BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Henry Ford

"Ευτυχώς οι πολίτες της χώρας δεν κατανοούν το τραπεζικό και χρηματικό σύστημα, διότι αν το έκαναν, τότε πιστεύω ότι θα υπήρχε επανάσταση πριν αύριο το πρωί."

Jean-Luc Godard 2010

Θα έπρεπε να ευχαριστήσουμε την Ελλάδα.
Η Δύση είναι που χρωστάει στην Ελλάδα.
Η φιλοσοφία, η δημοκρατία, η τραγωδία...
Ο τεχνολογικός κόσμος στον οποίο ζούμε, χρωστά τα πάντα στην Ελλάδα.
Ποιός ανακάλυψε τη Λογική; Ο Αριστοτέλης!
Όλος ο κόσμος χρωστά χρήματα στην Ελλάδα. Θα μπορούσε να ζητήσει χιλιάδες εκατομύρια για πνευματικά διακαιώματα και θα ήταν λογικό να της τα δώσουμε. Αμεσως!


Ξυλούρης - Πουλημένοι

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Οι κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας - The Georgia Guidestones - ΜΕΡΟΣ 2




Την Κυριακή, 18 Απριλίου 2010, (Οι κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας - The Georgia Guidestones ), παρουσίασα ένα παράξενο μνημείο στην Αμερική με την ανάλυση του blogger http://pentaedron-kafes.blogspot.com/2009/12/georgia-guidestones.html


Σήμερα θα συνδέσω όλα αυτά με τις προσωπικές μου σκέψεις και κάποια βίντεο που δείχνουν την σύνδεση αυτών των 10 εντολών/οδηγιών με πολιτικά πρόσωπα που όλοι γνωρίζουμε, και clubs της ελίτ που θεωρούν εαυτούς ανώτερους όλων μας ( και αυτά όλα μας είναι γνωστά από τα ΜΜΕ, δεν κρύβουν την ύπαρξη τους πια, έχουν πάρει και επισήμως θέση συμβούλων στις κυβερνήσεις).

Στο μνημείο λοιπόν αυτό, διαβάζει κανείς 10 οδηγίες/εντολές που προβληματίζουν έντονα.
Δεν είναι υπερβολικοί αυτοί που λένε πως δεν είναι τίποτα άλλο, παρά οι «10 εντολές» της Νέας Τάξης Πραγμάτων ( Ο Θεός να μας λυπηθεί).
Με λίγα λόγια, στις εντολές αυτές της Νέας Τάξης πραγμάτων, συνοψίζεται το μισάνθρωπο πλάνο τους για την επιβολή της παγκόσμιας διακυβέρνησης και πρωτοφανούς ελέγχου. Έναν φασισμό, τέτοιο που δεν έχει ξαναδεί ο άνθρωπος. Τέτοιον που μόνο άρρωστα ή διαβολικά μυαλά θα μπορούσαν να εμπνευστούν…..


  • Η μεγάλη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού που τόσο πολύ επιθυμούν.
         (Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από                 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με την φύση.) 

Γι’ αυτούς είμαστε περιττοί, δεν χρησιμεύουμε σε τίποτα, δεν θα έπρεπε να είχαμε γεννηθεί καν και πάνω από όλα είμαστε και άχρηστοι καταναλωτές των φυσικών αγαθών του πλανήτη μας ( useless eaters έτσι μας λένε στις ομιλίες τους και τα βιβλία τους που τα εκδίδουν δεν τα κρύβουν), και όχι μόνο. 

Είμαστε λέει ο καρκίνος του πλανήτη, και αυτοί, παίζοντας τον ρόλο του Θεού έχουν αποφασίσει να μας τελειώσουν. (Μην είστε "καρκίνος" για τον πλανήτη - Αφήστε χώρο για τη φύση - Αφήστε χώρο για τη φύση.

Θέλουν λοιπόν να μας «βγάλουν από την μέση» ντύνοντας αυτή τους την επιθυμία με τον μανδύα της μόνης λύσης στα προβλήματα του περιβάλλοντος και την καταστροφή του πλανήτη. 

Δείτε τα βίντεο παρακάτω, και θα καταλάβετε κι εσείς πως όλη αυτή η τρομοκρατία για την υπερθέρμανση, το νερό που τελειώνει, κλπ κλπ δεν είναι η αλήθεια. Είναι απλά το μέσο που δημιούργησαν για να μας πείσουν για πολλά. 

Το λένε ξεκάθαρα…. Χρειάζονταν ένα καλό κίνητρο να μας δώσουν. Έτσι θα μας περνούσαν ότι χρειάζεται για την πολυπόθητη παγκόσμια διακυβέρνηση τους ( σιγά σιγά και όχι σε μια μέρα με πολιτικές του τύπου «αποφασίζουμε και διατάζουμε» αφού ξέρουν πως θα επαναστατήσουμε σε κάτι τέτοιο κάποια στιγμή. Όχι, θέλουν να μας κάνουν να τα επιζητήσουμε μόνοι μας.)

  • Πέρα από το να ξεχάσουμε τα δικαιώματά μας…., με λύπη καταλαβαίνω πως θέλουν να μας οδηγήσουν στο να δεχτούμε την στείρωση και την ελεγχόμενη αναπαραγωγή μας. (Κατευθύνετε σοφά την αναπαραγωγή, βελτιώνοντας την φυσική κατάσταση και την πολυμορφία.)
Πως θα πείσουν τον άνθρωπο να δεχτεί κάτι τέτοιο? Πολύ φοβάμαι με έναν φοβερό πόλεμο. ‘Όταν θα έχουν επιζήσει ελάχιστοι, θα έχουν φροντίσει να φαίνεται πως ο πόλεμος έγινε από την πλεονεξία της ανθρωπότητας και τον υπερπληθυσμό κλπ κλπ. 

Τότε θα είναι πολύ εύκολο να πεις στους ανθρώπους πως δεν είναι όλοι κατάλληλοι να φέρουν παιδιά στον κόσμο αφού η λογική μου, μου λέει πως ο πόλεμος θα είναι πυρηνικός, οπότε θα έχουν και το επιχείρημα των τερατογεννήσεων για να ελέγχουν την ανθρώπινη αναπαραγωγή. 

Δυστυχώς, στην πορεία της «επιστημονικής» τους έρευνας για την μέθοδο της στείρωσης του πληθυσμού, αθώοι άνθρωποι, χωρίς την έγκρισή τους και εν αγνοία τους,(Νικαράγουα, Μεξικό, Φιλιππίνες) έγιναν τα πειραματόζωα τους.


Δείτε στο τρίτο βίντεο τι έγινε στις Φιλιππίνες – έτος διεξαγωγής εμβολιασμού 1995 – είπαν στον κόσμο να εμβολιαστεί για τέτανο.
Το εμβόλιο είχε στα συστατικά του ΚΑΙ την γυναικεία ορμόνη hCG ( που παράγεται στην εγκυμοσύνη). Ο εμβολιασμός προκάλεσε αποβολές σε μελλοντικές εγκυμοσύνες και την γέννηση νεκρών μωρών από τις έγκυες γυναίκες που εξαναγκάστηκαν στον εμβολιασμό σε προχωρημένη κύηση. Η δικαιολογία / εκβιασμός που τους έγινε, ήταν πως τα μωρά τους δεν θα έπαιρναν ταυτότητα από το κράτος αν δεν έκαναν εκείνες το εμβόλιο!! .


Ας διαβάσουμε τι γίνεται όταν σε ένα εμβόλιο κατά του τετάνου προσθέσουμε της ορμόνη της εγκυμοσύνης ......


In nature the hCG hormone alerts the woman's body that she is pregnant and causes the release of other hormones to prepare the uterine lining for the implantation of the fertilized egg. 

The rapid rise in hCG levels after conception makes it an excellent marker for confirmation of pregnancy: when a woman takes a pregnancy test she is not tested for the pregnancy itself, but for the elevated presence of hCG.


However, when introduced into the body coupled with a tetanus toxoid carrier, antibodies will be formed not only against tetanus but also against hCG. 

In this case the body fails to recognize hCG as a friend and will produce anti-hCG antibodies. 

The antibodies will attack subsequent pregnancies by killing the hCG which naturally sustains a pregnancy; 

when a woman has sufficient anti-hCG antibodies in her system, she is rendered incapable of maintaining a pregnancy.


Είναι λυπηρό… είναι όμως αληθινό. Είμαστε αναλώσιμοι για αυτούς τους ανθρώπους (??).