BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Henry Ford

"Ευτυχώς οι πολίτες της χώρας δεν κατανοούν το τραπεζικό και χρηματικό σύστημα, διότι αν το έκαναν, τότε πιστεύω ότι θα υπήρχε επανάσταση πριν αύριο το πρωί."

Jean-Luc Godard 2010

Θα έπρεπε να ευχαριστήσουμε την Ελλάδα.
Η Δύση είναι που χρωστάει στην Ελλάδα.
Η φιλοσοφία, η δημοκρατία, η τραγωδία...
Ο τεχνολογικός κόσμος στον οποίο ζούμε, χρωστά τα πάντα στην Ελλάδα.
Ποιός ανακάλυψε τη Λογική; Ο Αριστοτέλης!
Όλος ο κόσμος χρωστά χρήματα στην Ελλάδα. Θα μπορούσε να ζητήσει χιλιάδες εκατομύρια για πνευματικά διακαιώματα και θα ήταν λογικό να της τα δώσουμε. Αμεσως!


Ξυλούρης - Πουλημένοι

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Στηρίζω τα Ελληνικά προιόντα. Πως να τα ξεχωρίζετε.

Λοιπόν, αγοράστε μόνο Ελληνικά προϊόντα τα οποία θα ξεχωρίζετε από τον αριθμό στο BAR CODE...

TA EΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ 520



ΚΑΘΕ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, 

ΜΕΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ.


(Τα 3 πρώτα ψηφία δείχνουν την χώρα προέλευσης)

Διαδώστε το σε φίλους σας...
( http://hellenicrevenge.blogspot.com/2009/03/blog-post_1632.html )

2 σχόλια:

italos είπε...

ΛΟΙΠΟΝ... ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΩΡΑΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΠΕΙΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ. ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΠΡΑΒΟ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΙΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΑΛΛΑ.... ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΙΣ.
ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΓΟΗΤΕΥΟΝΤΑΙ! ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΔΙΑΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΟΥ... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΑΛΕΝΤΟ!
Η ΟΡΓΗ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ. ΕΧΕΙ ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ, ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΤΙΣ ΔΩΣΕΙΣ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ.....
ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.
CIAO!

Αλισάχνη είπε...

Φίλε μου καλώς σε βρίσκω, σευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου.

Είναι αλήθεια πως είμαι οργισμένη. Για πρώτη φορά στην ζωή μου είμαι οργισμένη. Κι εχω μεγαλώσει κιόλας για να ξεκινήσω να γράφω με το "γάντι". Αυτή η οργή που ένιωσες και περιέγραψες ως "άρρωστη", είναι αυτό που νιώθω όταν βλέπω και ακούω όσα βλέπεις και ακούς κι εσυ.
Το πως τα αντιλαμβάνεται ο κάθενας μας είναι που μας κάνει και διαφορετικές οντότητες.

Δεν ξεκίνησα να γράφω για να πείσω κανέναν. Για να τα λέω και να βγαίνουν απο μέσα μου το κάνω. Τώρα αν κάποιος προβληματιστεί και αποφασίσει να "δει" πίσω απο τις λέξεις που του πασάρουν καθημερινά τα ΜΜΕ, μακάρι φίλε μου.

Αλλά όπως θα έχεις καταλάβει κι εσύ ( αν σε ένοιωσα σωστά απο τα δικά σου γραφόμενα) η γυμνή αλήθεια δεν είναι εύπεπτη απο όλους. Είναι τρομακτική πολύ. Δεν μπορεί να την αντέξει ο κάθε ένας....

Άσε λοιπόν να μιλάω με την αρρωστημένη μου οργή. Έτσι κι αλλιώς αυτός που δεν θέλει να ανοίξει τα μάτια του, δεν θα το κάνει και καλά θα κάνει. Είναι όμορφος ο κόσμος έτσι, πολύχρωμος, με τόσες διαφορετικές φωνές, εκφράσεις και αντιδράσεις. Ας τον αφήσουμε όπως έιναι (κόντρα σε αυτούς που δουλεύουν ακούραστα να μας κάνουν όλους ένα πράμα ίδιο).

Τους φιλικούς μου ασπασμούς.... Αλισάχνη