BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Henry Ford

"Ευτυχώς οι πολίτες της χώρας δεν κατανοούν το τραπεζικό και χρηματικό σύστημα, διότι αν το έκαναν, τότε πιστεύω ότι θα υπήρχε επανάσταση πριν αύριο το πρωί."

Jean-Luc Godard 2010

Θα έπρεπε να ευχαριστήσουμε την Ελλάδα.
Η Δύση είναι που χρωστάει στην Ελλάδα.
Η φιλοσοφία, η δημοκρατία, η τραγωδία...
Ο τεχνολογικός κόσμος στον οποίο ζούμε, χρωστά τα πάντα στην Ελλάδα.
Ποιός ανακάλυψε τη Λογική; Ο Αριστοτέλης!
Όλος ο κόσμος χρωστά χρήματα στην Ελλάδα. Θα μπορούσε να ζητήσει χιλιάδες εκατομύρια για πνευματικά διακαιώματα και θα ήταν λογικό να της τα δώσουμε. Αμεσως!


Ξυλούρης - Πουλημένοι

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Καταγγελία από φοιτήτρια της Νομικής - για την κατάληψη της σχολής απο τους λαθρομετανάστες και τους προστάτες τους


Λάβαμε-Δημοσιεύουμε : Καταγγελία από φοιτήτρια της Νομικής για το σημερινό επεισόδιο

Σήμερα 31 Ιανουαρίου εξεταζόμουν στη Νομική Αθηνών στο μάθημα του Εμπορικού δικαίου. Η εξέταση άρχισε στις 10.30. Και ξαφνικά ακούγονται από το ισόγειο της σχολής εκνευριστικά πολύ δυνατά κάποια ροκ κομμάτια που είχαν βάλει φοιτητές και μη γνωστών- άγνωστων παρατάξεων και μη οι οποίοι προκλητικά αγνοούσαν όλους τους φοιτητές που έγραφαν σε όλο το
κτήριο μη μπορώντας να συγκεντρωθούν. 

Οι 4 επιτηρητές καθηγητές ισχυρίζονταν πως είναι τω όντι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ μα πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι μιας και τα άτομα κανείς δε δύναται να κάνει διάλογο και να συνεννοηθεί.

Kαι ενώ το κλίμα είναι ήδη τεταμμένο καθώς προσπαθούσαμε να συγκεντρωθούμε και μετα βίας μπορούσαμε, η επίκουρος καθηγήτρια μας προειδοποιεί πως έχει πληροφορίες πως θα έρθουν κάποιοι στην αίθουσα σε λίγο και πως θα προσπαθήσουν να μας αποτρέψουν από το να συνεχίζουμε να γράφουμε!

Όντως μετά από δέκα λεπτά και ενώ η εξέταση είχε ολοκληρωθεί μετα βίας κατα το ήμισυ μπουκάρουν χτυπώντας τις πόρτες εντός της αιθούσης του αμφιθεάτρου μια ομάδα τραμπούκων με θράσσος και υφάκι και αρχίσουν να ουρλιάζουν και γκαρίζουν απειλώντας- προτρέποντας να σταματήσουν τώρα όλοι να γράφουν γιατί "ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ" και αμέσως να ταχθούν υπέρ του αγώνα των 300 λαθρομεταναστών που πεθαίνουν και υποφέρουν προβαίνοντας σε απεργία πείνας. 

Όποιος συνεχίζει κατα αυτούς να γράφει μετα την εντολή τους αυτοί " είναι μέγα βουτυρόπαιδο και μεγάλος κάφρος" και δεν θα φύγουν αν δεν σταματήσουν όλοι πάραυτα να γράφουν.

Ήταν εντός της αίθουσας και ούρλιαζαν για παραπάνω από δέκα λεπτά "τρώγοντας" και καταναλώνοντας με το έτσι θέλω τον περιορισμένο εκ των πραγμάτων χρόνο μας.

Ως νοήμων άνθρωπος έχω μάθει να ομιλώ και να αντιστέκομαι όταν κάποιος υποτιμά την οντότητα μου και την αξιοπρέπεια μου. Όταν έχω δίκαιο τολμώ να εκφραστώ , έτσι έμαθα έτσι κάνω και έτσι θα κάνω. Άλλωστε αυτό μας διακρίνει από τις άλλες έμβιες υπάρξεις.

Και έτσι έκανα με ότι και αν αυτό μου στοίχισε.
Σηκώθηκα όρθια και παρακάλεσα με όση ευγένεια μου είχε απομείνει να αποχωρήσουν οι κύριοι αυτοι καθώς παρακωλύουν την υγιη εξέταση του μαθήματος και ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος εξαιτίας τους! 

Με στόλισαν τότε με απρεπέστατες και επαίσχυντες εκφράσεις που προφανώς δεν αναφέρω γιατι δεν ταιριάζουν στο επίπεδο μου παρα μόνο στο δικό τους επίπεδο- ΔΑΠΕΔΟ. 

Τότε άρχισε μια άπλυτη θρασύτατη κυρία να με ρωτά ποια είναι η άποψη μου για τους λαθραίους και της απήντησα πως δεν τασσομαι υπερ της παρανομίας. ΛΑΘΡΑΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕ ΔΙΑΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΣΩΦΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ. 

Είμαι κάθετη και ενάντια σε ότι κάλπικο υποκινούμενα παράνομο προσπαθεί να αλλοιώσει, να διαταράξει και να υποθάλψει την κοινωνικη συνοχή και συνέχεια καθώς και την εθνική αξιοπρέπεια και σωτηρία του έθνους μου. 

Τότε η κυρία αυτή με άρπαξε από το χέρι να με τραβήξει κάτω αλλά αντιστάθηκα και πήρε το ΓΡΑΠΤΟ ΜΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ. Κανείς δεν αντέδρασε! 

Και φεύγοντας απείλησε πως θα πληρώσω ακριβά επειδή τόλμησα να μιλήσω και δε θα τολμήσω να βγω από τη σχολή!!

Αποχώρησα από το αμφιθέατρο και έχασα την εξέταση ενώ όλοι οι υπόλοιποι ανενόχλητοι συνέχιζαν κοιτώντας να σώσουν το τομάρι τους.
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΜΙΛΗΣΑ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑ!!

Το δίκαιο μας ήθελα να προασπίσω και να υπερασπισθώ. Τόσες ώρες ανελλειπούς και ενδελεχούς διαβάσματος και προσπάθειας έγινε κομμάτια!!
Ακόμη και οι καθηγητές φοβούνταν να εξέλθουν του κτηρίου με τα γραπτά, φοβούμενοι μήπως τους τα σκίσουν ή τα κάψουν! Μετά από αρκετή ώρα βγήκα με κάποιους καθηγητές έξω!!

Το μάθημα το έχασα! Κέρδισα όμως την αξιοπρέπεια μου και την τιμή μου! Ό,τι πιο σημαντικό! Όλα αυτά είναι απότοκα της παγκόσμιας ελληνικής πρωτοτυπίας, αυτής του ΑΣΥΛΟΥ των βανδάλων, των αντιεξουσιαστών και των αναρχικών!

Αυτή είναι η δημοκρατία των πάσης φύσεως φιλολαθραίων αριστεριστών!! Αυτη είναι η συμπεριφορά των αντιπροσώπων της δικτατορίας του προλεταριάτου και της άκρατης μορφής ΦΑΣΙΣΜΟΥ!!!

Γιατί οι τύποι αυτοί συνεχώς να ξεγλιστρούν και να αντιμετωπίζονται ως κακομαθημένα- αυτιστικά παιδιά??? Είναι πιο επικίνδυνοι και γελοίοι από ποτέ!!!!

Το σημερινό ήταν ένα απλό τυπικό παράδειγμα του τι πρόκειται να επακολουθήσει!! Στο χέρι μας είναι να δώσουμε στο θέμα τις διαστάσεις που του πρέπουν.

Νοιώθω θλίψη και πόνο για την κατάντια της κοινωνίας και των νεοελλήνων. Συνεχίζω να ελπίζω και να μάχομαι! Η εικόνα μιας Ελλάδας ελεύθερης και απαλλαγμένης από παρασκηνιακά τεχνάσματα και κομματικά τερτίπια, μιας Ελλάδας μεγάλης και σοφής , μιας Ελλάδας ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗΣ με βοηθούν να ονειρεύομαι πως όλα αυτά κάποια στιγμή θα φαντάζουν σκοτεινός αριστερίστικος εφιάλτης!


Και σε όλους αυτούς που δουλικά μου λένε πως δεν έπρεπε να μιλήσω γιατί δεν θα αλλάξω εγώ τα πράγματα τους απαντάω ως εξής :

«Ο καθένας πρέπει να φαντάζεται πως αυτός πρέπει να σώσει το έθνος του. Πρέπει να φαντάζομαι πως από μένα μόνον εξαρτάται η σωτηρία του έθνους. Να μην κοιτάζω τι κάνουν οι άλλοι και να φαντάζομαι πως εγώ έχω το μεγάλο χρέος της σωτηρίας» ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ




ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΡΑ ΜΕΛΙΝΑ
ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ