BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Henry Ford

"Ευτυχώς οι πολίτες της χώρας δεν κατανοούν το τραπεζικό και χρηματικό σύστημα, διότι αν το έκαναν, τότε πιστεύω ότι θα υπήρχε επανάσταση πριν αύριο το πρωί."

Jean-Luc Godard 2010

Θα έπρεπε να ευχαριστήσουμε την Ελλάδα.
Η Δύση είναι που χρωστάει στην Ελλάδα.
Η φιλοσοφία, η δημοκρατία, η τραγωδία...
Ο τεχνολογικός κόσμος στον οποίο ζούμε, χρωστά τα πάντα στην Ελλάδα.
Ποιός ανακάλυψε τη Λογική; Ο Αριστοτέλης!
Όλος ο κόσμος χρωστά χρήματα στην Ελλάδα. Θα μπορούσε να ζητήσει χιλιάδες εκατομύρια για πνευματικά διακαιώματα και θα ήταν λογικό να της τα δώσουμε. Αμεσως!


Ξυλούρης - Πουλημένοι

Σάββατο 17 Απριλίου 2010

SOS SOS όσοι κάνετε upload ή/και download μουσική/έργα κλπ

Αναδημοσιεύω ένα κείμενο που μόλις διάβασα, γιατί θεωρώ πως έχει κάποια βάση, αν λάβουμε υπόψη και την τελευταία σύληψη του διαχειριστή του steki.gr καθώς και το κατέβασμα αρκετών ιστοσελίδων που έδιναν links  για streaming και download ελληνικών σήριαλ τις τελευταιές μέρες.

Πηγή: http://my-greek.blogspot.com/2010/04/blog-post_2814.html

Σάββατο, 17 Απριλίου 2010


Προσοχή! συλλήψεις και πρόστιμα σε όσους ανέβαζαν η κατέβαζαν "πειρατικά" αρχεία!

Που πήγε το Bluewhite-gt ? Που πήγε το gamato.info? 

Που πήγαν όλοι οι ελληνικοί torrent trackers ? Χάθηκαν;Τους έκλεισαν; Σίγουρα αυτό είναι αλήθεια αλλά είναι μόνο η μισή αλήθεια.

Η πλήρης αλήθεια είναι ικανή να δημιουργήσει πανικό και δεν ανακοινώνεται για να μας πιάσουν στον ύπνο.     Ευτυχώς τα νέα διέρευσαν γρήγορα. 

Εδώ και τρία χρόνια η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος συνεργαζόταν με την δίωξη οικονομικού εγκλήματος ώστε να συγκεντρωθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για ένα οργανωμένο και θανάσιμο χτύπημα στην "πειρατεία" μέσω διαδικτύου.    Χάκερ της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος μάζευαν επιμελώς στοιχεία από όποιον γνωστό και άγνωστο Ελληνικό torrent site ή warez site έβρισκαν.     Χρησιμοποιώντας εξιδεικευμένες τεχνικές δρούσαν απαρατήρητοι συλλέγοντας πολύτιμα στοιχεία για κάθε πειρατικό site και για κάθε χρήστη του.

Η τεχνολογία των torrents είναι διάτρητη κάθε χρήστης συνδέεται με χιλιάδες άλλους χρήστες εν άγνοια του όπως και ο torrent tracker.   Έτσι οι ηλεκτρονικοί κομμάντος παριστάνοντας τους χρήστες και χρησιμοποιώντας ειδικά εργαλεία μάζεψαν Terabytes στοιχείων ενάντια ενός τεράστιου αριθμού Ελλήνων χρηστών και Ελληνικών site.
 

Έχοντας αυτά τα στοιχεία στην διάθεση τους οι αρχές το μόνο που ζητούσαν για να απαγγείλουν κατηγορίες σε όλους αυτούς τους χρήστες είναι η ταυτότητα τους!

Η ταυτότητα αυτή δεν είναι άγνωστη,απλά δεν μπορεί να βρεθεί εύκολα για νομικούς λόγους.   Η ταυτότητα του κάθε χρήστη προκύπτει άμεσα από την ήδη καταγεγραμένη IP διεύθυνσή τους.    Κάθε υπολογιστής που είναι συνδεδεμένος στο ίντερνετ έχει μια μοναδική τέτοια διευθυνση και κάθε πάροχος ίντερνετ είναι υποχρεωμένος να κρατάει ένα ειδικό αρχείο για 20 χρόνια.   Σε αυτό το αρχείο καταγράφεται η IP που είχε ο κάθε χρήστης κάθε χρονική στιγμή καθώς και όλες οι IP με τις οποίες συνδέθηκε,δηλαδή τα site που επισκεύτηκε ή οι άλλοι χρήστες με τους οποίους επικοινώνησε.
 

Οι αρχές ανανέωναν καθημερινά την λίστα με τις ΙP των χρηστών.
Το μόνο που εμπόδιζε το τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος απο το να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτή την λίστα ήταν η Ελληνική νομοθεσία που προστατεύει το απόρρητο των τηλεπικοινωνιών.

Όμως με τις πρόσφατες τροποποιήσεις του ,ο νόμος έγινε πιο χαλαρός ώστε να μπορεί δήθεν να αντιμετωπιστεί η τρομοκρατία αποτελεσματικότερα.
Το πραγματικό αποτέλεσμα αυτής της νομικής χαλάρωσης είναι πως όλα τα αρχεία όλων των παρόχων υπηρεσιών διαδικτύου πέρασαν στις αρχές ακριβώς αυτή την εβδομάδα.
Παράλληλα δημιούργηθηκε ειδικό αρχείο με τα δεδομένα που αποθήκευε κάθε torrent tracker για τους χρήστες του.   Όλοι οι χρήστες των ιδιωτικών tracker άθελα τους αποθήκευαν ενοχοποιητικά στοιχεία στους trackers.   Πόσα και ποιά αρχεία έχουν κατεβάσει ή ανεβάσει και πότε.   Τα τελευταία δεδομένα ήταν αυτής της εβδομάδας όταν οι διωκτικές άρχές κατέσχεσαν το περιεχόμενο όλων των Ελληνικών torrent trackers!     Παράλληλα δόθηκε ειδικό ένταλμα μη-κοινοποίησης σε όλους τους εμπλεκομένους administrators,αν κάποιος απο αυτούς αποδεδειγμένα αποκάλυπτε το γεγονός αυτό θα επιβάρυνε σημαντικά την θέση του.
Το γεγονός είναι ότι ήδη απο χτές το βράδυ οι αρχές έχουν στα χέρια τους 100GB δεδομένων που αναφέρουν αναλυτικά ποια αρχεία ανέβασε και κατέβασε ο κάθε χρήστης,πότε και σε ποιούς τα έδωσε,ποιό ηταν το περιεχόμενο τους καθώς και άλλα στοιχεία που δεν έχουν γίνει γνωστά.

 

Και οι δίκες έχουν ήδη αρχίσει...Ήδη οι administrators του gamato.info οδηγούνται στα δικαστήρια...Αλλά αυτό είναι μόνο οι αρχή!  Η δίωξη οικονομικού εγκλήματος σε συνεργασία με το υπουργείο οικονομικών θα περάσουν σχέδιο νόμου ώστε να επιβληθεί διοικητικό πρόστιμο σε κάθε έναν απο αυτούς τους ανθρώπους μέσω των πάροχων υπηρεσιών διαδικτύου.  Τα πρόστιμα που συζητιούνται είναι πραγματικά ΑΒΑΣΤΑΚΤΑ!

Ο λόγος που δημιουργείται ειδικό νομικό πλαίσιο για να επιβληθει το πρόστιμο μέσω των πάροχων υπηρεσιών διαδικτύου είναι πως η συνολική διάρκεια όλων των δικών αναμένεται να ξεπερνά τα 20 χρόνια  Αν δικάζόντουσαν οι χρήστες μέρα νύχτα ο τελευταίος χρήστης θα καταδικαζόταν σε 20 χρόνια!   Αυτό θα δημιουργούσε μεγάλο πρόβλημα στα δικαστήρια που κυριολεκτικά θα δέχονταν καθημερινά ορδές απο "πειρατές"...
Στο δικαστήριο θα οδηγηθούν μόνο ορισμένοι πολλοί μεγάλοι "seeders" και οι administrators των site καθώς και όσοι χρήστες των Ελληνικών torrent trackers έκαναν χρήση απο το εξωτερικό.

 Οι τελευταίοι θα αντιμετωπίσουν βαρύτατες κατηγορίες με βάση όχι μόνο την Ελληνική αλλά και την διεθνή νομοθεσία.
 

Όσον αφορά την τιμή του προστίμου έχει ως εξής:


Για κάθε 1GB download παράνομα κατεβασμένου περιεχομένου το οποίο είχε κυκλοφορήσει στην Ελλάδα νόμιμα κατά την ημερομήνια έναρξης του download θα χρεώνονται απο 1.000 έως 10.000 ευρώ ανάλογα με τις αξιώσεις του νόμιμου κάτοχου των πνευματικών δικαιωμάτων.
 

Για κάθε 1GB download παράνομα κατεβασμένου περιεχομένου το οποίο δεν είχε κυκλοφορήσει στην Ελλάδα νόμιμα κατά την ημερομήνια έναρξης του download θα χρεώνονται απο 10.000 έως 50.000 ευρώ ανάλογα με τις αξιώσεις του νόμιμου κάτοχου των πνευματικών δικαιωμάτων στο εξωτερικό.
 

Οι τιμές είναι πιο τσουχτερές για το UPLOAD μιας και νομικά θεωρείται ότι αυτός που "μοίραζε" τα αρχεία είχε κέρδος απο αυτό.   Οπότε τα ποσά είναι περίπου τα 10 πλάσια!!!
 

Για κάθε 1GB upload παράνομου περιεχομένου το οποίο είχε κυκλοφορήσει στην Ελλάδα νόμιμα κατά την ημερομήνια έναρξης του upload θα χρεώνονται απο 10.000 έως 100.000 ευρώ ανάλογα με τις αξιώσεις του νόμιμου κάτοχου των πνευματικών δικαιωμάτων.
 

Για κάθε 1GB upload παράνομα περιεχομένου το οποίο δεν είχε κυκλοφορήσει στην Ελλάδα νόμιμα κατά την ημερομήνια έναρξης του upload θα χρεώνονται απο 100.000 έως 500.000 ευρώ ανάλογα με τις αξιώσεις του νόμιμου κάτοχου των πνευματικών δικαιωμάτων στο εξωτερικό.


Το ευτύχημα είναι πως οι Ελληνικοί δημόσιοι τηλεοπτικοί σταθμοί ,συμπεριλαμβανομένων των κρατικών καναλιών αναμένεται να ανακοινώσουν ότι δεν έχουν αξιώσεις απο οποιαδήποτε διακίνηση υλικού δικιάς τους τηλεοπτικής παραγωγής αρκεί να έχει προβληθεί πριν τις 10/03/2010 .Για κάθε τηλεοπτική εκπομπή που διακινείται παράνομα μέσω διαδικτύου η οποία έχει προβληθεί αργότερα απο τις 10/03/2010 το πρόστιμο θα επιβάλεται κανονικά.

 
Το πιο απελπιστικό στην όλη κατάσταση είναι πως σύμφωνα με αυτό το νομοσχέδιο όποιος καταφύγει στο δικαστήριο αμφισβητώντας την απόφαση θα κλειθεί να προκαταβάλει το πρόστιμο με την ελπίδα πως αν δικαιωθεί θα του επιστραφεί το ποσό άτοκα και με τον κίνδυνο να αντιμετωπίσει σκληρότερες ποινές αν τελικά καταδικαστεί.
Το προβλεπόμενο ποσό σε περίπτωση καταδίκης είναι το 3 πλάσιο αυτού που έχει επιβληθεί.   

Σε κάθε περίπτωση είτε ο κατηγορούμενος κινηθεί δικαστικά είτε όχι το πρόστιμο θα πρέπει να καταβάλεται εντός εξαμήνου και σε περίπτωση αδυναμίας καταβολής θα επιχειρείται η είσπραξή του μέσω κατασχέσεων!
 

Τα πιο εξοργιστικά σημεία του νομοσχεδίου είναι πως:

  • Τα πρόστιμα θα επιβληθούν χωρίς δίκη.
  • Τα ποσά είναι πραγματικά εξωφρενικά και αβάστακτα και δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα.
  • Το απόρητο των τηλεπικοινωνιών καταστρατηγήθηκε χωρίς κανένας να αντιδράσει.Αλήθεια τι έχει να πει η δήθεν Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και ο Συνήγορος του Πολίτη για αυτό;
  • Θα πραγματοποιηθούν κατασχέσεις απο ιδιωτικούς οργανισμούς καθώς δεν υπάρχει κρατικός πάροχος διαδικτύου.
  • Ιδιωτικοί οργανισμοί αποκτούν δικαιοδοσία να επιβάλουν πρόστιμα.

Ενημέρωστε άμμεσα όλους τους γνωστούς σας.Το θέμα πρέπει να πάρει διαστάσεις άμμεσα.Διαδώστε το άμμεσα!!!
gamato.biz
 

Αχχχχχχχχ το βρήκα τελικά τι είναι το άτιμο το spread!!!!!!!!!

Πηγή: http://www.newsfilter.gr/2010/02/12/ti-ine-to-spread/

Ένα ερώτημα που έχουν όλοι τον τελευταίο καιρό είναι τι στο καλό είναι αυτό το Spread που συνέχεια ανεβαίνει και όλοι τρομοκρατούνται. 
Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε πια, καθώς το spread, εν τέλει, είναι κάτι πολύ απλό και κατανοητό.

Το Spread ουσιαστικά μετράει την διαφορά μεταξύ δύο πραγμάτων ή δύο τιμών. 
Στην περίπτωση της Ελληνικής οικονομίας και της τρέχουσας επικαιρότητας, το Spread (αυτό που ανεβοκατεβαίνει καθημερινώς) αναφέρεται στην διαφορά των επιτοκίων με τα οποία δανείζεται η Ελλάδα σε σχέση με τα επιτόκια που πληρώνει η Γερμανία για τον δικό της δανεισμό.

Για παράδειγμα,  
αν η Γερμανία δανείζεται με 2% επιτόκιο 
και η Ελλάδα με επιτόκιο 5%, 
τότε: 5-2=3, 
δηλαδή το spread είναι 300 μονάδες βάσης.

Ένα εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί η σύγκριση γίνεται με την Γερμανία και όχι με κάποια άλλη χώρα. 
Η Γερμανία έχει επιλεχθεί διότι θεωρείται η πιο σταθερή και ισχυρή οικονομία στην ευρωζώνη, συνεπώς η σύγκριση γίνεται με αυτήν.

Ελπίζω μετά από αυτό τα βγάζετε περισσότερη άκρη από τις εφημερίδες και τα δελτία ειδήσεων!

Μπ. ΜΠΡΕΧΤ ..."Στους μεταγενέστερους"



Η καλλιτεχνική έκφραση της αν-ησυχίας μας.
Λόγια τόσο επίκαιρα.....δυστυχώς.

Αλήθεια ...σε μαύρα χρόνια ζω......

ΔΝΤ…. Διεθνές Νομισματικό Ταμείο…… ή αλλιώς, Διαβολικό Νομισματικό Ταμείο.

 Πηγή:http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=27307160

  • Κατάργηση συλλογικών συμβάσεων εργασίας, τις οποίες θα αντικαταστήσουν ατομικές ή τοπικές συμβάσεις.
  • Ενίσχυση των ευέλικτων μορφών εργασίας ( μερική και εκ περιτροπής).
  • Κατάργηση κατώτατων ημερομισθίων και αποδοχών.
  • Απελυθέρωση απολύσεων με απάλειψη του πλαφόν του 2%.
  • Περικοπές αποζημιώσεων. (θα πρέπει να σημειωθεί οτι η κυβέρνηση έχει διαμηνύσει πως δεν τίθεται θέμα να μπει ψαλίδι στις αποζημειώσεις και να απελευθερωθούν οι απολύσεις).
  • Μείωση των συντάξεων.
  • Αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης και κατάργηση όλων των μορφών πρόωρης συνταξιοδότησης. ( Με το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθείται, θα έχουμε και νέο υπολογισμό των συντάξεων, ο οποίος θα οδηγήσει σε μείωσή τους αλλά και αυξήσεις στα όρια συνταξιοδώτησης).
  • Κατάργηση 13ης και 14ης σύνταξης.
  • Πλήρης κατάργηση 13ου και 14ου μισθού. ( Πρόκειται για 2 πάγια αιτήματα τόσο του Ταμείου όσο και της Ευρωπαικής Επιτροπής, τα οποία η ΕΕ είχε συστήσει και φλετος, με το οικονομικό επιτελείο να προχωρεί σε μείωση κατά 30% όλων των δώρων στο Δημόσιο, εξαιρώντας τις συντάξεις.).
  • Μείωση 10% στις αποδοχές στον ιδιωτικό τομέα.
  • Κλείσιμο των ζημιογόνων ΔΕΚΟ - οργανισμών και απολύσεις εργαζομένων σε αυτές.
  • Άρση μονιμότητας στο Δημόσιο. ( Μέτρο το οποίο θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να επιβληθεί).
  • Πλήρες άνοιγμα αγορών και επαγγελμάτων. ( Με τα συναρμόδια υπουργεία Οικονομικών και Οικονομίας να έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα προχωρήσουν εντός του έτους.) 

Αυτά, πάνω κάτω, θα μας ζητήσει να θυσιάσουμε το Δ(Διαβολικό)Νομισματικό Ταμείο. 
Το οποίο ΔΝΤ είναι ξέρετε καιρό τώρα εδώ και μας περνάει απο κόσκινο.
Τώρα πια μας το έχουν ανακοινώσει και επισήμως. Την Δευτέρα λέει έρχονται τα παλικάρια για κανα δεκαήμερο ....ο Θεός να σε φυλάει.

Τα διαβάζω, τα ξαναδιαβάζω.....διαβολικό όντως το ταμείο αυτό.
Μα βρε παληκάρια, εσείς ζέιτε εδώ? Θέλω να πω, ζείτε ανάμεσα σε ανθρώπους? Κανένα σουπερ-μαρκετάκι πάτε? 
Μπα ε?
Καλά αυτήν την αστεία ερώτηση την κάνω, όχι γιατί θα σας τρόμαζε το ποσό, 
η λυπητερή, στο ταμείο. 
Είναι παχυλοί οι μισθοί σας, δεν θα σας στεναχωρούσε και ιδιαίτερα.( πιστεύω) Αλλά, δεν μπορεί, θα βλέπατε πως  είστε οι μόνοι με καρότσι γεμάτο, και όλοι οι άλλοι με ..καλαθάκι μισο-γεμάτο....
Θα νοιώθατε πως δίνετε στόχο στους πεινασμένους....μπας και μαζευόσαστε λιγάκι.... 

Αλλά μάλλον το ξέρετε αυτο και δεν στέλνετε ούτε τον μπάτλερ να κάνει τα ψώνια!  Πάω στοίχημα, σας τα φέρνουν στο σπίτι.

Εξάλλου, η στάση σας, τα μέτρα που επιβάλετε, όλα...δείχνουν πόση απέχθεια σας προκαλεί ο άνθρωπος.  Εσείς πλέον έχετε χαθεί μέσα στα φανταστικά μονοπάτια της υπεροψίας σας. Εσείς είστε κάτι άλλο. Απο άλλο DNA, ανώτερο απο το δικό μου και όλων των άλλων που δεν καταδέχεστε να παραδεχτείτε πως ζούμε ανάμεσά σας.



    Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

    Τελικά μήπως δεν μας τα είπαν σωστά για την 11η Σεπτεμβρίου;







    9/11 CONSPIRACY: A CONTROLLED DEMOLITION DESTROYED THE WTC!!
    http://www.youtube.com/watch?v=w-0Ms7mId34&feature=player_embedded



    Βλέποντας τα βίντεο αυτά θα μπορούσε αλήθεια κανείς να πει πως είναι ανυπόστατες υποθέσεις ; Προσωπικά μου έχουν δημιουργήσει σοβαρές αμφιβολίες για το τι πραγματικά συνέβη εκείνη τη μέρα στην Νέα Υόρκη....
    Θα μπορούσε κανείς να πει, πως ήθελαν γρήγορα-γρήγορα να βγάλουν τα συμπεράσματα τους και να προχωρήσουν χωρίς πολλές έρευνες στον περιβόητο πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, και στον εκβιασμό του υπόλοιπου κόσμου με δηλώσεις δραματικού περιεχομένου όπως το αξέχαστο « όποιος δεν είναι μαζί μας σε αυτόν τον πόλεμο είναι εχθρός μας» από τον επίσης αξέχαστο Μπους τον νεώτερο.
    Το βρίσκετε λογικό, το ίδιο βράδυ να ξεκινάνε τον βομβαρδισμό της Καμπούλ, λέγοντας μας ότι είναι σίγουροι πως την τρομοκρατική αυτή ενέργεια είχε οργανώσει ο Μπίν Λάντεν/Ταλιμπάν? Μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχε προηγηθεί καμία επίσημη ανάληψη της ευθύνης από τον Μπιν Λάντεν ή κάποιον άλλον.
    Ποτέ δεν δόθηκε επίσημα καμία ανακοίνωση από κανέναν πως αναλαμβάνει την ευθύνη αυτής της τρομοκρατικής ενέργειας.
    Δεν απορείτε ; Ποιος τρομοκράτης, ποια τρομοκρατική οργάνωση, δεν θα ήθελε να γνωρίζει όλος ο κόσμος πως το χτύπημα στην καρδιά της Αμερικής ήταν δικό τους επίτευγμα ; Ντρέπονται μήπως οι τρομοκράτες ;
    Κάθε άλλο, η εμπειρία, μας έχει διδάξει πως θέλουν να γνωρίζει όλος ο κόσμος με ποιόν τρόπο πολεμούν , ειδικά οι μουσουλμάνοι. Θυμηθείτε τις αεροπειρατείες στα αμερικάνικα αεροπλάνα την δεκαετία του 80, τους ζωσμένους με εκρηκτικά σε αποστολές αυτοκτονίας τα τελευταία χρόνια ….κλπ.
    Όλες κινήσεις εντυπωσιακές, τέτοιες που δεν μπορείς να μην «προσέξεις», που είναι αδύνατο να τις ξεχάσεις. Όποτε χτύπησαν οι μουσουλμάνοι με τρομοκρατικές ενέργειες , φρόντισαν και να μάθουμε – γρήγορα όχι μετά από κάνα χρόνο- ποιοί είναι, γιατί το έκαναν, και φυσικά τι θέλουν, τι ζητούν.
    Κάπως έτσι εξάλλου είδαμε ανά τα χρόνια να ενεργούν όλες οι τρομοκρατικές οργανώσεις, Ευρωπαϊκές και μη.

    Αν αρχίσει κανείς να ψάχνει θα βρει πολλές αναλύσεις από ανθρώπους που γνωρίζουν, λόγω επαγγέλματος και επιστημονικής κατάρτισης , πως αυτά που είδαμε εκείνη τη μέρα στους δέκτες μας, δεν εξηγούνται όπως ήθελαν να μας τα πουν …..
    Επιστήμονες δεν μπορούν να δεχτούν ότι οι πύργοι έπεσαν με τον τρόπο που έπεσαν λόγο των αεροπλάνων. Με απλά ελληνικά, δεν αρκούσαν οι θερμοκρασίες που μπορεί να δημιουργήσει το καύσιμό τους για να λιώσει το ατσάλι και το μπετόν. Αντιθέτως, αν υπήρχαν εκρηκτικές ύλες – συγκεκριμένα κατονομάζουν μια – όπως θα γινόταν σε μια προσχεδιασμένη, ελεγχόμενη κατεδάφιση, τότε θα μπορούσαν να δικαιολογηθούν και ο τρόπος και ο χρόνος που απαιτήθηκε για να καταρρεύσουν τα κτήρια καθώς και τα ευρήματα αργότερα στα ερείπια. ( κομμάτια από λιωμένο σίδερο - αποτέλεσμα υψηλων θερμοκρασιών σε ατσάλι μαζί με την εκρηκτική ύλη, αλλιώς δεν δικαιολογήται η ύπαρξη τέτοιων ευρημάτων στα χαλασματα ) . Και φυσικά να μην ξεχάσουμε και την κατάρρευση μυστήριο του κτηρίου 7 δίπλα από τον έναν πύργο. Ένα κτήριο 40κάτι ορόφων το οποίο δεν είχε χτυπηθεί από τίποτα ,και είχε μόνο μικρής έκτασης φωτιές που δεν γνωρίζουμε από τι προκλήθηκαν ….

    Το ζήτημα είναι μεγάλο και τα λόγια τα δικά μου φτωχά μπροστά στην επιστημονική απόδειξη. Σας  ενθαρρύνω να δείτε κι άλλα βίντεο σχετικά, να καταλάβετε σε ποιόν βαθμό μας παραπλανούν....είναι καιρός πια να μην τρώμε ο,τι μας σερβίρουν.

    Καλημέρα σας.