BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Henry Ford

"Ευτυχώς οι πολίτες της χώρας δεν κατανοούν το τραπεζικό και χρηματικό σύστημα, διότι αν το έκαναν, τότε πιστεύω ότι θα υπήρχε επανάσταση πριν αύριο το πρωί."

Jean-Luc Godard 2010

Θα έπρεπε να ευχαριστήσουμε την Ελλάδα.
Η Δύση είναι που χρωστάει στην Ελλάδα.
Η φιλοσοφία, η δημοκρατία, η τραγωδία...
Ο τεχνολογικός κόσμος στον οποίο ζούμε, χρωστά τα πάντα στην Ελλάδα.
Ποιός ανακάλυψε τη Λογική; Ο Αριστοτέλης!
Όλος ο κόσμος χρωστά χρήματα στην Ελλάδα. Θα μπορούσε να ζητήσει χιλιάδες εκατομύρια για πνευματικά διακαιώματα και θα ήταν λογικό να της τα δώσουμε. Αμεσως!

Ξυλούρης - Πουλημένοι

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2011

Αυτοί γιατί κρατούν ανάποδα την ασπίδα;

Αυτό το βίντεο, το έχω κρατήσει για να μην γελιέμαι πως τάχα ζω σε Δημοκρατική χώρα. 

Κάτι δεν μου καθόταν καλά στην εικόνα ( πέρα απο την φρίκη την γενικότερη) αλλά δεν είχα εστιάσει κάπου. Γι'αυτό το κατέβασα το βιντεάκι στον υπολογιστή να το έχω γιατί τέτοια βίντεο ντοκουμέντα συνήθως εξαφανίζονται απο το νετ
Κυκλοφόρησε και μια φήμη πως αυτοί με την ασπίδα ανάποδα ήταν του ΝΑΤΟ...... το ξαναείδα και όντως κάποιοι απο αυτούς  κρατούν ανάποδα την ασπίδα.....

Π. Μπεγλίτης - Αφού δεν είμαστε λέει ικανοί εμείς να έρθουν οι ξένοι επιτηρητές και μανατζερς

Αυτά μας λέει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π. Μπεγλίτης, στη ΝΕΤ FM. 
Αφού δεν είμαστε λέει ικανοί εμείς να έρθουν οι ξένοι επιτηρητές και μανατζερς.....!!!
Ατυχής επιλογή απο τον υπουργό Εθνικής Αμυνας να ξεστομίζει πως είμαστε "ανίκανοι"......

Ο Πετσάλνικος, Πρόεδρος της Βουλής, έσπευσε να συμφωνήσει λέγοντας μας πως η Εθνική μας κυριαρχία έχει ήδη περιοριστεί "....εδώ και δυο χρόνια όταν η χώρα μας βρέθηκε σε δεινή οικονομική θέση και χρειάστηκε να ζητήσει οικονομική υποστήριξη". 

Όμως βρε παλικάρια της φακής αφού παραδέχεστε πως είστε ανίκανοι, αντι να υπογράφετε την Εθνική μας καταδίκη και σκλαβιά .... μήπως να πιάνατε τα καλαμίδια να πάτε για ψάρεμα και να αφήσετε άλλους, ικανούς και παραγωγικούς και όχι κλέφταράδες να κάνουν κουμάντο;

Αλλά που, η αξιοπρέπεια μάλλον σας τελειώσε στις ανήλιες υπόγες και πάνω στις ποδιές ....... ξέρετε έσεις!!


Γιατί μας λέτε το ένα ψέμα μετά το άλλο. 
Γιατί κ. Πετσάλνικε, οικονομική στήριξη πέρνουμε πολλά χρόνια τώρα. Πάρα πολλά! ( και όχι μόνο εμείς - φρόντισαν κάποιοι που ακόμα δεν καταλάβαμε και πολύ καλά ποιοί ακριβώς είναι, να υπερχρεώσουν όλες μα όλες τις χώρες του πλανήτη)
Για τα δάνεια λέω. Τα ακριβοπληρωμένα με τα ληστρικά επιτόκια!  Δεν μας έδωσε κανείς τους ελεημοσύνη. Δάνεια μας δίνουν, με επιτόκια και εγγυήσεις. Κέρδη βλέπουν απο εμάς. 
Δεν μας τα χάρισαν. Πως λοιπόν η Εθνική μας κυριαρχία περιορίστικε ήδη εδώ και 2 χρόνια; 
Μην μας κοροιδεύετε Κύριοι.  
Παραδίδετε τώρα την οικονομία και την διοίκηση της χώρας σε ξένους, και θέτετε την χώρα επίσημα υπο κατοχή.


Καταλαβαίνω την αγωνία σας για την λαική αντίδραση. Δεν έχετε όλοι την εναλλακτική να διαφύγετε μακριά απο την χώρα - αχρείαστη λύση να είναι ..... Όμως μην ζηλέψετε όσους τρέξουν να φύγουν απο την Ελλάδα. Και μόνο που τα ονόματα τους θα γραφτούν με μελανό χρώμα στη ιστορία του Έθνους μας, αρκεί ..... αν και το ένστικτό μου ξέρετε τι μου λέει; Πως όπου κι αν πάνε, θα λογοδοτήσουν στον Ελληνικό λαό. 
Αυτόν τον λαό, που είδε την πατρίδα του ενωμένη όπως την ξέρουμε σήμερα, μόλις απο το 1950. Αυτόν τον λαό, που δηλώσεις όπως αυτές του Γιούνγκερ για περιορισμό της Εθνικής μας κυριαρχίας, του σηκώνουν την τρίχα κάγκελο κύριοι. 
Γιατί δεν ξέχνούν. Γιατί ακόμα βλέπουν τα απομεινάρια της ξένης κατοχής δίπλα τους, να τους θυμίζουν το παρελθόν των γονιών τους και των παππούδων τους. 
Γιατί αυτά τα απομεινάρια, ήρθε και το αισχρό διαβολικό όνειρο της πολυπολιτισμικότητας των αφεντικών σας και τα έκανε ακόμα πιο έντονα. 
Σήμερα, σε έναν ακύριχτο πόλεμο, καθημερινά τα αδέρφια μας πέφτουν νεκρά απο τα χέρια των πολιπολιτιστικών πρωταγωνιστών, για ένα ρολόι, λίγα ευρώ..... Τα θύματα μας πια είναι πολλά. Ταμπουρωθήκαμε στα σπίτια μας και παρακαλάμε τον Θεό να μην είμαστε εμείς τα επόμενα θύματα της πείνας και του θρησκευτικού και ταξικού μίσους που μας κουβαλήσατε.
Τώρα ανοίξατε τις πόρτες σε νέους κατακτητές, και μας το λέτε πια κατάμουτρα μια που οι κατακτητές, πάνω στον ενθουσιασμό της άνευ όρων παραδωσης της χώρας μας, δεν κρατιούνται και τα λένε με το όνομά τους τα πράγματα. 

Μεγάλο το κρίμα στις πλάτες σας. Όλων σας, και των 300, των σημερινών 300 ειδικά. 
Μετανοήστε όσο έχουμε ακόμα ελάχιστο καιρό.

 

Και να που φτάσαμε εδώ.....

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του Αλέκου Αθανασιάδη από το ΠΑΣΟΚ, ότι τον απείλησαν για τη ζωή του, προκειμένου να ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.

Ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ, μετά την αλλαγή στάσης του που τον οδήγησε στην υπερψήφιση του μεσοπρόθεσμου παρά τις αντίθετες διακηρύξεις του για καταψήφιση, μιλώντας σε τοπικό κανάλι απέδωσε την στροφή 180 μοιρών, σε απειλές που δέχτηκε προκειμένου να ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Και να που φτάσαμε εδώ..... να απειλούν την ζωή των πολτικών μας αν δεν υποστηρίξουν την προδοσία της Πατρίδας....... 

Δεν μου προκάλεσε έκπληξη αυτή η καταγγελία. Είναι μια λογική εξήγηση για το παράλογο φαινόμενο να διακινδυνέυουν τον κοινωνικό αποκλεισμό και διωγμό τους αυτοί οι άνθρωποι.

Επομένως δεν θα είναι υπερβολή να πούμε πως η χώρα βρίσκεται σε εμπόλεμη περίοδο. Ένας παράδοξος πόλεμος, δίχως βόμβες και ξένο στρατό.... ( ακόμα ;), δίχως σειρήνες να μας καλούν στα καταφύγια..... αλλά ναι είμαστε σε πόλεμο. 
Έναν πόλεμο αλήτικο γιατί αυτός που σου επιτίθεται είναι αόρατος για σένα, για μένα..... Κρύβεται πίσω απο την κουρτίνα και δεν τον βλέπεις, δεν ξέρεις ποιός/ποιοί είναι. Δεν μπορείς να τον δεις να έρχεται καταπάνω σου. Δεν μπορείς να ξέρεις που να τον χτυπήσεις.

Ο Θεός να μας λυπηθεί πατριώτες.......

Κυριακή, 3 Ιουλίου 2011

Ζαν Κλοντ Γιούνκερ : «η κυριαρχία των Ελλήνων θα περιοριστεί δραστικά»

Την αποστολή ειδικών από την Ευρωζώνη στην Ελλάδα που θα συνδράμουν στην εφαρμογή του προγράμματος μεταρρυθμίσεων, προανήγγειλε ο πρόεδρος της Ευρωζώνης Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.Σε συνέντευξή του στο εβδομαδιαίο γερμανικό περιοδικό Focus που κυκλοφορεί τη Δευτέρα, o κ. Γιουνκέρ επισημαίνει ότι η «κυριαρχία των Ελλήνων θα περιοριστεί δραστικά» και προειδοποιεί ότι «δεν πρέπει να προσβάλλουμε τους Έλληνες, αλλά να τους βοηθήσουμε». Όπως σημειώνει ο κ. Γιουνκέρ, οι Έλληνες «δήλωσαν πρόθυμοι να δεχτούν εισαγωγή τεχνογνωσίας από την Ευρωζώνη».Ειδικούς θα αποστείλουν όλες οι χώρες της Ευρωζώνης.Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου επισημαίνει ότι η Ελλάδα επί σειρά ετών ωφελήθηκε από το ευρώ. «Με δική της υπαιτιότητα ορισμένα πράγματα ξέφυγαν. Και τώρα που πρέπει να τα επαναφέρει με ενωμένες δυνάμεις σε τάξη, πρέπει οι Έλληνες να αντιληφθούν ότι απαιτείται μια συλλογική απάντηση», λέει ο κ. Γιουνκέρ.Αναφέρει επίσης ότι και το ελληνικό φορολογικό σύστημα δεν λειτουργεί «σε πλήρη έκταση». Επίσης υποστηρίζει ότι «απαιτείται για το επικείμενο κύμα ιδιωτικοποιήσεων για παράδειγμα μία λύση κατά το πρότυπο της γερμανικής 'Τρόιχαντ'», (πρόκειται για την Αρχή καταπιστευτικής διαχείρισης που είχε διεκπεραιώσει την ιδιωτικοποίηση των κρατικών επιχειρήσεων της πρώην DDR μετά την ενοποίηση της Γερμανίας το 1990).
ΠΗΓΗ = SKAI.GR
Ο πρωθυπουργος μας είπε μετά την ψηφοφορία για το μεσοπρόθεσμο πως έπραξαν το πατριωτικό τους καθήκον. Θα το θυμάστε όλοι..... όμως διαβάζοντας την δήλωση του Γιούνκερ πως η Ελλάδα θα χάσει την κυριαρχία της και μάλιστα δραστικά μόνο να αναρωτηθώ μπορώ....... ποιάς πατρίδας το καθήκον εννοούσε ο Γ.Παπανδρέου;;;


Στην τελική αν τους έχουν βάλει απο ένα περίστροφο στον κρόταφο τον δικό τους και των παιδιών τους και τους εκβιάζουν, ας βγουν να μας το πουν. Να σταθούμε δίπλα τους βρε αδερφέ. Να κάνουμε όλοι μαζί το πατριωτικό μας καθήκον επιτέλους!!! ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011

Λιάνα Κανέλλη - πέρισυ για το ασφαλιστικό....... φωνή αλήθειας


Σάββατο, 11 Ιουνίου 2011

Παιδιά σηκωθείτε....ήρθε η ώρα!


Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

Οι σκλάβες της Ευρυπίδιου - Πρωταγωνιστές Στ. Θεοδωράκης

Κλικ στον τίτλο για να δείτε το βίντεο απο το site της εκπομπής.

Περίληψη: Το ιστορικό κέντρο της Αθήνας που πλέον έχει μετατραπεί σε γκέτο πορνείας και ναρκωτικών είναι το «σκηνικό» των «Πρωταγωνιστών» με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Οι ρεπόρτερ της εκπομπής έζησαν για τρεις εβδομάδες στους σκοτεινούς δρόμους της Αθήνας (Ευριπίδου-Σοφοκλέους-Σωκράτους-Μενάνδρου-Ικτίνου κ.α.) και «κατέγραψαν» το μαρτύριο των μαύρων γυναικών που εκδίδονται στο ιστορικό κέντρο της.

Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, τα κορίτσια από τη Νιγηρία εξομολογούνται στον Σταύρο Θεοδωράκη τη δράση των κυκλωμάτων πορνείας, τα βουντού και τους όρκους σιωπής που τις υποχρεώνουν να κάνουν, το «ακριβό» πέρασμα στην Ευρώπη, τα νυχτερινά βίτσια των πελατών τους.

Επίσης, η εκπομπή διερευνά το ρόλο της αστυνομίας, της δικαιοσύνης, των Εκκλησιών στις οποίες ανήκουν, αλλά και των μη κυβερνητικών Οργανώσεων σε αυτές τις υποθέσεις trafficking που έχουν χαρακτηρισθεί ως οι δυσκολότερες στην Ευρώπη.

Ανάμεσα στις ιστορίες που θα παρουσιασθούν είναι και αυτές της Φλώρας και της Μπέττυς.

Η Φλώρα είναι 26 ετών, κατάγεται από το Μπενίν της Νιγηρίας και έχει 13 αδέλφια. 'Ηρθε στην Ελλάδα πριν 4 χρόνια. Με τις τελετές βουντού στις οποίες συμμετείχε στη χώρα της, δεσμεύτηκε να έρθει στην Ευρώπη και να δουλεύει μέχρι να μαζέψει 40.000 ευρώ για το «μπος» της. Κατά μέσο όρο, τα 2 χρόνια που δούλευε για το «μπος» -όπως η ίδια συχνά το αποκαλεί- είχε περίπου 5 πελάτες κάθε βράδυ.

Η Φλώρα είναι μια από τις ελάχιστες κοπέλες σε όλη την Ευρώπη, η οποία συνεργάσθηκε με τις αστυνομικές αρχές και οδήγησε στη φυλακή τους εκμεταλλευτές της.

Η Μπέττυ ήρθε ανήλικη από τη Νιγηρία στην Ελλάδα. Βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και εγκλωβίσθηκε από τους σωματέμπορους σε ένα διαμέρισμα της πόλης. Κατάφερε όμως να αποδράσει από το σπίτι και να φθάσει στην αστυνομία. Σήμερα έχει βρει καταφύγιο σε ξενώνα μη κυβερνητικής οργάνωσης.