BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Henry Ford

"Ευτυχώς οι πολίτες της χώρας δεν κατανοούν το τραπεζικό και χρηματικό σύστημα, διότι αν το έκαναν, τότε πιστεύω ότι θα υπήρχε επανάσταση πριν αύριο το πρωί."

Jean-Luc Godard 2010

Θα έπρεπε να ευχαριστήσουμε την Ελλάδα.
Η Δύση είναι που χρωστάει στην Ελλάδα.
Η φιλοσοφία, η δημοκρατία, η τραγωδία...
Ο τεχνολογικός κόσμος στον οποίο ζούμε, χρωστά τα πάντα στην Ελλάδα.
Ποιός ανακάλυψε τη Λογική; Ο Αριστοτέλης!
Όλος ο κόσμος χρωστά χρήματα στην Ελλάδα. Θα μπορούσε να ζητήσει χιλιάδες εκατομύρια για πνευματικά διακαιώματα και θα ήταν λογικό να της τα δώσουμε. Αμεσως!


Ξυλούρης - Πουλημένοι

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Όσο υπάρχουν άνδρες αληθινά Αρσενικά. ... Σπ. Φωκάς .

πηγή: http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/01/blog-post_9967.html

Σ.Φωκάς: «Δεν συγχωρώ τον Σαμαρά, έφερε δολοφόνους».....

 

Είναι από τους ελάχιστους Έλληνες ηθοποιούς που έκανε στ΄ αλήθεια διεθνή καριέρα. Έζησε τη μισή του ζωή στο εξωτερικό, εκπροσωπώντας τη χώρα μας στο θαυμαστό κόσμο του Χόλιγουντ και όχι μόνο, με αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια. 

Σήμερα, ο Σπύρος Φωκάς, μιλώντας αποκλειστικά στο “newsbomb.gr” δηλώνει τόσο απογοητευμένος, που ακόμα και σε αυτή την ηλικία, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να φύγει και πάλι, μην αντέχοντας την κατάντια, όπως λέει, στην οποία έχει περιέλθει η πατρίδα του.
 

 

Αλήθεια, σκέφτεστε να ξαναφύγετε από την Ελλάδα;
Δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας. Αυτή την Ελλάδα που λατρέψαμε όλοι, την κατάντησαν μια σαβούρα. Όλοι είναι σε ένα τρελό τρέξιμο, αλλά όχι για τίποτα καλό. Έχω απογοητευτεί τόσο, που λέω να ξαναφύγω. Να ξαναπάρω το δισάκι μου και να την κάνω. Αν ήμουν πιο νέος θα είχα ήδη φύγει. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα φτάσει η Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση. Εγώ ήμουν πάντα περήφανος για τη χώρα μου και άσχετα με το τι μπορεί να πω εδώ, στο εξωτερικό δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου. Αλλά παραγίναμε αστείοι. Δεν μας παίρνει πια κανείς στα σοβαρά.
 

 Γιατί;
Γιατί είμαστε ένα κακό πράγμα. Δεν έχουμε χιούμορ, αλλά έχουμε πλάκα. Με το πρόγραμμα είμαστε τσακωμένοι. Από τους πατεράδες μας που αγωνίστηκαν στην Αλβανία, φτάσαμε στο: «Ααααχ! Μου αργεί το ραντεβού στο κομμωτήριο του Τζωρτζ!». Αυτό μας απασχολεί μόνο; Δηλαδή, μας απασχολεί ότι η Μπεζεντάκου πήγε στην Κύπρο; Είδα ότι είχαν 10 λεπτά ρεπορτάζ για το ότι πήγε η Μπεζαντάκου στην Κύπρο και είπα: «δεν είμαστε καλά. Εδώ χάνεται η χώρα…». Παρόλα αυτά, έξω, μη μου κατηγορήσει κανείς την Ελλάδα, θα του δαγκώσω το λαρύγγι, αλλά εδώ, μπορώ να τα λέω τα πράγματα όπως έχουν.
 

Πως βλέπετε το μνημόνιο και τα μέτρα που συνεπάγεται;
Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Δεν καταλαβαίνω τι μέτρα είναι αυτά. Γιατί αυτοί, και κυρίως οι πολιτικοί με τα πολλά λεφτά και τις off shore, έχουν δικηγόρους, εταιρείες στο εξωτερικό και δεν μπορείς να τους ακουμπήσεις. Η μαφία τα κάνει αυτά. Οι πολιτικοί μας έχουν έναν ήρωα, τον Μανώλη Γλέζο, ο οποίος τους είδε, κατάλαβε περί τίνος πρόκειται και τους είπε «άι σιχτίρ» και σηκώθηκε κι έφυγε στο χωριό του. Ο μόνος που του φιλάω το χέρι. Του φιλάω το χέρι. Και για ό,τι κάνει τώρα, αλλά κυρίως για ό,τι έκανε τότε. Ήλπιζα να υπάρξει κάπου ένας αδριάντας του Γλέζου.
 

Κανένας από τους σημερινούς πολιτικούς αρχηγούς δεν σας εκφράζει;
Από τον Γιώργο Παπανδρέου ήλπιζα πολλά. Γιατί οι άλλοι τα είχαν κάνει σκατά και είπα: πιο πολύ σκατά δεν μπορεί να τα κάνει. Δυστυχώς, όμως, φάνηκε ότι τον κρατάνε οι ξένοι και του λένε: κάνε εκείνο και κάνε το άλλο. Δεν έχουμε πια ελληνικές πρωτοβουλίες.


Ο κ. Σαμαράς;
Πώς να τον δω; Μας έφερε ένα άλλο τανγκό. Άνοιξε τότε τα σύνορα και μπήκαν οι δολοφόνοι. Γι αυτό δεν έφυγε από τη ΝΔ; Αυτό δεν το συγχωρώ εύκολα. Δεν είχαμε μέχρι τότε εγκληματικότητα στην Ελλάδα. Αυτά που ανακοινώνουν περί εγκληματικότητας είναι το 1/3 από αυτά που πραγματικά συμβαίνουν. Γενικά, είναι δυνατόν να μην φταίει κανένας; Δεν πιστεύω ότι θα μπει κανένας πολιτικός φυλακή. Εδώ ταράχτηκε η Ελλάδα ολόκληρη για το Βατοπέδι και βγήκε ο Καραμανλής και είπε ότι δεν φταίει κανείς, όλοι είναι αθώοι. Έκανε τις εκλογές και όλα αυτά παραγράφονται. Κρίμα…


Ράνια Καρατζαφέρη
http://www.newsbomb.gr/

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Ε να γελάσουμε και λίγο ...φάρσα στην Τουρκική πρεσβεία για τα πέδιλα που χάρισε ο Ερντογάν στον Παπανδρέου

Χμμμ ξαφνικά αποφάσισαν να κάνουν κάτι με τους λαθρομετανάστες....

Είναι σίγουρα ευχάριστη είδηση να ακούς οτι η κυβέρνηση επιτέλους θα λάβει μέτρα για την λαθρομετανάστευση.
 Όταν ακούς και τα μέτρα όμως, μετριάζεται η χαρά σου.

Θα μείνουν λέει όσοι δικαιούνται ασύλου.... ωραίο και σωστό..... μετά ακούς.... το άσυλο θα αποφασίζουν κάτι ΜΚΟ ποιοί το δικαιούνται.

ΜΚΟ;;;; ( Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις).
Το άσυλο θα το δίνουν ΜΚΟ;;;
Ζήσαμε να το ακούσουμε και αυτό....

Το θέμα του ασύλου, είναι και ήταν μια πολύ σοβαρή υπόθεση για κάθε κράτος.
Εμείς το ρίξαμε στο επίπεδο των ΜΚΟ! Μα δεν μας είπαν ούτε ποιές ΜΚΟ θα είναι αυτές, αλλά και να μας λέγανε δεν θα άλλαζε το "κουφό" της υπόθεσης.


Νοιώθω πως το δούλεμα εις βάρος όλων μας συνεχίζεται αμείωτο.
Η όμορφη Αθήνα που κατάντησε όπως κατάντησε, και την ζηλεύουν και τα πιο τρομαχτικά γκέτο του πλανήτη (αφού τα έχει ξεπεράσει προ πολλού), στενάζει από τις καθημερινές εγκληματικές ενέργειες και το ταξικό και φυλετικό μίσος των λαθρομεταναστών.

Οι Αθηναίοι φοβούνται να περπατήσουν στις γειτονιές τους, ακόμα και στο ίδιο τους το σπίτι νοιώθουν εκτεθειμένοι στον κάθε εγκληματία.

Μέρα μεσημέρι γίνεται το έλα να δεις. Απίστευτα γεγονότα που ούτε το Μπρόνξ δεν πρέπει να έχει βιώσει φίλοι μου! Εμπόριο ναρκωτικών, εξαθλιωμένοι ναρκομανείς να ξεβρακώνονται στον δρόμο για να βρουν να "βαρέσουν", πόρνες να ψάχνουν πελάτες, να κλέβουν τσάντες, να ανοίγουν αυτοκίνητα εν κίνηση, να βγάζουν μαχαίρι για ένα κινητό και λίγα ευρώ.... και τόσα άλλα....

Ναι για την Αθήνα μιλώ. Την δική μας Αθήνα.....  Όταν πέφτει ο ήλιος οι Αθηναίοι κλείνονται στα σπίτια τους και παρακαλούν να μην μπουν μέσα οι πεινασμένοι λαθρο-κλέφτες και τους κάνουν μαύρους στο ξύλο ( γιατί αφού πάρουν ότι βρουν μετά τους σπάνε στο ξύλο...από το ταξικό και φυλετικό μίσος που είπα πριν) στην καλύτερη  δηλ, γιατί είναι μεγάλες οι πιθανότητες να τους δολοφονήσουν....

Μια και η εικόνα λέει περισσότερα απο το κείμενο, δείτε κάποια βίντεο που δείχνουν αυτά που περιέγραψα πριν.







Περισσότερα βίντεο εδω http://eimaiprovato.blogspot.com/2010/12/3_16.html 

Ένα άλλο λέει μέτρο της κυβέρνησης στην προσπάθειά της να μετριάσει την ασύστολη εισροή λαθρομεταναστών στην χώρα, είναι να κάνει έναν φράχτη συρματοπλέγματος ( να τον κάνουμε με μπετόν ή άλλο υλικό δεν μας αφήνει η Τουρκία, το πήρατε είδηση;;;;.... στα ψιλά το πέρασαν.... έμειναν στο ότι τους την είπε ο Παπανδρέου εντός έδρας τους.... ) μήκους 12,5χλμ και ύψους 3μ. 


Εμείς τώρα πρέπει να χαρούμε δηλ..... που μας κοροϊδεύουν έτσι..... 

Θα τους βάζουν λέει σε στρατόπεδα, τα οποία σήμερα είναι εγκαταλελειμμένα ( άλλη ντροπή κι αυτή) και θα τα ονομάσουν κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών, και άλλα συμπαθητικά για τεστ αλήθειας σε όσους λένε πως είναι Έλληνες από της χαμένες πατρίδες κλπ κλπ. 

Να πω την αλήθεια, όταν άκουσα πως το άσυλο θα δίνεται από ΜΚΟ και τα του ανεκδότου για τον φράχτη, αηδίασα και δεν έψαξα παραπάνω τα υπόλοιπα που θα κάνουν, γιατί προσβάλλουν οι κύριοι αυτοί την νοημοσύνη μου!


Ήθελα να πιστέψω πως η είδηση αυτή είναι, επιτέλους, ένα πρώτο φως στο τρομακτικά σκοτεινό τούνελ της λαθρομετανάστευσης και της κατάντιας της χώρας μας. Μου στέρησαν όμως το όνειρο για μια ακόμη φορά. 



Η Αθήνα χειροτερέυει μέρα με τη μέρα. Η αστυνομία είναι απούσα εντελώς, εμφανίζεται μόνο για να ψεκάσει χημικά τους δημοκρατικά διαμαρτηρόμενους Έλληνες πολίτες όποτε αυτοί οι άθλιοι τολμήσουν να κάνουν μεγάλες πορίες διαμαρτυρίας. Εμφανίζεται επίσης όποτε αποφασίσουν με το έτσι θέλω οι λαθρομετανάστες να προσευχηθούν δημόσια και χωρίς άδεια της πολιτείας.... όπως εδω....







Από την ακριτική Ρόδο εγώ, αλλά και άλλοι από άλλα μέρη της Ελλάδας, παρακολουθούμε μουδιασμένοι τα απίστευτα γεγονότα και την επιδεικτική απουσία κράτους και προστασίας των Ελλήνων πολιτών στην Αθήνα, και φοβόμαστε πως όλο αυτό το τρομαχτικό θέατρο του παραλόγου όχι μόνο δεν θα σταματήσει και δεν θα κρατήσει η χώρα τελικά μόνο όσους χρειαζόμαστε και αντέχουμε.... αλλά όλους αυτούς που μαζεύονται στην χώρα με τάση να συγκεντρώνονται στη πρωτεύουσα, θα τους δούμε σε λίγο να προωθούνται και στις επαρχίες. 

Δηλαδή, αντί να βρεθεί λύση, απλά θα εξαπλώσουν το πρόβλημα για να μην είναι τόσο έντονο σε ένα δυο περιοχές μόνο. 

Ελπίζοντας ίσως να καθυστερήσουν ή και ιδανικά να σταματήσουν την κοινωνική εξέγερση που εμένα μου φαίνεται αναπόφευκτη όπως εξελίσσονται τα γεγονότα.

Για παράδειγμα, ο  αρμόδιος υπουργός ο οποίος προσπαθεί να μας πείσει πως θα ξεβρομίσει την χώρα, είπε πως θα ανοίξει κέντρα υποδοχής σε όλες της ακριτικές περιοχές της χώρας. 

Μήπως θέλουν να τους απλώσουν σε όλη την επικράτεια και να νομίσουν οι πολλοί στην Αθήνα πως κάτι έγινε στα αλήθεια;;;;

Η απάτη της υπερθέρμανσης, τα ενεργειακά πιστοποιητικά και ο πόλεμος στην ιδιοκτησία.



















Αυτή η ιστορία τρόμου που λέγεται "υπερθέρμανση του πλανήτη" πάντα δεν μου καθόταν πολύ καλά. 

Το βίντεο αυτό παρουσιάζει την επιστημονική άποψη εκείνων, που δεν δέχονται  πως για όλα φταίει η ανθρώπινη τεχνολογία, όπως τα αυτοκίνητα, τα εργοστάσια κλπ. 

Οι επιστήμονες που αναπτύσουν τις απόψεις τους σε αυτό το βίντεο, δεν δέχονται την σχέση CO2 και θερμοκρασίας όπως μας την παρουσιάζουν σήμερα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και η επιστημονική κοινότητα. 

Δηλαδή δεν δέχονται πως η αύξηση του CO2 φέρνει και αύξηση της θερμοκρασίας στον πλανήτη. 

Αντίθετα αποδεικνύουν πως πρώτα αυξάνεται η θερμοκρασία στον πλανήτη και μετά απο λίγα χρόνια ακολουθεί και η αύξηση του CO2. 

Ένα απο τα επιχειρήματά τους που μου έκανε εντύπωση, είναι πως οι ωκεανοί κάθε μέρα μαζεύουν μεγάλες ποσότητες CO2 απο την ατμόσφαιρα ( το οποίο είναι και βασικό στοιχείο της ατμόσφαιρας) και όταν ο ήλιος δύσει, μεγάλες ποσότητες CO2 εκπέμπονται πίσω στην ατμόσφαιρα και πάλι, απο τους ωκεανούς του πλανήτη μας. Μια διαδικασία απολύτως φυσική που πάντα έτσι γινότανε. Το CO2 που κάθε βράδυ εκπέμπεται απο τους ωκεανούς είναι 1000 φορές περισσότερο απο αυτό που εκπέμπουν όλα τα αυτοκίνητα, τα εργοστάσια κλπ παγκοσμίως. 

Αποδεικνύουν πως οι μεταβολές στην θερμοκρασία του πλανήτη μας, συμβαίνουν μόνο λόγο των ηλιακών κηλίδων και καταιγίδων. Όταν ανέβει ή κατέβει η θερμοκρασία στον πλανήτη λόγω λοιπόν της δραστηριότητας του ηλίου, μετά απο λίγα χρόνια θα ανέβει ή θα κατέβει αντίστοιχα και το CO2.

Όλες οι επιστημονικές παρατηρήσεις απο τότε που ο άνθρωπος ξεκίνησε να καταγράφει τα κλιματικά στοιχεία δείχνουν αυτά που λένε οι επιστήμονες σε αυτό το βίντεο. 

Δεν τα λένε κάποιοι συνωμοσιολόγοι μπακάληδες, λογιστές, δασκαλοι, ή δεν ξέρω τι άλλο. Τα λένε επιστήμονες που όλη τους η ζωή είναι να μελετούν το κλίμα. 

Όπως επίσης λένε πως όποιος επιστήμονας πει αυτά που λένε αυτοί και προσπαθήσει να ξεσκεπάσει την μεγάλη απάτη αν δεν χάσει την δουλειά του, θα μείνει χωρίς κεφάλαια για την έρευνά του και φυσικά περιθωριοποιημένος απο το επιστημονικό κατέστημένο. 

Ένα μεγάλο ψέμα μας σερβίρουν με σκοπό να μας βάλουν να πληρώνουμε και φόρους για κάτι που δεν κάνουμε!!! Και ξεκινά φίλοι μου .... με τα ενεργειακά πιστοποιητικά.....

Δείτε το, θα σας βάλει σε προβληματισμό. 

Τώρα που μας ζητούν τα περιβόητα ενεργειακά πιστοποιητικά για τα ακίνητα μας, και πολύ μυαλό δεν θέλει, σύντομα θα μας βάλουν και πρόστιμα για όσα ακίνητα θα βγούν μετά την πιστοποίηση ενεργοβόρα, πρέπει να καταλάβουμε πως μας εξαπατούν με τρόπο ανήθικο. 



Ξέρετε ποιό μπορεί να είναι πιθανά, το αύριο για όλους μας;

Ήδη σήμερα, οι φόροι που πληρώνουμε είναι μεγάλοι. Ένας που νοικιάζει πχ το ακίνητό του, δίνει στην εφορία σχεδόν το 33% απο το εισόδημα αυτό. 

Αν αύριο το ακίνητο αυτό επιβαρυνθεί και με πρόστιμο ως ενεργοβόρο καταλαβαίνουμε πως η εκστρατεία μείωσης του εισοδήματος θα φτάσει στο μεδούλι της Ελληνικής ραχοκοκκαλιάς, ( που έτσι θα γίνει, γιατί η ελάχιστη αποδεκτή ενεργειακή κατηγορία είναι η Β που θα αφορά τα κτήρια που θα χτιστούν απο δω και πέρα που θα πρέπει να ακολουθήσουν τον νέο ενεργειακό κανονισμό - τα υπόλοιπα θα είναι κάτω απο αυτή την κατηγορία και για να φτάσουν να είναι κατηγορίας Β και να γλιτώσουν το χαράτσι, το κόστος των απαιτούμενων αλλαγών θα είναι προσιτό σε ελάχιστους.)


Έτσι, θα είναι ασύμφορο να διατηρεί κανείς ένα τέτοιο ενεργοβόρο ακίνητο και μην μπορώντας να πληρώνει το πρόστιμο, θα αποφασίζει να το πουλήσει. 
Όμως ποιός θα αγοράσει ένα ακίνητο που είναι φορτωμένο με ένα πρόστιμο; Δύσκολο σωστά; 

Ίσως μια μέρα να τα παρατάει ο άνθρωπος ή να τα χαρίζει στο κράτος, για να προσπαθήσει να επιβιώσει σε ένα σπίτι το οποίο, ίσως να είναι και αυτό επιβαρυμένο με πρόστιμο ως ενεργοβόρο , αφού η πλειοψηφία των Ελληνικών κτηρίων είναι παλιές κατασκευές.

Oh wow..... ο Βελόπουλος είπε ονόματα και αλήθειες που μέχρι χθές τα έλεγαν οι "γραφικοί" συνομωσιολόγοι..... καιρός να δικαιωθούν και αυτοί.



πηγή: http://e-rodios.blogspot.com/2011/01/blog-post_13.html