BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Henry Ford

"Ευτυχώς οι πολίτες της χώρας δεν κατανοούν το τραπεζικό και χρηματικό σύστημα, διότι αν το έκαναν, τότε πιστεύω ότι θα υπήρχε επανάσταση πριν αύριο το πρωί."

Jean-Luc Godard 2010

Θα έπρεπε να ευχαριστήσουμε την Ελλάδα.
Η Δύση είναι που χρωστάει στην Ελλάδα.
Η φιλοσοφία, η δημοκρατία, η τραγωδία...
Ο τεχνολογικός κόσμος στον οποίο ζούμε, χρωστά τα πάντα στην Ελλάδα.
Ποιός ανακάλυψε τη Λογική; Ο Αριστοτέλης!
Όλος ο κόσμος χρωστά χρήματα στην Ελλάδα. Θα μπορούσε να ζητήσει χιλιάδες εκατομύρια για πνευματικά διακαιώματα και θα ήταν λογικό να της τα δώσουμε. Αμεσως!


Ξυλούρης - Πουλημένοι

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Εκεί που σταματά η λογική ξεκινά η Ελλάδα.

"Ο πεθερός που πήγε στις 24/11/2010 στην Αθήνα για να επισκεφτεί έναν γιατρό , για εξετάσεις. Όταν είχε ορισμένες μέρες για ξεκούραση πήγε μαζί με τον γιο του μια επίσκεψη προς τον Ωρωπό στης 26/11/2010, εκεί ξεκινά η περιπέτεια του. 

Στο δρόμο τον σταμάτησαν η ΣΔΟΕ για έλεγχο, και όταν του πήραν την... ταυτότητα και πέρασαν τα στοιχεία του στον υπολογιστή, του είπαν ,ότι έχει ένταλμα σύλληψης από το ΙΚΑ της Θεσσαλονίκης, από το 2002 . 

Δεν λέω καλά κάνουν αυτοί από τον ΣΔΟΕ και ελέγχουν , ΑΛΛΑ τι έκαναν τόσα χρόνια ? Ένας Τραγουδιστής Βοσκόπουλος χρεωστάει! βάση ΜΜΕ 5 εκατομμύρια Ευρώ από το 1992 στην εφορία και τι του έκαναν τόσα χρόνια ? Και κάθε Βοσκόπουλος που χρωστάνε χιλιάδες και εκατομμύρια Ευρώ στο δημόσιο ? ΤΙΠΟΤΑ . ΓΙΑΤΙ ?
 

Ο πεθερός μου είχε και έχει (Τώρα την λειτουργεί ο γιος του) μια από τις πιο παλιές τουριστικές επιχειρήσεις στην Ρόδο με μεγάλες εισπράξεις κάθε χρόνο, με αποτέλεσμα, να πληρώνουν κάθε χρόνο τεράστια ποσά σε Φ.Π.Α. , δημοτικό Φόρο και ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ., είχε και έχει πολλά άτομα , που τους προσφέρει εργασία. Το 1998 άνοιξε μια δεύτερη επιχείρηση στην Θεσσαλονίκη και έκανε (δυστυχώς) έναν συνέταιρο από εκεί , που τον είχε εν λευκό εμπιστοσύνη . 

Δυστυχώς ο συνέταιρος το μόνο που έκανε ήταν να τον εκμεταλλεύεται και αφού είδε ο πεθερός μου ότι ήταν με! γάλο λάθος, αυτή η επιχείρηση, αποφάσισε να την κλείσει και να την σφραγίσει, αφού πλήρωσε ότι χρωστούσε , έκλεισε η επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη και συνέχισε να διατηρήσει μόνο την εταιρία του στην Ρόδο που είναι Α.Ε.
 

Τον Φεβρουάριο το 2009 έκλεισε τα 65 του χρόνια ,και κατάθεσε τα χαρτιά του για συνταξιοδότηση που δικαιούται σαν νόμιμος και σωστός Έλληνας φορολογούμενος . Αφού έτρεχε να προσκομίσει πολλά έγραφα (γιατί στη Ελλάδα ζούμε) για την σύνταξη του και κυρίως χαρτιά για το δημόσιο , ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, ΕΦΟΡΙΑ , ΠΣΑ, ΔΗΜΟΣ , ότι δεν χρωστάει, πήρε επιτέλους με ένα χρόνο καθυστέρηση το Φεβρουάριο το 2010 την αυτονόητη και δικαιολογημένη σύνταξη του.
 

Όλα καλά μέχρι στην αναφερόμενη ημερομηνία στης 26/11/2010 που του έγινε ο έλεγχος, με αποτέλεσμα να βρεθεί στα κρατητήρια στον Ωρωπό. Για να βγει έπρεπε να πληρώσει 2500 Ευρώ , που χωρείς σκέψη πήγε ο γιος του στα δικαστήρια στην Αθήνα , για να πληρώσει το απαιτούμενο ποσόν. Δυστυχώς ο εισαγγελέας, απαιτούσε να πληρώσει ο ΙΔΙΟΣ αυτοπροσώπως το ποσόν, μα πώς να το πληρώσει, αφού ήταν στα κρατητήρια ? Δηλαδή ο γιος του δεν του έφτανε? Και αφού έκλεισαν τα δικαστήρια, έπρεπε , με πάλι απαίτηση του εισαγγελέα, να έρθει το Σάββατο στης 27/11/2010 ο ίδιος να πληρώσει αυτοπροσώπως το ποσόν [μαγκιά ο εισαγγελεύς :nuts: ].
 

Έτσι αναγκάστηκε , ένας άρρωστος ηλικιωμένος άνθρωπος σε ηλικία 67 χρονών, να περάσει την νύχτα στο κρατητήριο, χωρίς κρεβάτι, με συγκάτοικο Πακιστανό, κλέφτη και χρήστη ναρκωτικών ουσιών σε ένα κρατητήριο που βρομούσε μέχρι αηδίας, για να πάει ο πεθερός μου στα αποχωρητήρια, έπρεπε να τον συνοδεύει αστυνομικός με όπλο. Έτσι φερόμαστε στην Ελλάδα στα «περήφανα γηρατειά» που το μόνο που έκανε ήταν, να δουλεύει και να πληρώνει φόρους και προσωπικό συν τα ένσημα τους.
 

Την άλλη μέρα τον πήραν με το περιπολικό στην Αθήνα με συνοδεία αστυνομικού, για να ικανοποίηση τον εισαγγελέα, και να πληρώσει ο ίδιος το ποσόν το 2500 Ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο, τι έκανε αυτός ο άνθρωπος ? Δηλαδή Έκλεψε ? Δηλαδή έκανε φόνο? Δηλαδή έκανε ληστεία ? 

Για να τον συμπεριφέρονται σαν εγκληματία ? Που όταν ξέρουμε στην Ελλάδα κάποιοι πολλοί επώνυμη χρωστάνε εκατομμύρια στο δημόσιο και δεν τολμών να τους πλησιάσουν ? Και βρήκαν έναν νομοταγή και ανώνυμο επιχειρηματία να τον συμπεριφέρονται σαν το χειρότερο εγκληματία? Για! τί δεν έκαναν οι υπάλληλοι του δημοσίου την δουλεία τους σωστά, να τον έλεγαν ότι δεν παίρνεις σύνταξη, επειδή χρωστάς ένα ποσόν στο ΙΚΑ της Θεσσαλονίκης ? Και ακόμα δεν ξέρουμε εάν και πόσα χρωστάει ο πεθερός μου εάν αληθεύει ?
 

Μεγάλη ΝΤΡΟΠΗ να την πληρώνουν άνθρωποι που μια ζωή πλήρωναν και με το παραπάνω και να την πληρώνουν, εις βάρος, σε αυτούς που κατάκλεψαν το κράτος και που σε αυτούς τους επώνυμους και μη που χρωστάνε εκατομμύρια στο δημόσιο χωρίς να τιμωρούντα οι πραγματικοί «εγκληματίες» στο τωρινό έλλειμμα του Ελληνικού κράτος."

Πηγή: http://www.ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?f=144&t=11788&p=124383#p124383

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Ελβετικό δημοψήφισμα - Ναι στην απέλαση των αλλοδαπών που παρανομούν.

Η Ελβετία θα απελάυνει όποιον αλλοδαπό παρανομεί εκεί. Έγινε δημοψήφισμα και η πλειοψηφία είπε ναι στην απέλαση των παρανομούντων αλλοδαπών.

Το που θα τους στέλνουν δεν βρήκα ακόμα. Στην χώρα καταγωγής τους ή στην χώρα εισόδου τους στην Ευρώπη που στο 90% των περιπτώσεων είναι η Ελλαδίτσα μας;;;;;;

Άραγε εμείς θα κάνουμε ποτέ κανένα τέτοιο δημοψήφισμα;

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Απίστευτα πράγματα.....

Nigel Farage: ΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ, ΚΥΡΙΟΙ;