BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Henry Ford

"Ευτυχώς οι πολίτες της χώρας δεν κατανοούν το τραπεζικό και χρηματικό σύστημα, διότι αν το έκαναν, τότε πιστεύω ότι θα υπήρχε επανάσταση πριν αύριο το πρωί."

Jean-Luc Godard 2010

Θα έπρεπε να ευχαριστήσουμε την Ελλάδα.
Η Δύση είναι που χρωστάει στην Ελλάδα.
Η φιλοσοφία, η δημοκρατία, η τραγωδία...
Ο τεχνολογικός κόσμος στον οποίο ζούμε, χρωστά τα πάντα στην Ελλάδα.
Ποιός ανακάλυψε τη Λογική; Ο Αριστοτέλης!
Όλος ο κόσμος χρωστά χρήματα στην Ελλάδα. Θα μπορούσε να ζητήσει χιλιάδες εκατομύρια για πνευματικά διακαιώματα και θα ήταν λογικό να της τα δώσουμε. Αμεσως!


Ξυλούρης - Πουλημένοι

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Χμμμ ξαφνικά αποφάσισαν να κάνουν κάτι με τους λαθρομετανάστες....

Είναι σίγουρα ευχάριστη είδηση να ακούς οτι η κυβέρνηση επιτέλους θα λάβει μέτρα για την λαθρομετανάστευση.
 Όταν ακούς και τα μέτρα όμως, μετριάζεται η χαρά σου.

Θα μείνουν λέει όσοι δικαιούνται ασύλου.... ωραίο και σωστό..... μετά ακούς.... το άσυλο θα αποφασίζουν κάτι ΜΚΟ ποιοί το δικαιούνται.

ΜΚΟ;;;; ( Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις).
Το άσυλο θα το δίνουν ΜΚΟ;;;
Ζήσαμε να το ακούσουμε και αυτό....

Το θέμα του ασύλου, είναι και ήταν μια πολύ σοβαρή υπόθεση για κάθε κράτος.
Εμείς το ρίξαμε στο επίπεδο των ΜΚΟ! Μα δεν μας είπαν ούτε ποιές ΜΚΟ θα είναι αυτές, αλλά και να μας λέγανε δεν θα άλλαζε το "κουφό" της υπόθεσης.


Νοιώθω πως το δούλεμα εις βάρος όλων μας συνεχίζεται αμείωτο.
Η όμορφη Αθήνα που κατάντησε όπως κατάντησε, και την ζηλεύουν και τα πιο τρομαχτικά γκέτο του πλανήτη (αφού τα έχει ξεπεράσει προ πολλού), στενάζει από τις καθημερινές εγκληματικές ενέργειες και το ταξικό και φυλετικό μίσος των λαθρομεταναστών.

Οι Αθηναίοι φοβούνται να περπατήσουν στις γειτονιές τους, ακόμα και στο ίδιο τους το σπίτι νοιώθουν εκτεθειμένοι στον κάθε εγκληματία.

Μέρα μεσημέρι γίνεται το έλα να δεις. Απίστευτα γεγονότα που ούτε το Μπρόνξ δεν πρέπει να έχει βιώσει φίλοι μου! Εμπόριο ναρκωτικών, εξαθλιωμένοι ναρκομανείς να ξεβρακώνονται στον δρόμο για να βρουν να "βαρέσουν", πόρνες να ψάχνουν πελάτες, να κλέβουν τσάντες, να ανοίγουν αυτοκίνητα εν κίνηση, να βγάζουν μαχαίρι για ένα κινητό και λίγα ευρώ.... και τόσα άλλα....

Ναι για την Αθήνα μιλώ. Την δική μας Αθήνα.....  Όταν πέφτει ο ήλιος οι Αθηναίοι κλείνονται στα σπίτια τους και παρακαλούν να μην μπουν μέσα οι πεινασμένοι λαθρο-κλέφτες και τους κάνουν μαύρους στο ξύλο ( γιατί αφού πάρουν ότι βρουν μετά τους σπάνε στο ξύλο...από το ταξικό και φυλετικό μίσος που είπα πριν) στην καλύτερη  δηλ, γιατί είναι μεγάλες οι πιθανότητες να τους δολοφονήσουν....

Μια και η εικόνα λέει περισσότερα απο το κείμενο, δείτε κάποια βίντεο που δείχνουν αυτά που περιέγραψα πριν.







Περισσότερα βίντεο εδω http://eimaiprovato.blogspot.com/2010/12/3_16.html 

Ένα άλλο λέει μέτρο της κυβέρνησης στην προσπάθειά της να μετριάσει την ασύστολη εισροή λαθρομεταναστών στην χώρα, είναι να κάνει έναν φράχτη συρματοπλέγματος ( να τον κάνουμε με μπετόν ή άλλο υλικό δεν μας αφήνει η Τουρκία, το πήρατε είδηση;;;;.... στα ψιλά το πέρασαν.... έμειναν στο ότι τους την είπε ο Παπανδρέου εντός έδρας τους.... ) μήκους 12,5χλμ και ύψους 3μ. 


Εμείς τώρα πρέπει να χαρούμε δηλ..... που μας κοροϊδεύουν έτσι..... 

Θα τους βάζουν λέει σε στρατόπεδα, τα οποία σήμερα είναι εγκαταλελειμμένα ( άλλη ντροπή κι αυτή) και θα τα ονομάσουν κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών, και άλλα συμπαθητικά για τεστ αλήθειας σε όσους λένε πως είναι Έλληνες από της χαμένες πατρίδες κλπ κλπ. 

Να πω την αλήθεια, όταν άκουσα πως το άσυλο θα δίνεται από ΜΚΟ και τα του ανεκδότου για τον φράχτη, αηδίασα και δεν έψαξα παραπάνω τα υπόλοιπα που θα κάνουν, γιατί προσβάλλουν οι κύριοι αυτοί την νοημοσύνη μου!


Ήθελα να πιστέψω πως η είδηση αυτή είναι, επιτέλους, ένα πρώτο φως στο τρομακτικά σκοτεινό τούνελ της λαθρομετανάστευσης και της κατάντιας της χώρας μας. Μου στέρησαν όμως το όνειρο για μια ακόμη φορά. 



Η Αθήνα χειροτερέυει μέρα με τη μέρα. Η αστυνομία είναι απούσα εντελώς, εμφανίζεται μόνο για να ψεκάσει χημικά τους δημοκρατικά διαμαρτηρόμενους Έλληνες πολίτες όποτε αυτοί οι άθλιοι τολμήσουν να κάνουν μεγάλες πορίες διαμαρτυρίας. Εμφανίζεται επίσης όποτε αποφασίσουν με το έτσι θέλω οι λαθρομετανάστες να προσευχηθούν δημόσια και χωρίς άδεια της πολιτείας.... όπως εδω....







Από την ακριτική Ρόδο εγώ, αλλά και άλλοι από άλλα μέρη της Ελλάδας, παρακολουθούμε μουδιασμένοι τα απίστευτα γεγονότα και την επιδεικτική απουσία κράτους και προστασίας των Ελλήνων πολιτών στην Αθήνα, και φοβόμαστε πως όλο αυτό το τρομαχτικό θέατρο του παραλόγου όχι μόνο δεν θα σταματήσει και δεν θα κρατήσει η χώρα τελικά μόνο όσους χρειαζόμαστε και αντέχουμε.... αλλά όλους αυτούς που μαζεύονται στην χώρα με τάση να συγκεντρώνονται στη πρωτεύουσα, θα τους δούμε σε λίγο να προωθούνται και στις επαρχίες. 

Δηλαδή, αντί να βρεθεί λύση, απλά θα εξαπλώσουν το πρόβλημα για να μην είναι τόσο έντονο σε ένα δυο περιοχές μόνο. 

Ελπίζοντας ίσως να καθυστερήσουν ή και ιδανικά να σταματήσουν την κοινωνική εξέγερση που εμένα μου φαίνεται αναπόφευκτη όπως εξελίσσονται τα γεγονότα.

Για παράδειγμα, ο  αρμόδιος υπουργός ο οποίος προσπαθεί να μας πείσει πως θα ξεβρομίσει την χώρα, είπε πως θα ανοίξει κέντρα υποδοχής σε όλες της ακριτικές περιοχές της χώρας. 

Μήπως θέλουν να τους απλώσουν σε όλη την επικράτεια και να νομίσουν οι πολλοί στην Αθήνα πως κάτι έγινε στα αλήθεια;;;;