BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Henry Ford

"Ευτυχώς οι πολίτες της χώρας δεν κατανοούν το τραπεζικό και χρηματικό σύστημα, διότι αν το έκαναν, τότε πιστεύω ότι θα υπήρχε επανάσταση πριν αύριο το πρωί."

Jean-Luc Godard 2010

Θα έπρεπε να ευχαριστήσουμε την Ελλάδα.
Η Δύση είναι που χρωστάει στην Ελλάδα.
Η φιλοσοφία, η δημοκρατία, η τραγωδία...
Ο τεχνολογικός κόσμος στον οποίο ζούμε, χρωστά τα πάντα στην Ελλάδα.
Ποιός ανακάλυψε τη Λογική; Ο Αριστοτέλης!
Όλος ο κόσμος χρωστά χρήματα στην Ελλάδα. Θα μπορούσε να ζητήσει χιλιάδες εκατομύρια για πνευματικά διακαιώματα και θα ήταν λογικό να της τα δώσουμε. Αμεσως!


Ξυλούρης - Πουλημένοι

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Αιματοχυσία για τη σοκολάτα -- Η πικρή αλήθεια για την σοκολάτα.

H Γαλλία καλεί προληπτικά 15,000 πολίτες της που ζουν και εργάζονται στην Ακτή Ελεφαντοστού να εγκαταλείψουν τη χώρα αυτή της δυτικής Αφρικής. Ο μεταβατικός πρωθυπουργός κάλεσε τους πολίτες της χώρας να πάρουν τα όπλα και να ανατρέψουν τον νυν Πρόεδρο Λορέντ Γκμπαγκμπό, που αρνείται να παραιτηθεί.

Ο ΟΗΕ προειδοποιεί ότι η χώρα είναι στα πρόθυρα του εμφυλίου πολέμου, και αποδίδει την ευθύνη στο νυν Πρόεδρο που αρνείται να αποδεχθεί τα εκλογικά αποτελέσματα, και ζητά την απόσυρση των στρατιωτικών δυνάμεων του ΟΗΕ. Η Παγκόσμια Τράπεζα, σε συνεργασία με τη Γαλλία, ανακοίνωσε ότι παγώνει όλα τα δάνεια και τις επενδύσεις στην Ακτή Ελεφαντοστού. Ο νικητής των εκλογών, Αλασάν Κουαταρά, ζητά την παρέμβαση της Αφρικανικής Ένωσης και καλεί τον κύριο Γκμπαγκμπό να παραιτηθεί, αντίθετα εκείνος τον κατηγορεί για εκλογική βία και νοθεία.

Ο ΟΗΕ πάντως έχει αποδεχθεί και επιβεβαιώσει την εκλογική νίκη του Αλασάν Καταρά, ενώ διεθνείς ανταποκριτές κάνουν λόγο για επικείμενη αιματοχυσία. Ο ΟΗΕ επιβεβαιώνει επίσης ότι στην Ακτή Ελεφαντοστού δρουν ξένοι μισθοφόροι, μαφιόζοι και αντάρτες, ενώ τουλάχιστον 50 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους σε επεισόδια πολιτικής βίας. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ακτή Ελεφαντοστού παράγεται το 40% της παγκόσμιας παραγωγής κακάο, και ότι η πολιτική αναταραχή προκαλεί άνοδο στην τιμή της σοκολάτας.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Δείτε πως φτάνει η γλυκειά σοκολάτα σε εμάς.....