BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Henry Ford

"Ευτυχώς οι πολίτες της χώρας δεν κατανοούν το τραπεζικό και χρηματικό σύστημα, διότι αν το έκαναν, τότε πιστεύω ότι θα υπήρχε επανάσταση πριν αύριο το πρωί."

Jean-Luc Godard 2010

Θα έπρεπε να ευχαριστήσουμε την Ελλάδα.
Η Δύση είναι που χρωστάει στην Ελλάδα.
Η φιλοσοφία, η δημοκρατία, η τραγωδία...
Ο τεχνολογικός κόσμος στον οποίο ζούμε, χρωστά τα πάντα στην Ελλάδα.
Ποιός ανακάλυψε τη Λογική; Ο Αριστοτέλης!
Όλος ο κόσμος χρωστά χρήματα στην Ελλάδα. Θα μπορούσε να ζητήσει χιλιάδες εκατομύρια για πνευματικά διακαιώματα και θα ήταν λογικό να της τα δώσουμε. Αμεσως!


Ξυλούρης - Πουλημένοι

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Αγγένητο παιδί

Max Keiser: "Ελληνες, είστε όμηροι διεφθαρμένων τραπεζιτών της Wall Street"

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=28469155



«Είστε αιχμάλωτοι οικονομικών τρομοκρατών, διώξτε τους!

Με την ανοχή των ελληνικών κυβερνήσεων έγινε η ελληνική οικονομία η χωματερή των τοξικών αποβλήτων των τραπεζιτών της Αμερικής. Η ελληνική οικονομική κρίση είναι κατασκευασμένη προκειμένου να φορτωθεί η Ελλάδα -μέσω των υψηλών επιτοκίων- τα χρέη των τραπεζών της Wall Street."

Με τα λόγια αυτά ο οικονομικός αναλυτής του BBC, Max Keiser (www.maxkeiser.com) περιγράφει σε συνεντεύξεις του στο Al Jazzeera και στο Alter στον Κ. Χαρδαβέλα την κατάσταση στην Ελλάδα, ενώ τα video με τις συνεντεύξεις του είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στο Facebook και στο You Tube.

Οπως επισημαίνει στις συνεντεύξεις του, η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ αποφάσισε να κρατήσει χαμηλά τα επιτόκια γιατί η ελληνική κατάσταση είναι εξαιρετικά τοξική και έτσι λόγω της κρίσης στην Ελλάδα κάποιοι έχουν πρόσβαση σε κεφάλαια χαμηλού κόστους.

«Η Ελλάδα θυσιάστηκε γιατί η διεθνής οικονομική τρομοκρατία έψαχνε μια χωματερή για τα τοξικά της απόβλητα. Σας βίασαν και εσείς αντί να διαμαρτυρηθείτε και να αντιδράσετε, φωνάζετε την αστυνομία και τους ζητάτε και συγγνώμη.

Υπάρχει και άλλος τρόπος, να καταγγείλετε τους βιαστές σας, και να ζητήσετε να συλληφθούν οι τραπεζίτες της Goldman Sachs.» τονίζει ο Max Keiser. Σας κορόιδεψαν σας εξαπάτησαν και πρέπει να ζητήσετε να καταθέσουν και να δικαστούν για απάτη. Η Ελλάδα πρέπει να ζητήσει αποζημίωση από τις τράπεζες της Γουόλ Στριτ, για τα χρέη που δημιουργήθηκαν παρανόμως.

Αναρωτιέται αν οι έλληνες πολιτικοί πάσχουν από το σύνδρομο της Στοκχόλμης... (Ψυχολογική αντίδραση που παρατηρείται συνήθως σε θύματα απαγωγής κατά την οποία ο απαχθής αναπτύσσει και παρουσιάζει έντονα συναισθήματα πιστής υπακοής, θαυμασμού, ταύτισης ή ακόμη και «αγάπης» απέναντι στον απαγωγέα του.)

Πιάστηκαν όμηροι διεφθαρμένων τραπεζιτών της Wall Street και κατηγορούν την ίδια τους τη χώρα και την καταδικάζουν σε αυτομαστίγωση, για τη διαφθορά των άλλων....

Συμφώνησαν το 2002 με την Goldman Sachs τη χάλκευση των στοιχείων του ελληνικού χρέους και σήμερα έχουν αναθέσει την διερεύνηση της υπόθεσης και τη διαχείριση του δημοσίου χρέους σε πρώην στέλεχος της ίδιας τράπεζας.

«Αποζημίωσε μήπως η Goldman Sachs κανέναν ή έχετε μετοχές της;» φωνάζει ο Max Keiser.

Μαρίνα Πρωτονοταρίου

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

"Να σκοτώνονται οι λαοί για τ'αφέντη το φαΐ" -- Βάρναλης

Οι δολοφόνοι δεν ήταν διαδηλωτές--Σπύρος Χατζάρας

Οι δολοφόνοι δεν ήταν διαδηλωτές
Το παρακράτος προσπαθεί συστηματικά να σβήσει τα ίχνη του.
Τα ελεγχόμενα Μέσα Παραπληροφόρησης, σκορπούν σύγχυση .


Επαναλαμβάνω:
Οι δολοφόνοι δεν ήταν διαδηλωτές ουτε «αγανακτισμένοι» συμπολίτες μας. 
Ήταν «επαγγελματίες», που χώθηκαν στα φιλόξενα μπλόκ του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ήταν «επαγγελματίες», που συνεργάστηκαν με το ΠΑΣΟΚ στην πραγματοποίηση του διεθνούς μολότοφ-πάρτι του περασμένου Δεκεμβρίου.

Η επίθεση κατά των γραφείων της ΜΑΡΦΙΝ δεν ήταν στιγμιαία απόφαση.
Ήταν προσχεδιασμένη.


Οι «επαγγελματίες» αναρχικοί-αντιεξουσιαστές κλπ, έχουν αφεντικά και προστάτες.
Έδρασαν βάσει «συμβολαίου».
Υπάρχει το ορατό και το Αόρατο κράτος. Το Βαθύ κράτος. Υπάρχει το Παρακράτος.

Αναζητήστε τον εργοδότη .
Αναζητήστε τον ΧΟΡΗΓΟ.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟ.
ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ.

Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ.Τα καθάρματα της παραπληροφόρησης ανακάλυψαν τον όρο Ψευτο-αναρχικοί για να τους ξεχωρίσουν από τους φίλους του ΠΑΠΑΕΒΡΑΙΟΥ 

Μια πολύ άσχημη είδηση..... Μέρες χούντας?

Σφοδρές αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης προκαλεί όμως αιφνιδιαστική τροποποίηση που έκανε ο υπουργός Οικονομικών σχετικά με το νομοσχέδιο που ψηφίσε την Πέμπτη η Βουλή για το μηχανισμό στήριξης της ελληνικής οικονομίας.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου τροποποίησε τη διάταξη με την οποία προβλεπόταν να παρέχεται στον εκάστοτε υπουργό Οικονομικών η εξουσιοδότηση να εκπροσωπεί το ελληνικό Δημόσιο και να υπογράφει κάθε μνημόνιο συνεργασίας, συμφωνία ή σύμβαση δανεισμού διμερή ή πολυμερή με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το ΔΝΤ προκειμένου να εφαρμοστεί το πρόγραμμα του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας.

Σύμφωνα με το νόμο που ψήφισε την Πέμπτη η βουλή, τα μνημόνια και οι συμφωνίες αυτές έπρεπε να εισάγονται στη βουλή για κύρωση

Με την τροποποίηση που κατέθεσε αντί για κύρωση από τη βουλή θα γίνεται συζήτηση και ενημέρωση. Τα μνημόνια δε και οι συμφωνίες θα ισχύουν και θα εκτελούνται από την υπογραφή τους.

Ο υπουργός Οικονομικών υποστήριξε πως αυτό του ζητήθηκε την Πέμπτη από την ΕΕ γιατί για να υπογράψει το δανειακό πρόγραμμα της χώρας οι εταίροι του ζήτησαν να έχει εξουσιοδότηση.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης μιλούν για κοινοβουλευτικό πραξικόπημα αφού είναι άλλο να ψηφίζει η βουλή κι άλλο να αποφασίζει μόνος του ο υπουργός.

Με παρέμβασή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ζήτησε να σταματήσει η διαδικασία, ενώ το ΚΚΕ ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία.

Γρηγόρης Ψαριανός - Βουλή 6 Μαιου 2010 - ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Ο Βασίλης Οικονόμου μετά την διαγραφή του


«Θα συνεχίσω να ψηφίζω με βάση τη συνείδησή μου και λυπάμαι όσους δεν το κάνουν», είπε στο ΣΚΑΪ ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος διεγράφη από τον πρωθυπουργό μετά την απόφασή του να ψηφίσει «παρών» στα νέα οικονομικά μέτρα.


Όπως είπε, «αναγνωρίζω ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει τεράστιο πρόβλημα, αλλά έχω το δικαίωμα να καταθέσω την άποψή μου... είμαι ένας βουλευτής που κινείται συνεχώς ανάμεσα στον κόσμο και τα μηνύματα ήταν ότι με τα νέα μέτρα τσακίζεται η μεσαία τάξη».

Τέλος, ο κ. Οικονόμου χαρακτήρισε υπερβολική τη διαγραφή του, είπε ότι θα παραμείνει βουλευτής και υποστήριξε ότι ο κόσμος έκρινε θετικά τη στάση του.






http://www.skai.gr/articles/news/politics/%CE%92%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%9B%CF%85%CF%80%CE%AC%CE%BC%CE%B1%CE%B9%CF%8C%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%82%CE%B4%CE%B5%CE%BD%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%83%CE%B707052010/

Ο Γιάννης Δημαράς μετά την διαγραφή του

 http://deltio11.blogspot.com/2010/05/blog-post_5540.html

Ένας Βουλευτής με καθαρό κούτελο και καρδιά
Ανακοίνωση του Γιάννη Δημαρά για το ΠΑΡΩΝ και τη διαγραφή του από τον Παπανδρέου


...«Δηλώνω παρών στις γενεές των συγγενών αλλά και των άλλων συν-Ελλήνων, που έχουν την ίδια κοινωνική καταγωγή με μένα. Δηλώνω παρών στη μάνα μου και τον πατέρα μου, που με γέννησαν και με μεγάλωσαν αγωνιζόμενοι κάθε μέρα και νύχτα για να υπερασπιστώ την αξιοπρέπεια, την τιμή και το δικαίωμα των απλών ανθρώπων στη ζωή…»

Ο Γ. Δημαράς δηλώνει την πίστη του ότι η Ιστορία δεν γράφεται μόνο με τις σοφίες των τεχνοκρατών, αλλά πρωτίστως με το συναίσθημα, τον ηρωισμό και την αυτοθυσία των απλών ανθρώπων. Εκτιμά ότι, αυτή την κρίσιμη στιγμή για την χώρα μας, η ανάγκη διαφύλαξης του αγαθού της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας υπαγορεύει πρωτίστως άμεση κάθαρση του πολιτικού συστήματος και αυτών που το συνθέτουν….

Ο Γ. Δημαράς καταθέτει την πρόταση όσοι εκ του νόμου υποχρεούνται (εντός και εκτός Βουλής) να καταθέτουν «πόθεν έσχες», αυτό να διερευνηθεί επισταμένως σε βάθος 25ετίας και τα όποια περιουσιακά αποκτήματα δεν μπορούν να δικαιολογήσουν , να αποδίδονται με δήμευση στο Δημόσιο..
---------------
Όσο υπάρχουν Έλληνες όπως ο Γιάννης Δημαράς, η χώρα μας μπορεί να ελπίζει ότι θα αποτινάξει το νεοταξικό ζυγό που της επέβαλε ο Γιώργος Παπανδρέου που τη μετέτρεψε σε προτεκτοράτο του ΔΝΤ της Νέας Τάξης.
Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Νομίζουν θα παραδώσουμε έτσι απλά την χώρα ...κούνια που τους κούναγε.



Ο Εθνικός μας Ύμνος έξω απο την Βουλή.

Προκαλούν πολύ τον λαό. Ίσως γιατί πιστεύουν πως αν γίνει εξέγερση θα μας μαντρώσουν για τα καλά. Φαίνεται στο μάθημα Ιστορίας του Ελληνικού Έθνους έκαναν μονίμως κοπάνα.

Αλλιώς πως να εξηγήσουμε κάποια γεγονότα...όπως την επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργούεν μέσω χαμού  και την απόφαση να χτίσουν μουσουλμανικό τέμενος με δικά μας λεφτά και με δωρεά γης, την ωρα που η χώρα, μας λένε, δεν έχει δεκάρα τσακιτσή και μας σέρνουν στους τοκογλύφους!!!!!!

Μαλάκες δεν είμαστε. Τους μαλάκες κάνουμε μέχρι να μας γυρίσει το μάτι.
Ανοίξτε κανένα βιβλίο ιστορίας να δείτε τι κάνει ο Έλληνας όταν του γυρνά το μάτι.

Ένα μικρό έργο τέχνης.....αν όλοι είχαμε μια παιδική ψυχή.....

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Αλλοδαπός ο κουκουλοφόρος που έριξε μολότοφ στην Marfin-Egnatia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απο το site του MEGA 
Διαβάστε το δημοσίευμα εδώ......



Αίσθηση προκαλεί και η μαρτυρία του Β. Χατζηιακώβου, διευθυντή του βιβλιοπωλείου Ιανός, το οποίο βρίσκεται σχεδόν απέναντι από την τράπεζα.

Ο κ. Χατζηιακώβου δήλωσε στο MEGA πως στόχος έγινε και ο Ιανός. "Έπεσαν τρεις μολότοφ μέσα στο βιβλιοπωλείο, το οποίο ήταν κλειστό. Πετάξαν μολότοφ και πάνω μας.


Κάποιος κουκουλοφός μου είπε 'θα σε κάψω' με σπαστά ελληνικά και μου έδειξε ένα πλαστικό μπουκάλι. Αμέσως μετά, πέταξαν δύο μολότοφ στην τράπεζα που έγινε αμέσως παρανάλωμα πυρός. Έτρεξα με πυροσβεστήρα" είπε.

Επιχειρώντας να περιγράψει τους δράστες, ο κ. Χατζηιακώβου ανέφερε:

"Ήταν κουκουλοφόροι, δεν μπορούσες να δεις ηλικίες, φορούσαν και κουκούλες και γάντια, ήταν επαγγελματίες. Οι κουκουλοφόροι κινούνταν στα πεζοδρόμια, στον Ιανό επιτέθηκαν 5-6 άτομα, απέναντι ίσως να ήταν 10".

Όταν τα ΜΑΤ το παραχέζουν.... οι υπουργοί και οι διοικητές τους είναι ακόμα στην θέση τους;;;;;;;

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=159033

http://sminefa.blogspot.com/2010/05/blog-post.html


«Τα ΜΑΤ με χτύπαγαν στην είσοδο του σπιτιού μου»



«Μόλις είχα επιστρέψει από την πορεία. Ακούω φασαρία και βγαίνω στην είσοδο της πολυκατοικίας μου. Κοιτάω να δω τι διάολο έχει γίνει και ορμάνε οι ΜΑΤατζήδες μέσα και αρχίζουν να μας κοπανάνε με τα κλομπ μέσα στην είσοδο. Οχι στην εξώπορτα στον δρόμο. Μέσα στην είσοδο. Μου σπάσανε τα δόντια με τα κλομπ. Κουνιούνται, πέσανε τα δόντια μου, τα βλέπεις ότι κουνιούνται. Μου σπάσανε και το χέρι. Τρέξαμε και μπήκαμε μέσα στο σπίτι μας. Μας ακολούθησαν. Προσπαθούσαν να μπούνε μέσα στο σπίτι μας. Στο σπίτι μας! Σπάσανε την κλειδαριά. Θέλανε να μπούνε μέσα».

Ιωάννα Μανούσακα







«Κρατούσαμε την πόρτα του σπιτιού κυριολεκτικά με τα σώματά μας. Είχαν μαζευτεί νωρίτερα έξω από το σπίτι μας όλες αυτές οι ειδικές δυνάμεις. Βγήκα και τους φώναξα: Τι κάνετε εδώ πέρα; Είστε καθημερινά έξω από τα σπίτια μας. Μας έχετε κάνει τη ζωή κόλαση. Μας έχετε πνίξει στα δακρυγόνα. Φύγετε, δεν θέλουμε να σας βλέπουμε. Ξαφνικά μας στρίμωξε μια ομάδα αστυνομικών. Είχαν βγάλει τα κλομπ. Πρώτα έσπασαν την εξώπορτα και την παραβίασαν. Χτύπησαν τη γυναίκα μου. Μας είδαν που μπήκαμε στο διαμέρισμα του ισογείου. Μπήκαν όλοι μέσα και προσπαθούσαν επί περίπου πέντε λεπτά να σπάσουν την πόρτα του σπιτιού μας και να μπούνε μέσα». Χωρίς να γίνει καμία σύλληψη ή προσαγωγή, οι αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν.

Βασίλης Βασιλάτος


Λίγο νωρίτερα, ένας νεαρός με πράσινη μπλούζα και τα χέρια πισθάγκωνα πιασμένα με χειροπέδες καταφέρνει να διαφύγει από τον αστυνομικό κλοιό που τον περιφρουρεί και αρχίζει να τρέχει στην οδό Τσαμαδού και κατεύθυνση την πλατεία Εξαρχείων.

Ολος ο κόσμος τον χειροκροτεί, ενώ όλες σχεδόν οι καφετέριες της πλατείας ανοίγουν τις πόρτες τους για να τον κρύψουν. Τον καταδιώκουν δεκάδες αστυνομικοί και δυνάμεις των ΜΑΤ.

Σε πολλές καφετέριες δίπλα στους καφέδες και τα ποτά, βλέπει κανείς μπουκάλια με «Maalox», οξυζενέ και γάζες. Ο νεαρός με την πράσινη μπλούζα ξανασυλλαμβάνεται λίγο αργότερα μέσα σε καφετέρια. Ενώ το μαζεμένο πλήθος γιουχάριζε τους αστυνομικούς και φώναζε στον συλληφθέντα «Κώστα, δεν είσαι μόνος», καταφθάνουν προς την πλατεία περισσότεροι από 50 αστυνομικοί σε μοτοσικλέτες πατώντας όλη την ώρα τις κόρνες τους.

Σε μια αστυνομική μοτοσικλέτα, ο ήχος της κόρνας έχει αντικατασταθεί από δυνατά γαβγίσματα. Αρκετοί εξ αυτών (Δύναμη Δ) μπαίνουν με τις μοτοσικλέτες τους στην οδό Τσαμαδού και σταματάνε έξω από το Στέκι των Μεταναστών.

Κατά την «άγαρμπη» είσοδό τους ρίχνουν κάτω κάμποσες σταθμευμένες πολιτικές μοτοσικλέτες. Δεν αργούν να εισβάλουν μέσα στο κτίριο. Ενώ από τα μπαλκόνια τούς φώναζαν και έβριζαν, οι αστυνομικές δυνάμεις ξυλοκόπησαν παρευρισκομένους, έβγαζαν δε μέσα από το Στέκι πανό, πλακάτ και ό,τι άλλο έβρισκαν και το έσπαγαν.


Δύο φωτογράφοι που απαθανάτιζαν αυτές τις εικόνες βρέθηκαν περικυκλωμένοι από αστυνομικούς που απαιτούσαν να σβηστούν οι φωτογραφίες τους.

Σε ανακοίνωσή του το Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα αναφέρει πως «Η κυβέρνηση του ΔΝΤ και της χούντας των αγορών επιχειρεί να εκμεταλλευτεί την εγκληματική ενέργεια στην τράπεζα για να επιβάλει καθεστώς τρόμου στη χώρα. Το όργιο της αστυνομοκρατίας με τον χημικό πόλεμο και τους μαζικούς ξυλοδαρμούς κορυφώθηκε σήμερα το απόγευμα στα Εξάρχεια».

Αθήνα 5 Μαϊου 2010 - φωτογραφίες



1987 Το ΣΙΣΜΙΚ στο Αιγαίο. Η επιστράτευση.

Τέτοιες ώρες είχα ανάγκη να θυμηθώ τις μέρες που στην Ελλάδα είχαμε έναν ηγέτη...... τον πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού (?) Γεωργίου Α. Παπανδρέου.

Τις μέρες που στην Ελλάδα ένοιωθες την σιγουριά πως δεν είσαι ξυπόλιτος στ'αγκάθια .
Τότε που το ηθικό όλων ήταν ψηλά.
Ας θυμηθούμε μαζί......

Αυτό που συμβαίνει στην πατρίδα μας το λέω προδοσία.

....και δεν θα ψάξω να βρω επιχειρήματα να πείσω κανέναν γι'αυτό. Δεν είμαι ούτε διπλωμάτης, ούτε πολιτικός ούτε δικηγόρος. Ελληνίδα είμαι και αγαπώ την πατρίδα μου και την ελευθερία μου. Και θέλω να βλέπω όλους μας να πηγαίνουμε μπροστά, να εξελισσόμαστε ως άνθρωποι, πνεύματικα και ψυχικά.

Κάτι που έβλεπα να γίνεται με όμορφο ρυθμό κάπου μέχρι τις αρχές και τα μέσα της δεκαετίας του 90.
Κάπου εκεί ξεκίνησε η εθνική προδοσία. Τρέφαμε φίδια στον κόρφο μας και δεν είχαμε πάρει χαμπάρι.


Όποιος απο εσάς πιστεύει πως σήμερα η χώρα έχει εθνική κυβέρνηση ..... κοιμάται όρθιος. Όποιος δεν μπορεί να δει την ανευ όρων παράδωση του λαού, είναι μειωμένης αντίληψης άνθρωπος και δεν μπορώ παρα να τον ζηλέψω για την ευτυχία του.

Προσωπικά είμαι θλιμένη με όσα ακούω και βλέπω καθημερινά το τελευταίο διάστημα.

Βλέπω να μου λένε με απλά ελληνικά πως είμαι ηλίθια, άβουλη, αναλώσιμη. Το νόμισμα που χρειάζονται, για να ξεχρεώσουν την υποχρέωση στον δαίμονα που τους χάρισε την ψευδαίσθηση του πλούτου, την ψευτο-ηδονή της εξουσίας, της τεμπελιάς του να μην κάνουν τίποτα και να πληρώνονται με παχυλούς 15μισθούς και συντάξεις που δεν φαντάζεται ο κακομοίρης ο Έλληνας, της ηλίθιας κάυλας να βλέπουν τα ανθρωπάκια να τους κοιτούν με δέος και αυτοί να κλέβουν με απίστευτη αχορταγιά τα λεφτά τους .......Αυτοί έχουν ξεχάσει ποιοί είναι, έχουν αρνηθεί Θεό, πατρίδα και αγάπη. Μόνο το τομάρι τους τους νοιάζει. Τίποτα άλλο.

Κι όταν ολοκληρώσουν την προδοσία της πατρίδας μας θα φύγουν σαν κλέφτες μέσα στην νύχτα.

Έχουν το θράσσος και το θάρρος να βγαίνουν δημόσια και να μας λένε πως δεν έχουμε άλλη επιλογή απο το να πάρουμε τα τοκογλυφικά δάνεια της ΕΕ και να παραδώσουμε την χώρα στο ΔΝΤ!!!!
Να μας λένε πως η χώρα έχασε την αξιοπιστία της στις αγορές, αλλά να μην μας λένε ποιός φρόντισε γιαυτό...μα πάνω απο όλα κατα πόσο είναι αληθινό αυτό.

Λίγα ξέρω απο τα πολύπλοκα οικονομικά τους ( εξάλλου γιαυτό τα έχουν κάνει τόσο πολύπλοκα...ούτε και οι χρηματιστές δεν τα καταλαβαίνουν όλα!!!! )αλλά μπορώ να δω την κοροιδία καθαρά όταν συμβαίνει.

Μέχρι εχθές μας έλεγαν αλήτες και κομπιναδόρους ουσιαστικά, και υποβάθμιζαν τα Ελληνικά ομόλογα και κανείς δεν τα ήθελε. Σήμερα λέει η ΕΚΤ τα αγοράζει ( αφού είπαμε πως θα πάρουμε το δάνειο-δολοφόνο). Και μάλιστα τα αγοράζει σε όποια άθλια κατάσταση και αν είναι.Ως ένδειξη λέει στήριξης...... να δείτε πως το λένε στα αγγλικά.....α ναι ....στήριξη my ass!!!!!.

Βγαίνουν και μας λένε τι ζητάει να θυσιάσουμε το ΔΝΤ αλλά δεν τα λένε όλα! Βρήτε και κατεβάστε το νομοσχέδιο και διαβάστε το.

Δεν μας λένε πως θα μας φέρουν σε κατάσταση βαλκανικών και ανατολικών χωρών. Όχι αυτό δεν θα μας το πουν γιατί θα γίνει επανάσταση και το ξέρουν,. Πρώτα θα κάνουν σωστά την δουλειά τους και μόλις αλυσοδέσουν την Ελλαδίτσα θα μας πουν μετά πως φταίμε εμείς που ακόμα φοροδιαφεύγουμε και δεν δούλεψε το ανώφελο πρόγραμμα σταθερότητάς τους.
Αλλά μουσουλμανικό τέμενος θα χτίσουν (έξοδα του Ελληνικού δημοσίου), καθώς είμαι και σίγουρη πως θα βάλουν χέρι και στα δις. που θα μας δώσουν τα αρπαχτικά...μέχρι εκεί τους έχω ικανούς.

ΔΝΤ σημαίνει αιώνιο χρέος.

Γιατί χρεος για τα αφεντικά τους σημαίνει κέρδος, φράγκα , μαμ πως να σας το πω. Σήμερα το χρήμα το δημιουργείς εσύ, εγώ, ο γείτονάς σου, όλοι όσοι πέρνουμε ένα δάνειο με χρήματα που δεν υπάρχουν αλλά είναι ένας αριθμός σε μια οθόνη υπολογιστή ( να το ψάξετε αυτό) και πληρώνουμε τόκο. Το ίδιο συμβαίνει και σε επίπεδο κρατών και ΔΝΤ.

Λύπαμαι ειλικρινά. Η Ελλάδα κυβερνάτε απο προδότες. Εύχομαι να τιμωρηθούν όπως αρμόζει σε κάθε προδότη της πατρίδας του. Και οι τωρινοι και όλοι οι προηγούμενοι προδότες.

Λυπάμαι........

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Η λαϊκή οργή ...καζάνι που βράζει...... Αθήνα 5 Μαϊου 2010 - Ο Βγενόπουλος "τα ακούει " και ειρωνέυεται......

Δείτε στο 0:43-0:45 δευτ. που δείχνει και πόσα κότερα έχει......
Φαίνεται δεν πιστεύουν πως τα πρόβατα θα αντιδράσουμε...... αλλά η εικόνα στο βίντεο δείχνει το αντίθετο......

Αθήνα 5 Μαιου 2010....... αν εχεις μολότωφ και ρόπαλο στο χέρι καλά θα ήταν να έχεις και μπαμπά στην πολιτική

Ενας εργαζομενος της Μαρφιν αποκαλυπτει ( αναδημοσίευση απο το ksipniste)

                            Μια απο τις άτυχες γυναίκες στην Marfin





"Νιώθω υποχρέωση απέναντι στους αδικοχαμένους συναδέρφους μου να πω αυτές τις αντικειμενικές αλήθειες. Στέλνω αυτό το μύνημα σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και όλα τα ενημερωτικά sites. Όποιος έχει ακόμα συνείδηση, ας το δημοσιεύσει. Οι υπόλοιποι ας συνεχίσουν να παίζουν το παιχνίδι της κυβέρνησης.

● Η πυροσβεστική υπηρεσία δεν έχει δώσει έγγραφη άδεια για το συγκεκριμένο κτίριο, η συμφωνία ήταν κάτω από το τραπέζι, όπως άλλωστε γίνεται πρακτικά με όλες τις επιχειρήσεις και τις εταιρείες στην Ελλάδα.

● Το συγκεκριμένο κτίριο δε διαθέτει πυρασφάλεια και πυροπροστασία, ούτε...
.

μελέτη ούτε εγκατάσταση, δηλαδή ψεκαστήρες οροφής, εξόδους διαφυγής, πυροσβεστικές φωλιές. Μόνο
φορητούς πυροσβεστήρες, οι οποίοι φυσικά δε μπορούν να αντιμετωπίσουν μια εκτεταμένη πυρκαγιά σε ένα κτίριο φτιαγμένο με προ πολλού ξεπερασμένες προδιαγραφές ασφαλείας.

● Κανένα κατάστημα της τράπεζας δε διαθέτει προσωπικό εκπαιδευμένο στην αντιμετώπιση πυρκαγιών. Ούτε καν στη χρήση των λιγοστών πυροσβεστήρων. Η διοίκηση προφασίζεται πάντα το κόστος και δεν κάνει ούτε στοιχειώδεις κινήσεις για να προφυλάξει το προσωπικό.

● Ποτέ δεν έχει γίνει άσκηση εκκένωσης οποιουδήποτε κτιρίου από τους εργαζόμενους της τράπεζας ούτε έχει γίνει σεμινάριο από πυροσβέστες, ώστε να δοθούν οδηγίες για τέτοιες καταστάσεις. Οι μόνες ασκήσεις που έχουν γίνει στη Mafrin Bank είναι για σενάρια τρομοκρατικών ενεργειών και διαφυγή των μεγάλων κεφαλιών της τράπεζας από τα γραφεία τους.

● Το συγκεκριμένο κτίριο δεν είχε ειδική πρόβλεψη για φωτιά, παρόλο που λόγω η κατασκευή του είναι πολύ ευαίσθητη κάτω από τέτοιες συνθήκες και παρόλο που ήταν γεμάτο με υλικά από πάνω μέχρι κάτω. Υλικά που παίρνουν φωτιά πολύ εύκολα, όπως χαρτί, πλαστικά, καλώδια, έπιπλα. Το κτίριο αυτό αντικειμενικά είναι ακατάλληλο για χρήση σαν τράπεζα λόγω της κατασκευής του.

● Καμία ομάδα προσωπικού ασφαλείας δεν έχει γνώση πρώτων βοηθειών και πυρόσβεσης, παρόλο που πρακτικά του ανατίθεται με προφορική εντολή κάθε φορά να προστατέψει το κατάστημα. Οι τραπεζικοί υπάλληλοι καλούνται να γίνουν πυροσβέστες και σεκιούριτι ανάλογα με τις επιθυμίες του κάθε κ.Βγενόπουλου.

● Τα στελέχη της τράπεζας απαγόρεψαν κάθετα και κατηγορηματικά στους εργαζόμενους να φύγουν, παρόλο που οι ίδιοι το ζητούσαν επίμονα από νωρίς το πρωί, ενώ επέβαλλαν στους εργαζόμενους να κλειδώσουν τις πόρτες και επιβεβαίωναν συνέχεια τηλεφωνικά το κλείδωμα του κτιρίου. Όποιος φύγει να μην έρθει αύριο για δουλειά, ήταν η μόνιμη απειλή. Τους έκλεισαν ακόμα και την πρόσβαση στο διαδίκτυο για να μην επικοινωνούν με τον έξω κόσμο.

● Εδώ και μέρες επικρατεί πλήρης τρομοκρατία στην τράπεζα σχετικά με τις κινητοποιήσεις, με την προφορική προσφορά "ή δουλεύεις ή απολύεσαι".

● Οι δύο αστυνομικοί της ασφάλειας που δουλεύουν στο συγκεκριμένο κατάστημα για τις ληστείες δεν εμφανίστηκαν σήμερα, παρόλο που τα στελέχη είχαν υποσχεθεί προφορικά ότι θα τους φέρουν εκεί.

Επιτέλους κύριοι, κάντε την αυτοκριτική σας και σταματήστε να περιφέρεστε παριστάνοντας τους σοκαρισμένους. Είστε οι υπεύθυνοι για αυτό που έγινε σήμερα και σε κάποιο ευνομούμενο κράτος (σαν κι αυτά που κατά καιρούς χρησιμοποιείτε σαν παράδειγμα από τηλεοράσεως) θα ήσασταν ήδη κρατούμενοι για τις παραπάνω πράξεις. Με δόλο έχασαν τη ζωή τους οι συνάδερφοί μου σήμερα. Δόλο της τράπεζας και του κ.Βγενόπουλου προσωπικά, που έδωσε εντολή, όποιος δε δουλέψει να μην έρθει αύριο στο γραφείο.

www.harrytsopanos.blogspot.com

Αυτόπτης μάρτυρας μιλά με "αναρχικό" (???) έξω απο την Marfin- Egnatia

Όποιος το άκουσε το άκουσε. Ιδιοκτήτης βιβλιοπωλείου Ιανός, σε δελτίο ειδήσεων σήμερα. (λυπάμαι δεν θυμάμαι ποιό κανάλι, μετά απο πολύ καιρό άνοιξα τηλεόραση σήμερα και πήγαινα απο δελτίο σε δελτίο)

Είπε ο άνθρωπος πως μίλησε με έναν απο αυτούς που πετούσαν τις μολότωφ στην Marfin- Egnatia, κι εκείνος του απάντησε σε  ΣΠΑΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ "θα σε κάψω" ( εννοώντας με την μολότωφ).

Αυτό που με εντυπωσίασε είναι πως μετά απο αυτή την δήλωση, το δελτίο συνεχίζεται χωρίς καμία αναφορά στα σπαστά ελληνικά.......  Μα καλά αλλοδαπό αναρχικό.... εσείς δηλαδή το δέχεστε? Εμένα με ξενίζει πολύ.

Πολύ φοβάμαι πως κάτω απο την ταμπέλα  του αναρχικού κρύβεται μια ιστορία που θα έπρεπε να την ψάξουμε λίγο καλύτερα. 
Αν σήμερα τέσσερις ψυχές έφυγαν τόσο άδικα, απο χέρια αλλοδαπών, πολυ φοβάμαι πως τα κίνητρα δεν ήταν και τόσο "αναρχικά". Ευχομαι να είμαι λάθος, διαφορετικά τρέμω το μέλλον που διαφαίνεται πίσω απο κάτι τέτοιο.

Αθήνα 5 Μαιου 2010.....Χωρίς τίτλο....χωρίς σχόλιο..... η εικόνα λέει πολλά ......