BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Henry Ford

"Ευτυχώς οι πολίτες της χώρας δεν κατανοούν το τραπεζικό και χρηματικό σύστημα, διότι αν το έκαναν, τότε πιστεύω ότι θα υπήρχε επανάσταση πριν αύριο το πρωί."

Jean-Luc Godard 2010

Θα έπρεπε να ευχαριστήσουμε την Ελλάδα.
Η Δύση είναι που χρωστάει στην Ελλάδα.
Η φιλοσοφία, η δημοκρατία, η τραγωδία...
Ο τεχνολογικός κόσμος στον οποίο ζούμε, χρωστά τα πάντα στην Ελλάδα.
Ποιός ανακάλυψε τη Λογική; Ο Αριστοτέλης!
Όλος ο κόσμος χρωστά χρήματα στην Ελλάδα. Θα μπορούσε να ζητήσει χιλιάδες εκατομύρια για πνευματικά διακαιώματα και θα ήταν λογικό να της τα δώσουμε. Αμεσως!


Ξυλούρης - Πουλημένοι

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Τέτοιες ειδήσεις δεν τις καταλαβαίνω....εσείς?

http://www.skai.gr/articles/news/greece/%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1%CF%87%CF%8D%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%B7%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%B3%CE%B5%CF%81%CF%83%CE%B7%CF%84%CE%B5%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%82%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD%CE%91%CF%84%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE24042010/

Επισπεύδονται οι διαδικασίες ανέγερσης ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα.


Όταν το έργο ολοκληρωθεί θα αποτελέσει τον πρώτο επίσημο μουσουλμανικό χώρο προσευχής ο οποίος θα λειτουργήσει ύστερα από περίπου δύο αιώνες στην πρωτεύουσα.

Το τέμενος θα δημιουργηθεί στην περιοχή του Ελαιώνα και συγκεκριμένα στο Βοτανικό, σε έκταση 17 στρεμμάτων που θα παραχωρήσει το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.

Το ύψος της δαπάνης μετεγκατάστασης των υπηρεσιών του Πολεμικού Ναυτικού που θα αναλάβει το υπουργείο Παιδείας, υπολογίζεται σε 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ δεν υπάρχει ακόμα συγκεκριμένη εκτίμηση του τελικού συνολικού κόστους ανέγερσης του ισλαμικού τεμένους και της διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου.

Ας ξεχάσουμε πως δεν έχουμε λεφτά να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας ως κράτος και φτάσαμε στο κατώτατο σκαλοπάτι να χτυπάμε ξένες πόρτες που μας θέτουν όρους που θα μας ξεζουμίζουν.....

Έχω συγγενείς στην Αμερική, τον Καναδά, την Αυστραλία και την Αφρική. 
Καιρό τώρα διαβάζω κατά καιρούς το αίτημα των μουσουλμάνων να τους φτιάξει η Ελληνική κυβέρνηση τέμενος. 

Και αναρωτήθηκα, έτσι κάνουν και τα άλλα κράτη? 
Έφτιαξε κάποιο άλλο κράτος Εκκλησία για τους Έλληνες μετανάστες?

Όχι δεν έφτιαξε. 
Ούτε η Αμερική, ούτε ο Καναδάς, ούτε η Αυστραλία ούτε τα Αφρικανικά κράτη που ζούν οι συγγενείς μου. Τους ρώτησα. 

Έχουν όμορφες μεγάλες εκκλησίες, που φτιάχτηκαν αφού οι Ελληνικές κοινότητες αγόρασαν με λεφτά δικά τους ( όλοι έδωσαν ) μια έκταση, μετά έχτισαν με δικά τους χρήματα πάλι τους ναούς τους.
Που ακούστηκε , με ρωτούσαν όλοι. Εμείς ούτε που σκεφτήκαμε τότε να ζητήσουμε να μας κάνουν Εκκλησία. Ό,τι μπορούσε ο καθένας έδωσε και δίνει για να έχουμε την Εκκλησία μας, και λίγο βοηθάνε το Ελληνικό κράτος και η Εκκλησία απο την πατρίδα. 

Τώρα γιατί εμείς - ειδικά τώρα που υποτίθεται πως δεν έχουμε μια ως κράτος - να κάνουμε μια τέτοια κίνηση ...δεν το καταλαβαίνω και δεν μπορώ και να το δεχτώ. 

Ειδικά τώρα!!!! 

Να ήταν άλλες εποχές, να μην είχαμε βαρέσει κανόνι να πω ...αιντε είμαστε φιλόξενος λαός εμείς και θα κάνουμε την πρωτοπορία . Τώρα όμως? 
Τι να σκεφτώ τώρα μου λέτε? 

Είναι εξωφρενικό!
Είναι απαράδεκτο. 
ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΝΕ??????????????????????????