BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Henry Ford

"Ευτυχώς οι πολίτες της χώρας δεν κατανοούν το τραπεζικό και χρηματικό σύστημα, διότι αν το έκαναν, τότε πιστεύω ότι θα υπήρχε επανάσταση πριν αύριο το πρωί."

Jean-Luc Godard 2010

Θα έπρεπε να ευχαριστήσουμε την Ελλάδα.
Η Δύση είναι που χρωστάει στην Ελλάδα.
Η φιλοσοφία, η δημοκρατία, η τραγωδία...
Ο τεχνολογικός κόσμος στον οποίο ζούμε, χρωστά τα πάντα στην Ελλάδα.
Ποιός ανακάλυψε τη Λογική; Ο Αριστοτέλης!
Όλος ο κόσμος χρωστά χρήματα στην Ελλάδα. Θα μπορούσε να ζητήσει χιλιάδες εκατομύρια για πνευματικά διακαιώματα και θα ήταν λογικό να της τα δώσουμε. Αμεσως!


Ξυλούρης - Πουλημένοι

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Π. Μπεγλίτης - Αφού δεν είμαστε λέει ικανοί εμείς να έρθουν οι ξένοι επιτηρητές και μανατζερς

Αυτά μας λέει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π. Μπεγλίτης, στη ΝΕΤ FM. 
Αφού δεν είμαστε λέει ικανοί εμείς να έρθουν οι ξένοι επιτηρητές και μανατζερς.....!!!
Ατυχής επιλογή απο τον υπουργό Εθνικής Αμυνας να ξεστομίζει πως είμαστε "ανίκανοι"......

Ο Πετσάλνικος, Πρόεδρος της Βουλής, έσπευσε να συμφωνήσει λέγοντας μας πως η Εθνική μας κυριαρχία έχει ήδη περιοριστεί "....εδώ και δυο χρόνια όταν η χώρα μας βρέθηκε σε δεινή οικονομική θέση και χρειάστηκε να ζητήσει οικονομική υποστήριξη". 

Όμως βρε παλικάρια της φακής αφού παραδέχεστε πως είστε ανίκανοι, αντι να υπογράφετε την Εθνική μας καταδίκη και σκλαβιά .... μήπως να πιάνατε τα καλαμίδια να πάτε για ψάρεμα και να αφήσετε άλλους, ικανούς και παραγωγικούς και όχι κλέφταράδες να κάνουν κουμάντο;

Αλλά που, η αξιοπρέπεια μάλλον σας τελειώσε στις ανήλιες υπόγες και πάνω στις ποδιές ....... ξέρετε έσεις!!


Γιατί μας λέτε το ένα ψέμα μετά το άλλο. 
Γιατί κ. Πετσάλνικε, οικονομική στήριξη πέρνουμε πολλά χρόνια τώρα. Πάρα πολλά! ( και όχι μόνο εμείς - φρόντισαν κάποιοι που ακόμα δεν καταλάβαμε και πολύ καλά ποιοί ακριβώς είναι, να υπερχρεώσουν όλες μα όλες τις χώρες του πλανήτη)
Για τα δάνεια λέω. Τα ακριβοπληρωμένα με τα ληστρικά επιτόκια!  Δεν μας έδωσε κανείς τους ελεημοσύνη. Δάνεια μας δίνουν, με επιτόκια και εγγυήσεις. Κέρδη βλέπουν απο εμάς. 
Δεν μας τα χάρισαν. Πως λοιπόν η Εθνική μας κυριαρχία περιορίστικε ήδη εδώ και 2 χρόνια; 
Μην μας κοροιδεύετε Κύριοι.  
Παραδίδετε τώρα την οικονομία και την διοίκηση της χώρας σε ξένους, και θέτετε την χώρα επίσημα υπο κατοχή.


Καταλαβαίνω την αγωνία σας για την λαική αντίδραση. Δεν έχετε όλοι την εναλλακτική να διαφύγετε μακριά απο την χώρα - αχρείαστη λύση να είναι ..... Όμως μην ζηλέψετε όσους τρέξουν να φύγουν απο την Ελλάδα. Και μόνο που τα ονόματα τους θα γραφτούν με μελανό χρώμα στη ιστορία του Έθνους μας, αρκεί ..... αν και το ένστικτό μου ξέρετε τι μου λέει; Πως όπου κι αν πάνε, θα λογοδοτήσουν στον Ελληνικό λαό. 
Αυτόν τον λαό, που είδε την πατρίδα του ενωμένη όπως την ξέρουμε σήμερα, μόλις απο το 1950. Αυτόν τον λαό, που δηλώσεις όπως αυτές του Γιούνγκερ για περιορισμό της Εθνικής μας κυριαρχίας, του σηκώνουν την τρίχα κάγκελο κύριοι. 
Γιατί δεν ξέχνούν. Γιατί ακόμα βλέπουν τα απομεινάρια της ξένης κατοχής δίπλα τους, να τους θυμίζουν το παρελθόν των γονιών τους και των παππούδων τους. 
Γιατί αυτά τα απομεινάρια, ήρθε και το αισχρό διαβολικό όνειρο της πολυπολιτισμικότητας των αφεντικών σας και τα έκανε ακόμα πιο έντονα. 
Σήμερα, σε έναν ακύριχτο πόλεμο, καθημερινά τα αδέρφια μας πέφτουν νεκρά απο τα χέρια των πολιπολιτιστικών πρωταγωνιστών, για ένα ρολόι, λίγα ευρώ..... Τα θύματα μας πια είναι πολλά. Ταμπουρωθήκαμε στα σπίτια μας και παρακαλάμε τον Θεό να μην είμαστε εμείς τα επόμενα θύματα της πείνας και του θρησκευτικού και ταξικού μίσους που μας κουβαλήσατε.
Τώρα ανοίξατε τις πόρτες σε νέους κατακτητές, και μας το λέτε πια κατάμουτρα μια που οι κατακτητές, πάνω στον ενθουσιασμό της άνευ όρων παραδωσης της χώρας μας, δεν κρατιούνται και τα λένε με το όνομά τους τα πράγματα. 

Μεγάλο το κρίμα στις πλάτες σας. Όλων σας, και των 300, των σημερινών 300 ειδικά. 
Μετανοήστε όσο έχουμε ακόμα ελάχιστο καιρό.