BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Henry Ford

"Ευτυχώς οι πολίτες της χώρας δεν κατανοούν το τραπεζικό και χρηματικό σύστημα, διότι αν το έκαναν, τότε πιστεύω ότι θα υπήρχε επανάσταση πριν αύριο το πρωί."

Jean-Luc Godard 2010

Θα έπρεπε να ευχαριστήσουμε την Ελλάδα.
Η Δύση είναι που χρωστάει στην Ελλάδα.
Η φιλοσοφία, η δημοκρατία, η τραγωδία...
Ο τεχνολογικός κόσμος στον οποίο ζούμε, χρωστά τα πάντα στην Ελλάδα.
Ποιός ανακάλυψε τη Λογική; Ο Αριστοτέλης!
Όλος ο κόσμος χρωστά χρήματα στην Ελλάδα. Θα μπορούσε να ζητήσει χιλιάδες εκατομύρια για πνευματικά διακαιώματα και θα ήταν λογικό να της τα δώσουμε. Αμεσως!

Ξυλούρης - Πουλημένοι

Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

Ακούσατε ακούσαεεεεεε οι Βρετανοί χτυπάνε τον Κάρολο .... ξυπνάνε τα πρόβατα

Σοκ έπαθε το ζεύγος απο την επίθεση των Βρετανών φοιτητών στο αυτοκίνητο του Καρόλου εχθές στο Λονδίνο. Που να το φανταστούν πως τα εκεί πρόβατα αρχίζουν να ξυπνάνε στ'αλήθεια, οπότε για να πάνε στο θέατρο δεν τους πέρασε καν απο το μυαλό να αλλάξουν δρόμο και βρέθηκαν μέσα στην διαδήλωση. Οι διαδηλωτές έριχναν διάφορα αντικείμενα στο αυτοκίνητο και άσπρη μπογιά.

Η βασιλική λιμουζίνα δέχθηκε επίθεση από διαδηλωτές στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου, καθώς πήγαιναν σε ένα θέατρο. Η μαύρη Rolls Royce χτυπήθηκε με διάφορα αντικείμενα, ενώ οι διαδηλωτές προσπάθησαν να σπάσουν τα τζάμια και πέταξαν λευκή μπογιά στο αυτοκίνητο. Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνουν τον πρίγκηπα Κάρολο και την Καμίλα να κοιτάζουν με το στόμα ανοιχτό και προφανώς σοκαρισμένοι τους φοιτητές που χτυπούν τη λιμουζίνα.
«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το αυτοκίνητο της Αυτού Μεγαλειότητος δέχθηκε επίθεση καθώς πήγαιναν στο London Palladium. Οι υψηλότατοι δεν τραυματίσθηκαν», δήλωσε εκπρόσωπος του Κλάρενς Χάους.
Όταν αργότερα έβγαιναν από το θέατρο, η Καμίλα δήλωσε ότι «υπάρχει πάντα η πρώτη φορά για το κάθε τι» .  http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_10/12/2010_368510


Να σας πω την αλήθεια κι εγώ έκπληκτη είμαι. Δεν το περίμενα απο τους Βρετανούς με την βαθιά αγάπη στην βασίλισσα και το παλάτι να ξεσπάσουν στον Κάρολο. Αλλά και για ακόμα έναν λόγο έμεινα έκπληκτη διαβάζοντας την είδηση. Οι Βρετανοί δεν μας έχουν δείξει τέτοια δείγματα στο παρελθόν. Νομίζω είναι πρωτοφανές αυτό το συμβάν.

Αν κρίνω και απο την έκφραση του ζέυγους στην φωτογραφία έτσι πρέπει να είναι. Δείχνουν έκλπληκτοι και φοβισμένοι.

Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010

H πιο σατανική και καταστρεπτική επίθεση από όσες έχει δεχθεί ο ελληνικός λαός μέχρι σήμερα.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ
Αθήνα, 9.8.10
Αγαπητέ μου Γιώργο

Επειδή μου έκανες την τιμή και μου πρόσφερες τη χαρά με την αναφορά σου στην εορταστική συναυλία στον Λυκαβηττό προβάλλοντας και σχολιάζοντας τη φοβερή λέξη «Κατοχή» που εξεστόμισα εκεί, με προκαλείς να εκφράσω δυο-τρεις σκέψεις που......δύσκολα βρίσκουν (για ανεξήγητους λόγους εδώ και καιρό) φιλόξενο χώρο στις «καθώς πρέπει» εφημερίδες, με την κρυφή ελπίδα μήπως και η στήλη σου αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα.

Δεν είπα όμως μόνο τη λέξη «Κατοχή» αλλά και απηύθυνα προς κάθε κατεύθυνση την προειδοποίηση ότι με βάση την ιστορική πείρα «ο Έλληνας όταν στριμώχνεται, καθώς είναι πολυμήχανος, υποχωρεί, με τη σκέψη ότι τελικά κάτι θα γίνει για να αποφύγει το κόστος της αναμέτρησης. Υποχωρεί, υποχωρεί λοιπόν έως ότου τον αναγκάσουν να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Τότε μη έχοντας άλλη διαφυγή, θα γίνει είτε ήρωας είτε ραγιάς».

Είναι λοιπόν φρόνιμο, για τους εκάστοτε δυνατούς, να μη ξεγελιώνται από την υπομονή, την παθητικότητα και την υποχωρητικότητα του ελληνικού λαού αγνοώντας είτε υποτιμώντας το γεγονός ότι ο ίδιος έχει θέσει λόγω της ιδιομορφίας του χαρακτήρα του την κόκκινη γραμμή, όπου η «σύνεση» μεταβάλλεται σε κείνο το γνωστό ΟΧΙ, χάρη στο οποίο άλλωστε η έννοια «ελληνικότητα» από αρχαιοτάτων χρόνων είναι συνυφασμένη με υπεράνθρωπες θυσίες με καταστροφικές για τον ίδιο συνέπειες, που όμως τελικά μας χαλυβδώνουν το ήθος και μας επιτρέπουν να βαδίζουμε όρθιοι με το κεφάλι ψηλά. 

Κι αυτός είναι ο λόγος που αγάπησα με τόσο πάθος την Ελλάδα και τους Έλληνες, ενώ πρέπει να ομολογήσω ότι η καθημερινότητά τους με απωθεί σε σημείο που να αποζητώ την απομόνωση.

Γνωρίζω όμως και κάτι άλλο: ότι ο Έλληνας με τους καλούς γίνεται καλλίτερος, ενώ με τους κακούς χειρότερος. 

Γι' αυτό και το σύνθημα «η Ελλάδα στους Έλληνες» τον ομόρφυνε και τον συστράτευσε, γιατί πίσω απ' αυτό έβλεπε ότι κάποιοι δυνατοί θέλουν να παλέψουν μαζί του για κείνο που αγαπά περισσότερο: την εθνική ανεξαρτησία! 

Κοίταξε όμως πόσο παράξενος σκηνοθέτης είναι η ζωή, ώστε ύστερα από τριάντα χρόνια να βρεθεί ένας «κλώνος» εκείνου που ανέμισε το σύνθημα αυτό πάνω από τα κεφάλια των Ελλήνων, να πει το ακριβώς αντίθετο! 

Ότι δηλαδή είμαστε υποχρεωμένοι να παραχωρήσουμε ένα μέρος από την εθνική μας ανεξαρτησία. Υποχρεωμένοι από ποιους; Και τι είναι η εθνική ανεξαρτησία για να την παραχωρείς και μάλιστα εθελοντικά πιστεύοντας και διαλαλώντας ότι έτσι σώζεις τον λαό;

Όμως η εθνική ανεξαρτησία είναι η ψυχή, η πνοή, η ίδια η ζωή ενός ελεύθερου λαού. Χωρίς αυτήν ο λαός είναι ουσιαστικά νεκρός. Μιας και η ψυχή δεν είναι ένα φτηνό πανί που το κόβεις για να δώσεις ένα κομμάτι εδώ κι ένα κομμάτι εκεί. Είναι ένα ΟΛΟΝ, ομοούσιο και αδιαίρετο. Και μου προκαλεί αληθινό πόνο το γεγονός ότι τόσοι πολλοί και αξιόλογοι, ξεκινώντας από τον Γιώργο Παπανδρέου, λησμόνησαν τις θυσίες αυτού του λαού για την υπεράσπιση της εθνικής του ανεξαρτησίας.

Θα ΄θελα εδώ να υπενθυμίσω ότι ο Ιταλός πρεσβευτής στις 28 Οκτωβρίου του 1940 ζήτησε από τον Ιωάννη Μεταξά την άδεια να χρησιμοποιήσουν οι Ιταλοί ορισμένα λιμάνια και αεροδρόμια. Και εκείνος είπε ΟΧΙ εκφράζοντας την θέληση ολόκληρου του ελληνικού λαού. 

Δεν δήλωσε «για να γλιτώσω την χώρα από την καταστροφή ενός ενδεχομένου πολέμου "παραχώρησα ένα μέρος της εθνικής μας ακεραιότητας"». Και ρωτώ: συγκριτικά ποια παραχώρηση είναι πιο σημαντική για την ανεξαρτησία ενός λαού; 

Ο έλεγχος 2-3 λιμανιών ή η καθολική υποταγή της οικονομίας; Με άλλα λόγια ποια θα ήταν βαρύτερη μορφή ξένης κατοχής; Η πρώτη ή η δεύτερη;

Και κάτι ακόμη: Πιστεύω και μπορώ να το αποδείξω, ότι δεν είναι η οικονομική μας κρίση που οδήγησε την Τρόϊκα στη χώρα μας αλλά ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας διεθνούς συνωμοσίας με όργανα τρεις Τράπεζες, μια Αμερικανική και δυο Ευρωπαϊκές. 

Το πώς και το γιατί, όπως φαίνεται, ο ελληνικός λαός θα το δει μόνο όταν βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Και τότε θα πονέσει πολύ. Πάρα πολύ. 

Όσο για τον ρόλο του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης θέλω να εκφράσω μόνο μια ευχή: Ότι έχουν πέσει θύματα της πρωτοφανούς συκοφαντικής εκστρατείας που κάποιοι ενορχήστρωσαν κατά της χώρας και του λαού μας με καταστροφικές βλέψεις για το μέλλον μας, που άλλωστε δεν τις κρύβουν και που για ανεξήγητους λόγους δεν φαίνεται να τις έχουν αντιληφθεί ακόμα τόσοι και τόσοι αξιόλογοι άνθρωποι, των οποίων την ευθύνη και τον πατριωτισμό κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.

Όμως και μόνο το γεγονός αυτό αποτελεί κατά την ταπεινή μου γνώμη μέγιστη τραγωδία, δεδομένου ότι γίνονται έτσι άθελά τους ο καλλίτερος αγωγός -σε σχέση με την κομματική γεωγραφία της χώρας μας- για να επιβληθεί η πιο σατανική και καταστρεπτική επίθεση από όσες έχει δεχθεί ο ελληνικός λαός μέχρι σήμερα. 

Γιατί χτυπούν ταυτόχρονα το σώμα και την ψυχή μας αποβλέποντας στην ολοκληρωτική μας διάλυση.
 
Με θερμούς χαιρετισμούς,
Μίκης Θεοδωράκης 

Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2010

Απίστευτα πράγματα 2 ......


Η καταγγελία έγινε στο blog από καταστηματάρχη της περιοχής του Μεταξουργείου,που έντρομος είδε μπροστά του να εξελίσσεται σκηνικό που θύμιζε την εποχή που οι Ταλιμπάν κυριαρχούσαν στο Αφγανιστάν.

Στην οδό Κολωνού πριν στρίψεις για Αχιλλέως υπάρχει,(μάλλον υπήρχε,τώρα το ξαναφτιάχνουνε) κατάστημα μίνι μάρκετ που το έχει ένας Αιγύπτιος με την γυναίκα του.Ο Αιγύπτιος είναι νόμιμος μετανάστης και η γυναίκα του έχει ελληνική υπηκοότητα.

Οι πελάτες όμως παρεξηγήθηκαν επειδή η γυναίκα του Αιγύπτιου που ήταν στο κατάστημα δεν φόραγε μπούργκα.Ο άνθρωπος αντέδρασε και τους είπε πως εδώ είναι η Ελλάδα και δεν είναι υποχρεωτικό να φοράει μπούργκα η γυναίκα του,εφόσον δεν το επιθυμεί.Αυτό όμως προκάλεσε τις αντιδράσεις των μαφιόζων φανατικών ισλαμιστών που επέστρεψαν για να του διαλύσουν το μαγαζί.
Μπήκαν μέσα 10 με 12 άτομα και με λοστούς και ξύλα δεν άφησαν τίποτα όρθιο,προς γνώσιν και συμμόρφωσιν του ομόθρησκου τους Αιγύπτιου και της γυναίκας του.
Από πληροφορίες που έχω είναι πως η γυναίκα σώθηκε από ξυλοδαρμό λόγω του ότι μαζί της είχε το μικρό παιδάκι της.

Βέβαια δεν θα ακούσετε για το γεγονός γιατί ούτε ο Αιγύπτιος είναι φίλος με καμία ΜΚΟ,ούτε θα ενδιαφέρει μια τέτοια περίπτωση τον Κούρκουλα και την Αφροδίτη,γιατί το φασιστορατσιστικό αυτό επεισόδιο δεν έγινε από Έλληνες,αλλά από αλλοδαπούς,εις βάρος Ελληνίδας και του αλλοδαπού άντρα της.
Έ και όσο να 'ναι αυτά πάνε να τα κρατήσουν μυστικά,για να μην χάσουν κανένα μεροκάματο.
Αν δεν υπάρχουν οι κακοί Έλληνες και οι κακόμοιροι μετανάστες,πως αλλιώς αυτοί θα έχουν δουλειά?
Ο στρουθοκαμηλισμός σε όλο του το μεγαλείο...

ΥΓ..Η γυναίκα είναι Ελληνοαιγύπτια και χριστιανή ορθόδοξη.Από πότε οι ισλαμιστές που ζουν εδώ παρανόμως έχουν δικαίωμα να επιτίθενται σε  Έλληνες λόγω των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων?

Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2010

Για γερά στομάχια.....
Δεν είμαι ρατσίστρια. Σέβομαι τις κουλτούρες των άλλων. Όταν όμως αυτές οι κουλτούρες μπορεί να απειλούν την ζωή μου και την κουλτούρα μου, τότε προβληματίζομαι έντονα.

Ευρώπη 2029 ... υπερβολικό σενάριο;