδικά στην χώρα μας εξλίσσεται άναρχα.




















Απίστευτα πράγματα 3 - Αθήνα κέντρο ... έτσι την κατάντησαν Κρίμα και ΝΤΡΟΠΗ

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

15 Δεκ. 2010 Αθήνα - Οργή λαού











Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Να οι "ακροδεξιοί" .....

Αυτοί οι αγανακτησμένοι άνθρωποι είναι οι ακροδεξιοί που μας είπαν στην τηλεόραση;
Τα συμπεράσματα δικά σας. Εικόνες έξω απο τον Άγιο Παντελεήμονα το βράδυ της περιβόητης συναυλίας ..... (12-12-2010)

Ο ρατσισμός έχει χρώμα; (δείτε την περίπτωση του μικρού Elias,για να δείτε το μέλλον των παιδιών σας)

Δείτε με προσοχή τα παρακάτω δύο βίντεο από εκπομπή Νορβηγικού καναλιού (με αγγλικούς υπότιτλους). Παρακολουθήστε την περίπτωση ενός μικρού Νορβηγού, του οχτάχρονου Εlias, ο οποίος νιώθει ξένος στην χώρα του!


Ο Εlias και η οικογένειά του ζουν στο Grønland συνοικία του Oslo, πρωτεύουσας της Νορβηγίας.

Στο Gronland το 45% των κατοίκων είναι μετανάστες

(Ακολουθούν φωτογραφίες από την συνοικία της Νορβηγικής πρωτεύουσας και τα τζαμιά της. Της συνοικίας, μόνο.Όχι όλης της πρωτεύουσας..η παρακάτω φωτογραφία είναι από το //www.pbase.com/dgdb/image/22331428).

Η μητέρα του έστειλε το παιδί στο σχολείο της γειτονιάς, όπου το 97% είναι μετανάστες. 

Ο Εlias πολύ σύντομα απομονώθηκε. 

Όπως λέει, με παράπονο, ή μάλλον με έκδηλη θλίψη, κανένα παιδί δεν τον θέλει στην παρέα και δεν έχει ούτε ένα φίλο. Το πρόβλημα εντοπίζεται στα παιδιά μουσουλμανικών οικογενειών. Τα μουσουλμανάκια, όπως εξηγεί ο μικρός Εlias, δεν τον θέλουν γιατί απλά, δεν είναι μουσουλμάνος. Τον θεωρούν ‘ακάθαρτο’ γιατί τρώει χοιρινό και τον λένε ότι είναι ‘κακός’ και θα πάει στην κόλαση. 

Το ίδιο ‘εχθρικό’ κλίμα αντιμετωπίζει και στην γειτονιά του, στην αλάνα κάτω από το σπίτι του, όπου δεν κατεβαίνει να παίξει γιατί είναι ανεπιθύμητος. Μάλιστα, τρεις φορές τον χτύπησαν και από τότε δεν ξαναπήγε. 

Δεν κατέβηκε για δύο ολόκληρα χρόνια. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να κλειστεί στον εαυτό του, να μην έχει διάθεση για τίποτε, να μην μπορεί να αποδώσει στο σχολείο και να μην θέλει να ασχοληθεί με κάποιο σπορ. Κάθεται όλη την ημέρα μέσα στο σπίτι (δεν έχει άλλα αδελφάκια), βλέπει τηλεόραση και παίζει video games.
(Α, κάπου υπάρχει και ένας μπαμπάς, αλλά δεν πολύ φαίνεται).


Όταν κάποια φορά η μητέρα του κατέβηκε κάτω, μαζί με τον Εlias, αμέσως τα παιδιά της γειτονιάς την περικύκλωσαν και την ρώτησαν, αν είναι η μάνα του Elias και αν είναι μουσουλμάνα. 

Η μητέρα απάντησε ότι ‘εμείς δεν έχουμε κάποια θρησκεία, δεν πιστεύουμε σε τίποτα’

Τότε ο μικρός Εlias, την κάρφωσε στα μάτια και είπε ‘όχι είμαστε χριστιανοί’. 

Η μητέρα του, η οποία δηλώνει άθεη, λέει στο κανάλι ότι είναι παράξενο πως ο Elias άρχισε να χαρακτηρίζει από μόνος του τον εαυτό του 'χριστιανό'.

 
Η μάνα είναι μάλλον ο χαρακτηριστικός τύπος Νορβηγίδας ή σύγχρονης βορειοευρωπαίας. 

Χωρίς πίστη σε Θεό, με κουλτούρα διαμορφωμένη από την δεκαετία του ‘70, μοιάζει να απορεί και δεν καταλαβαίνει γιατί οι άνθρωποι χωρίζονται και δεν μπορούν να ζήσουν αρμονικά. 

Φαίνεται να υποστηρίζει ή να έχει αποδεχτεί ενσυνείδητα τις σύγχρονες πολυπολιτισμικές κοινωνίες. Γι’ αυτό τον λόγο άργησε να καταλάβει τον εφιάλτη του παιδιού της που μέρα με την μέρα μαράζωνε. 

Στο τέλος (επιτέλους) αποφάσισε να αλλάξει σχολείο στο παιδί. Μάλιστα αυτό το θεώρησε ‘ήττα’ για τις ιδέες της. Και στο καινούργιο σχολείο υπήρχαν παιδιά από άλλες χώρες και μουσουλμανάκια, αλλά δεν ήταν η πλειοψηφία. 

Ο Elias αμέσως άλλαξε. Το πρόσωπο του έγινε χαρούμενο αμέσως, έκανε φίλους (απ’ ότι δείχνει το βίντεο λευκά νορβηγάκια), άρχισε να συμμετέχει σε αθλητικές δραστηριότητες, με λίγα λόγια, άρχισε να ζει σαν παιδί.







Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. 
Προβληματιστείτε. 
Προβληματιστείτε έντονα. 

Το θέμα δεν είναι γενικά, ‘οι μετανάστες’. Και οι Έλληνες υπήρξαν και συνεχίζουν να υπάρχουν ως μετανάστες σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη. 
Το ‘καυτό’ θέμα σήμερα της Ευρώπης λέγεται ‘μουσουλμάνοι’. 

Η μητέρα του Elias λέει: «Ποτέ δεν μου ανέφερε για παιδιά μαύρα, σκουρόχρωμα ή μελαχρινά. Άλλωστε ο Elias είχε και τέτοιους φίλους. Έλεγε συγκεκριμένα ‘μουσουλμάνοι’. ‘Εγώ και οι μουσουλμάνοι’". 

Και μιλάμε για μία οικογένεια που η θρησκεία, το χρώμα και η φυλή δεν έπαιζαν κανένα ρόλο. Λόγω κουλτούρας! 
Η πραγματικότητα είναι όμως πολύ σκληρή και δεν θέλουμε να την δούμε ή κάνουμε ότι δεν την βλέπουμε (για να μην ηττηθούν οι ιδέες μας!) και για αυτό το ρίχνουμε μετά στο δακρύβρεχτο, σε μία αόριστη αγαπολογία, (ειδικά αν είσαι χριστιανός) και στις ουτοπίες περί αρμονικής συμβίωσης λαών και περί του ιδεώδους των ‘πολυπολιτισμικών’ κοινωνιών που - να δούμε πότε θα το καταλάβουμε - είναι το μεγαλύτερο φιάσκο, η μεγαλύτερη απάτη. 

Μετά, για λόγους άμυνας, ακολουθούν τα γνωστά κλισέ περί ‘ρατσισμού’, ‘ξενοφοβίας’ κλπ. Α, να μην ξεχάσω η εκπομπή στο νορβηγικό κανάλι είχε θέμα τον.. ρατσισμό. Πως είπατε; Δεν ήταν μαυράκι ο Elias; Ναι το παρατήρησα κι εγώ. Ούτε παιδί μεταναστών; Θα σας απογοητεύσω. Όχι! Νορβηγάκι ήταν. Και original. Μα εμείς νομίζαμε ότι ‘ρατσιστές’ είναι μόνο οι από’δώ όχι από εκεί. Έλα ντε που είναι και απο κεί. 

Λοιπόν για να τελειώνω. Αρκετό καιρό τώρα διαβάζω και βλέπω πράγματα που με στενοχωρούν και με… νευριάζουν, για το ‘καυτό’ θέμα των μεταναστών, της ενσωμάτωσής τους, των λαθρομεταναστών και της αντιμετώπισής τους ιδιαίτερα από χριστιανική σκοπιά, του ρατσισμού και του ‘ρατσισμού’. Πιστεύω να τα πούμε σύντομα σε κάποιο πολύ προσωπικό άρθρο

Περί μεταναστών, πολυπολιτισμικών ‘μαγειρείων’ της συμφοράς και ιδιαίτερα περί κουλτούρας μουσουλμάνων και τις λαμπρές επιδόσεις της ‘αφομοίωσής’ τους σε ευρωπαϊκό έδαφος.. Προς το παρόν ας προβληματιστούμε με το βίντεο, την ιστορία του μικρού Elias και τον ρατσισμό που –ω του θαύματος! – είναι χωρίς χρώμα. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου ήρθε στο μυαλό εκείνο το γνωστό συνθηματάκι. Πως το λένε; Α, ναι! «Απελάστε τον ρατσισμό»! Μάλιστα. Πριν χαθούν πολλοί Elias.  

πηγή: http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/12/elias.html

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Τι κρίμα που δεν πήγα απόψε στον Άγιο Παντελεήμονα

Ποτέ δεν μπορούσα να ακολουθήσω εύκολα τα "πρέπει".  Στον Θεό πιστεύω, είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη, βαθιά πλανημένη μέχρι πριν λίγο καιρό. Τώρα βρίσκω ξανά την εσωτερική ψυχική γαλήνη που με συντάραξε τόσο η απουσία της. Αλλά αυτά είναι προσωπικές ιστορίες που δεν ενδιαφέρουν εσάς. 

Χρόνων έρευνα μου έδειξε πως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο που στοχεύει στον απόλυτο έλεγχο όλων μας στον πλανήτη. Μας αφορά όλους δηλαδή, δεν είναι μόνο εναντίον του Έλληνα, του Ιταλού κλπ. 

Τα τελευταία λίγα χρόνια είναι εμφανές πως κάποιοι έχουν βαλθεί να "τρέξουν" τις εξελίξεις προς τον παραπάνω σκοπό με πολύ πολύ γρήγορους ρυθμούς. Τα γεγονότα παντού στον πλανήτη συμβαίνουν με τρελούς ρυθμούς. Το ένα σου έρχεται και πριν προλάβεις να το καταλάβεις, σε χτυπά το επόμενο. 

Παντού, η προπαγάνδα τρόμου δίνει ρεσιτάλ δεξιοτεχνίας και απίστευτης μαεστρίας. Ο άνθρωπος κάθεται μπροστά στο κουτί-εργαλείο της παγκόσμιας προπαγάνδας που λέγεται τηλεόραση και κάθε μέρα πάει το βράδυ για ύπνο όλο και πιο φοβισμένος, πιο αβέβαιος για το αύριο, όλο και πιο τρομοκρατημένος. Η προπαγάνδα τρόμου έχει σχεδιαστεί σωστά και φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Κάθε μέρα ακούμε σχέδια "για το καλό μας" , τόσο τρομαχτικά, τόσο ενάντια στους αγώνες που έδωσαν κάποιοι στο παρελθόν για να έχουμε εμείς σήμερα τα όποια δικαιώματά μας..... 

Μας τα λένε χωρίς καμία κάλυψη.
Έτσι απλά. 
Για το καλό μας!!! 

Πειράζουν για παράδειγμα, τα εργασιακά δικαιώματα όλων μας στον πλανήτη με τόση ευκολία.... περισσότερες ώρες εργασίας, λιγότερες αποδοχές, μείωση συντάξεων, αύξηση ετών εργασίας κλπ κλπ. Όλα όσα δηλ κάποιοι διεκδίκησαν στο παρελθόν και κέρδισαν με αίμα και θύματα, κάποιοι σήμερα λένε χέστε τα ...πάντα για το καλό σας.....   

Όλο αυτό είναι διαβολικό. Άνθρωποι(;;;) με ανέκφραστες μούρες, τα ανακοινώνουν και τα νομιμοποιούν πριν καλά καλά καταλάβουμε για τι πράγμα μιλάνε, αφού μας ακούγεται απίθανο, νομίζουμε πως δεν καταλάβαμε σωστά......

Το παγκόσμιο σχέδιο, που πλέον πιστεύω πέρα κάθε αμφιβολίας ότι είναι διαβολικό στην σύλληψη και την εφαρμογή του, στοχεύει στην επιβολή μια παγκόσμιας θρησκείας για όλους, αφού δυστυχώς η θρησκεία - πέρα από το φιλοσοφικό της υπόβαθρο - αποτελεί ένα δυνατό όπλο για τον έλεγχο της μάζας. 

Για να μπορέσουν λοιπόν να μας ελέγχουν σωστά, όπως το επιθυμούν, αλλά και για να επιτελέσουν και την μεγαλύτερη επιθυμία των διαβολικών δυνάμεων που υπηρετούν, πρέπει να χτυπηθεί η πίστη στον Χριστό. Θέλουν και άρχισαν ήδη, να κάνουν τον άνθρωπο βλάσφημο απέναντι στον Δημιουργό. Μέσα στις πολλές προφητείες που μπορεί κανείς να βρει, θα διαβάσει πολλές φορές πως στις μέρες του αντίχριστου, οι Χριστιανικοί ναοί θα είναι σατανικές συναγωγές, και οι Χριστιανοί δεν θα πρέπει να μπαίνουν μέσα στους ναούς, αφού δεν θα τελούνται πια τα μυστήρια, αλλά θα γίνονται λατρευτικές λειτουργίες προς τον διάβολο.


Έστι λοιπόν είδαμε για πρώτη φορά στην πατρίδα μας να γίνεται μια συναυλία ( αγάπης την είπαν;) μέσα σε χριστιανικό ναό, παρουσία λίγων "εκλεκτών καλεσμένων" με την προστασία της αστυνομίας. Ο κόσμος λογικά αντέδρασε αλλά φίλοι μου όλα δείχνουν πως μπήκαμε σε μέρες δύσκολες. Ποτέ πριν δεν μπήκαν σε Χριστιανικό ναό μουσικά όργανα, πρώτη φορά έγινε τώρα στην Αθήνα, στον Άγιο Παντελεήμονα. Αυτό με κάνει να σκεφτώ πως κάτι δεν είναι σωστό σε αυτή την εκδήλωση. Αν γινόταν σε μια άλλη αίθουσα και όχι μέσα στον ναό δεν θα είχε κανείς καμία αντίρρηση. 

Δεν θα γράψω άλλα. Θα σας δώσω ένα κείμενο του Δημήτρη Κωνσταντάρα για το πρωτοφανές γεγονός.



 Τι κρίμα που δεν πήγα απόψε στον Άγιο Παντελεήμονα
 του Δημήτρη Κωνσταντάρα


Τι κρίμα που δεν πήγα σήμερα το βραδάκι στον Άγιο Παντελεήμονα. 
Κρίμα γιατί θα είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω με ποιο τρόπο και με ποια διαδικασία μπήκαν στο Ναό "μας" αυτοί που μπήκαν. 
Ποιος - και με ποιό τρόπο και με ποιό πρωτόκολλο τούς είχε προσκαλέσει. 
Αν υπήρχε κάπου λίστα προσκαλεσμένων, ποιός την είχε συντάξει και ποιά ονόματα περιελάμβανε. 

Ποιοί δηλαδή θα ήταν οι "εκλεκτοί" που θα ελάμβαναν το "ιστορικό μήνυμα πολιτισμού" που έλεγε ο MEGA. Και πόσοι απ΄αυτούς γνώριζαν το πού ακριβώς βρίσκεται ο Άγιος Παντελεήμονας και.......πώς πάει κανείς εκεί και που παρκάρει το αυτοκίνητό του και ποιά είναι η κεντρική πόρτα.
 

Κρίμα που δεν πήγα στον Άγιο Παντελεήμονα εγώ που έχω γεννηθεί στην οδό Αγαθουπόλεως και κάθε βράδυ έπαιζα μπάλλα στην μεγάλη πλατεία μπροστά από την εκκλησία. 
Εγώ που ζώ ακόμα στην περιοχή, στην Πατησίων και Αγίου Μελετίου, εγώ που είχα εκλεγεί βουλευτής στην Α΄. Αθηνών και εκπροσωπούσα 3,5 χρόνια στη Βουλή τους κατοίκους της και που με τις κοινοβουλευτικές μου ερωτήσεις είχα προκαλέσει δυσφορία στην "ομάδα δράσης" του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης. 

Εγώ που επί 1 χρόνο προσπαθούσα να πείσω τον αρμόδιο υπουργό να επισκεφτεί την περιοχή που θα τον '" χαντάκωνε" το 2009 και να μιλήσει με τους κατοίκους. Εγώ που οι κάτοικοι με εξέλεξαν προ μηνός πρώτο σε σταυρούς δημοτικό σύμβουλο στο 6ο διαμέρισμα.
 

Τι κρίμα που εγώ που ζώ τη ζωή μου δίπλα στον Άγιο Παντελεήμονα δεν πήγα, έστω χωρίς πρόσκληση, έστω χωρίς μήνυμα και χωρίς ειδοποίηση για να αναγκάσω τους διοργανωτές να ΜΗ με βάλουν μέσα στην εκκλησία και να αποδείξω έτσι, με το χειρότερο γι αυτούς τρόπο, τι "τσίρκουλο" ήταν αυτό που είχαν στήσει στην "Πλατεία της Οργής", εκεί όπου οι "κάτοικοι" είναι κάτοικοι και όχι "ακροδεξιοί" όπως έλεγε το in.gr. 

Εγώ που αποδεδειγμένα δεν φοβάμαι και δεν εξαρτώμαι από κανέναν απ΄αυτούς, θα έπρεπε να τους είχα αναγκάσει να ΜΗ με βάλουν στην εκκλησία.
Γιατί αν ήμουνα κι εγώ απέξω, θά θελα να δω ποιος κοπρίτης θα τολμούσε να μιλήσει για "ακροδεξιούς" και για "προβοκάτορες" που "τόλμησαν" να αμφισβητήσουν τα κίνητρα της εκδήλωσης.
 

Και στο τέλος - τέλος, τι κρίμα που έγινε μια τέτοια "λαμπρή" εκδήλωση ΧΩΡΙΣ τους κατοίκους και ΧΩΡΙΣ τους υπεύθυνους προς θρίαμβο των ευχολόγιων και των επιπόλαιων συμπεριφορών απέναντι στο μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η Αθήνα μας μετά την οικονομική εξαθλίωση των κατοίκων της.