BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Henry Ford

"Ευτυχώς οι πολίτες της χώρας δεν κατανοούν το τραπεζικό και χρηματικό σύστημα, διότι αν το έκαναν, τότε πιστεύω ότι θα υπήρχε επανάσταση πριν αύριο το πρωί."

Jean-Luc Godard 2010

Θα έπρεπε να ευχαριστήσουμε την Ελλάδα.
Η Δύση είναι που χρωστάει στην Ελλάδα.
Η φιλοσοφία, η δημοκρατία, η τραγωδία...
Ο τεχνολογικός κόσμος στον οποίο ζούμε, χρωστά τα πάντα στην Ελλάδα.
Ποιός ανακάλυψε τη Λογική; Ο Αριστοτέλης!
Όλος ο κόσμος χρωστά χρήματα στην Ελλάδα. Θα μπορούσε να ζητήσει χιλιάδες εκατομύρια για πνευματικά διακαιώματα και θα ήταν λογικό να της τα δώσουμε. Αμεσως!


Ξυλούρης - Πουλημένοι

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Και να που φτάσαμε εδώ.....

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του Αλέκου Αθανασιάδη από το ΠΑΣΟΚ, ότι τον απείλησαν για τη ζωή του, προκειμένου να ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.

Ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ, μετά την αλλαγή στάσης του που τον οδήγησε στην υπερψήφιση του μεσοπρόθεσμου παρά τις αντίθετες διακηρύξεις του για καταψήφιση, μιλώντας σε τοπικό κανάλι απέδωσε την στροφή 180 μοιρών, σε απειλές που δέχτηκε προκειμένου να ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




Και να που φτάσαμε εδώ..... να απειλούν την ζωή των πολτικών μας αν δεν υποστηρίξουν την προδοσία της Πατρίδας....... 

Δεν μου προκάλεσε έκπληξη αυτή η καταγγελία. Είναι μια λογική εξήγηση για το παράλογο φαινόμενο να διακινδυνέυουν τον κοινωνικό αποκλεισμό και διωγμό τους αυτοί οι άνθρωποι.

Επομένως δεν θα είναι υπερβολή να πούμε πως η χώρα βρίσκεται σε εμπόλεμη περίοδο. Ένας παράδοξος πόλεμος, δίχως βόμβες και ξένο στρατό.... ( ακόμα ;), δίχως σειρήνες να μας καλούν στα καταφύγια..... αλλά ναι είμαστε σε πόλεμο. 
Έναν πόλεμο αλήτικο γιατί αυτός που σου επιτίθεται είναι αόρατος για σένα, για μένα..... Κρύβεται πίσω απο την κουρτίνα και δεν τον βλέπεις, δεν ξέρεις ποιός/ποιοί είναι. Δεν μπορείς να τον δεις να έρχεται καταπάνω σου. Δεν μπορείς να ξέρεις που να τον χτυπήσεις.

Ο Θεός να μας λυπηθεί πατριώτες.......