BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Henry Ford

"Ευτυχώς οι πολίτες της χώρας δεν κατανοούν το τραπεζικό και χρηματικό σύστημα, διότι αν το έκαναν, τότε πιστεύω ότι θα υπήρχε επανάσταση πριν αύριο το πρωί."

Jean-Luc Godard 2010

Θα έπρεπε να ευχαριστήσουμε την Ελλάδα.
Η Δύση είναι που χρωστάει στην Ελλάδα.
Η φιλοσοφία, η δημοκρατία, η τραγωδία...
Ο τεχνολογικός κόσμος στον οποίο ζούμε, χρωστά τα πάντα στην Ελλάδα.
Ποιός ανακάλυψε τη Λογική; Ο Αριστοτέλης!
Όλος ο κόσμος χρωστά χρήματα στην Ελλάδα. Θα μπορούσε να ζητήσει χιλιάδες εκατομύρια για πνευματικά διακαιώματα και θα ήταν λογικό να της τα δώσουμε. Αμεσως!


Ξυλούρης - Πουλημένοι

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Ζαν Κλοντ Γιούνκερ : «η κυριαρχία των Ελλήνων θα περιοριστεί δραστικά»

Την αποστολή ειδικών από την Ευρωζώνη στην Ελλάδα που θα συνδράμουν στην εφαρμογή του προγράμματος μεταρρυθμίσεων, προανήγγειλε ο πρόεδρος της Ευρωζώνης Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.



Σε συνέντευξή του στο εβδομαδιαίο γερμανικό περιοδικό Focus που κυκλοφορεί τη Δευτέρα, o κ. Γιουνκέρ επισημαίνει ότι η «κυριαρχία των Ελλήνων θα περιοριστεί δραστικά» και προειδοποιεί ότι «δεν πρέπει να προσβάλλουμε τους Έλληνες, αλλά να τους βοηθήσουμε». Όπως σημειώνει ο κ. Γιουνκέρ, οι Έλληνες «δήλωσαν πρόθυμοι να δεχτούν εισαγωγή τεχνογνωσίας από την Ευρωζώνη».



Ειδικούς θα αποστείλουν όλες οι χώρες της Ευρωζώνης.



Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου επισημαίνει ότι η Ελλάδα επί σειρά ετών ωφελήθηκε από το ευρώ. «Με δική της υπαιτιότητα ορισμένα πράγματα ξέφυγαν. Και τώρα που πρέπει να τα επαναφέρει με ενωμένες δυνάμεις σε τάξη, πρέπει οι Έλληνες να αντιληφθούν ότι απαιτείται μια συλλογική απάντηση», λέει ο κ. Γιουνκέρ.



Αναφέρει επίσης ότι και το ελληνικό φορολογικό σύστημα δεν λειτουργεί «σε πλήρη έκταση». Επίσης υποστηρίζει ότι «απαιτείται για το επικείμενο κύμα ιδιωτικοποιήσεων για παράδειγμα μία λύση κατά το πρότυπο της γερμανικής 'Τρόιχαντ'», (πρόκειται για την Αρχή καταπιστευτικής διαχείρισης που είχε διεκπεραιώσει την ιδιωτικοποίηση των κρατικών επιχειρήσεων της πρώην DDR μετά την ενοποίηση της Γερμανίας το 1990).
ΠΗΓΗ = SKAI.GR




Ο πρωθυπουργος μας είπε μετά την ψηφοφορία για το μεσοπρόθεσμο πως έπραξαν το πατριωτικό τους καθήκον. Θα το θυμάστε όλοι..... όμως διαβάζοντας την δήλωση του Γιούνκερ πως η Ελλάδα θα χάσει την κυριαρχία της και μάλιστα δραστικά μόνο να αναρωτηθώ μπορώ....... ποιάς πατρίδας το καθήκον εννοούσε ο Γ.Παπανδρέου;;;


Στην τελική αν τους έχουν βάλει απο ένα περίστροφο στον κρόταφο τον δικό τους και των παιδιών τους και τους εκβιάζουν, ας βγουν να μας το πουν. Να σταθούμε δίπλα τους βρε αδερφέ. Να κάνουμε όλοι μαζί το πατριωτικό μας καθήκον επιτέλους!!! ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ