BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Henry Ford

"Ευτυχώς οι πολίτες της χώρας δεν κατανοούν το τραπεζικό και χρηματικό σύστημα, διότι αν το έκαναν, τότε πιστεύω ότι θα υπήρχε επανάσταση πριν αύριο το πρωί."

Jean-Luc Godard 2010

Θα έπρεπε να ευχαριστήσουμε την Ελλάδα.
Η Δύση είναι που χρωστάει στην Ελλάδα.
Η φιλοσοφία, η δημοκρατία, η τραγωδία...
Ο τεχνολογικός κόσμος στον οποίο ζούμε, χρωστά τα πάντα στην Ελλάδα.
Ποιός ανακάλυψε τη Λογική; Ο Αριστοτέλης!
Όλος ο κόσμος χρωστά χρήματα στην Ελλάδα. Θα μπορούσε να ζητήσει χιλιάδες εκατομύρια για πνευματικά διακαιώματα και θα ήταν λογικό να της τα δώσουμε. Αμεσως!

Ξυλούρης - Πουλημένοι

Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010

Τι κρίμα που δεν πήγα απόψε στον Άγιο Παντελεήμονα

Ποτέ δεν μπορούσα να ακολουθήσω εύκολα τα "πρέπει".  Στον Θεό πιστεύω, είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη, βαθιά πλανημένη μέχρι πριν λίγο καιρό. Τώρα βρίσκω ξανά την εσωτερική ψυχική γαλήνη που με συντάραξε τόσο η απουσία της. Αλλά αυτά είναι προσωπικές ιστορίες που δεν ενδιαφέρουν εσάς. 

Χρόνων έρευνα μου έδειξε πως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο που στοχεύει στον απόλυτο έλεγχο όλων μας στον πλανήτη. Μας αφορά όλους δηλαδή, δεν είναι μόνο εναντίον του Έλληνα, του Ιταλού κλπ. 

Τα τελευταία λίγα χρόνια είναι εμφανές πως κάποιοι έχουν βαλθεί να "τρέξουν" τις εξελίξεις προς τον παραπάνω σκοπό με πολύ πολύ γρήγορους ρυθμούς. Τα γεγονότα παντού στον πλανήτη συμβαίνουν με τρελούς ρυθμούς. Το ένα σου έρχεται και πριν προλάβεις να το καταλάβεις, σε χτυπά το επόμενο. 

Παντού, η προπαγάνδα τρόμου δίνει ρεσιτάλ δεξιοτεχνίας και απίστευτης μαεστρίας. Ο άνθρωπος κάθεται μπροστά στο κουτί-εργαλείο της παγκόσμιας προπαγάνδας που λέγεται τηλεόραση και κάθε μέρα πάει το βράδυ για ύπνο όλο και πιο φοβισμένος, πιο αβέβαιος για το αύριο, όλο και πιο τρομοκρατημένος. Η προπαγάνδα τρόμου έχει σχεδιαστεί σωστά και φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Κάθε μέρα ακούμε σχέδια "για το καλό μας" , τόσο τρομαχτικά, τόσο ενάντια στους αγώνες που έδωσαν κάποιοι στο παρελθόν για να έχουμε εμείς σήμερα τα όποια δικαιώματά μας..... 

Μας τα λένε χωρίς καμία κάλυψη.
Έτσι απλά. 
Για το καλό μας!!! 

Πειράζουν για παράδειγμα, τα εργασιακά δικαιώματα όλων μας στον πλανήτη με τόση ευκολία.... περισσότερες ώρες εργασίας, λιγότερες αποδοχές, μείωση συντάξεων, αύξηση ετών εργασίας κλπ κλπ. Όλα όσα δηλ κάποιοι διεκδίκησαν στο παρελθόν και κέρδισαν με αίμα και θύματα, κάποιοι σήμερα λένε χέστε τα ...πάντα για το καλό σας.....   

Όλο αυτό είναι διαβολικό. Άνθρωποι(;;;) με ανέκφραστες μούρες, τα ανακοινώνουν και τα νομιμοποιούν πριν καλά καλά καταλάβουμε για τι πράγμα μιλάνε, αφού μας ακούγεται απίθανο, νομίζουμε πως δεν καταλάβαμε σωστά......

Το παγκόσμιο σχέδιο, που πλέον πιστεύω πέρα κάθε αμφιβολίας ότι είναι διαβολικό στην σύλληψη και την εφαρμογή του, στοχεύει στην επιβολή μια παγκόσμιας θρησκείας για όλους, αφού δυστυχώς η θρησκεία - πέρα από το φιλοσοφικό της υπόβαθρο - αποτελεί ένα δυνατό όπλο για τον έλεγχο της μάζας. 

Για να μπορέσουν λοιπόν να μας ελέγχουν σωστά, όπως το επιθυμούν, αλλά και για να επιτελέσουν και την μεγαλύτερη επιθυμία των διαβολικών δυνάμεων που υπηρετούν, πρέπει να χτυπηθεί η πίστη στον Χριστό. Θέλουν και άρχισαν ήδη, να κάνουν τον άνθρωπο βλάσφημο απέναντι στον Δημιουργό. Μέσα στις πολλές προφητείες που μπορεί κανείς να βρει, θα διαβάσει πολλές φορές πως στις μέρες του αντίχριστου, οι Χριστιανικοί ναοί θα είναι σατανικές συναγωγές, και οι Χριστιανοί δεν θα πρέπει να μπαίνουν μέσα στους ναούς, αφού δεν θα τελούνται πια τα μυστήρια, αλλά θα γίνονται λατρευτικές λειτουργίες προς τον διάβολο.


Έστι λοιπόν είδαμε για πρώτη φορά στην πατρίδα μας να γίνεται μια συναυλία ( αγάπης την είπαν;) μέσα σε χριστιανικό ναό, παρουσία λίγων "εκλεκτών καλεσμένων" με την προστασία της αστυνομίας. Ο κόσμος λογικά αντέδρασε αλλά φίλοι μου όλα δείχνουν πως μπήκαμε σε μέρες δύσκολες. Ποτέ πριν δεν μπήκαν σε Χριστιανικό ναό μουσικά όργανα, πρώτη φορά έγινε τώρα στην Αθήνα, στον Άγιο Παντελεήμονα. Αυτό με κάνει να σκεφτώ πως κάτι δεν είναι σωστό σε αυτή την εκδήλωση. Αν γινόταν σε μια άλλη αίθουσα και όχι μέσα στον ναό δεν θα είχε κανείς καμία αντίρρηση. 

Δεν θα γράψω άλλα. Θα σας δώσω ένα κείμενο του Δημήτρη Κωνσταντάρα για το πρωτοφανές γεγονός. Τι κρίμα που δεν πήγα απόψε στον Άγιο Παντελεήμονα
 του Δημήτρη Κωνσταντάρα


Τι κρίμα που δεν πήγα σήμερα το βραδάκι στον Άγιο Παντελεήμονα. 
Κρίμα γιατί θα είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω με ποιο τρόπο και με ποια διαδικασία μπήκαν στο Ναό "μας" αυτοί που μπήκαν. 
Ποιος - και με ποιό τρόπο και με ποιό πρωτόκολλο τούς είχε προσκαλέσει. 
Αν υπήρχε κάπου λίστα προσκαλεσμένων, ποιός την είχε συντάξει και ποιά ονόματα περιελάμβανε. 

Ποιοί δηλαδή θα ήταν οι "εκλεκτοί" που θα ελάμβαναν το "ιστορικό μήνυμα πολιτισμού" που έλεγε ο MEGA. Και πόσοι απ΄αυτούς γνώριζαν το πού ακριβώς βρίσκεται ο Άγιος Παντελεήμονας και.......πώς πάει κανείς εκεί και που παρκάρει το αυτοκίνητό του και ποιά είναι η κεντρική πόρτα.
 

Κρίμα που δεν πήγα στον Άγιο Παντελεήμονα εγώ που έχω γεννηθεί στην οδό Αγαθουπόλεως και κάθε βράδυ έπαιζα μπάλλα στην μεγάλη πλατεία μπροστά από την εκκλησία. 
Εγώ που ζώ ακόμα στην περιοχή, στην Πατησίων και Αγίου Μελετίου, εγώ που είχα εκλεγεί βουλευτής στην Α΄. Αθηνών και εκπροσωπούσα 3,5 χρόνια στη Βουλή τους κατοίκους της και που με τις κοινοβουλευτικές μου ερωτήσεις είχα προκαλέσει δυσφορία στην "ομάδα δράσης" του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης. 

Εγώ που επί 1 χρόνο προσπαθούσα να πείσω τον αρμόδιο υπουργό να επισκεφτεί την περιοχή που θα τον '" χαντάκωνε" το 2009 και να μιλήσει με τους κατοίκους. Εγώ που οι κάτοικοι με εξέλεξαν προ μηνός πρώτο σε σταυρούς δημοτικό σύμβουλο στο 6ο διαμέρισμα.
 

Τι κρίμα που εγώ που ζώ τη ζωή μου δίπλα στον Άγιο Παντελεήμονα δεν πήγα, έστω χωρίς πρόσκληση, έστω χωρίς μήνυμα και χωρίς ειδοποίηση για να αναγκάσω τους διοργανωτές να ΜΗ με βάλουν μέσα στην εκκλησία και να αποδείξω έτσι, με το χειρότερο γι αυτούς τρόπο, τι "τσίρκουλο" ήταν αυτό που είχαν στήσει στην "Πλατεία της Οργής", εκεί όπου οι "κάτοικοι" είναι κάτοικοι και όχι "ακροδεξιοί" όπως έλεγε το in.gr. 

Εγώ που αποδεδειγμένα δεν φοβάμαι και δεν εξαρτώμαι από κανέναν απ΄αυτούς, θα έπρεπε να τους είχα αναγκάσει να ΜΗ με βάλουν στην εκκλησία.
Γιατί αν ήμουνα κι εγώ απέξω, θά θελα να δω ποιος κοπρίτης θα τολμούσε να μιλήσει για "ακροδεξιούς" και για "προβοκάτορες" που "τόλμησαν" να αμφισβητήσουν τα κίνητρα της εκδήλωσης.
 

Και στο τέλος - τέλος, τι κρίμα που έγινε μια τέτοια "λαμπρή" εκδήλωση ΧΩΡΙΣ τους κατοίκους και ΧΩΡΙΣ τους υπεύθυνους προς θρίαμβο των ευχολόγιων και των επιπόλαιων συμπεριφορών απέναντι στο μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η Αθήνα μας μετά την οικονομική εξαθλίωση των κατοίκων της.