BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Henry Ford

"Ευτυχώς οι πολίτες της χώρας δεν κατανοούν το τραπεζικό και χρηματικό σύστημα, διότι αν το έκαναν, τότε πιστεύω ότι θα υπήρχε επανάσταση πριν αύριο το πρωί."

Jean-Luc Godard 2010

Θα έπρεπε να ευχαριστήσουμε την Ελλάδα.
Η Δύση είναι που χρωστάει στην Ελλάδα.
Η φιλοσοφία, η δημοκρατία, η τραγωδία...
Ο τεχνολογικός κόσμος στον οποίο ζούμε, χρωστά τα πάντα στην Ελλάδα.
Ποιός ανακάλυψε τη Λογική; Ο Αριστοτέλης!
Όλος ο κόσμος χρωστά χρήματα στην Ελλάδα. Θα μπορούσε να ζητήσει χιλιάδες εκατομύρια για πνευματικά διακαιώματα και θα ήταν λογικό να της τα δώσουμε. Αμεσως!


Ξυλούρης - Πουλημένοι

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Ακούσατε ακούσαεεεεεε οι Βρετανοί χτυπάνε τον Κάρολο .... ξυπνάνε τα πρόβατα

Σοκ έπαθε το ζεύγος απο την επίθεση των Βρετανών φοιτητών στο αυτοκίνητο του Καρόλου εχθές στο Λονδίνο. Που να το φανταστούν πως τα εκεί πρόβατα αρχίζουν να ξυπνάνε στ'αλήθεια, οπότε για να πάνε στο θέατρο δεν τους πέρασε καν απο το μυαλό να αλλάξουν δρόμο και βρέθηκαν μέσα στην διαδήλωση. Οι διαδηλωτές έριχναν διάφορα αντικείμενα στο αυτοκίνητο και άσπρη μπογιά.

Η βασιλική λιμουζίνα δέχθηκε επίθεση από διαδηλωτές στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου, καθώς πήγαιναν σε ένα θέατρο. Η μαύρη Rolls Royce χτυπήθηκε με διάφορα αντικείμενα, ενώ οι διαδηλωτές προσπάθησαν να σπάσουν τα τζάμια και πέταξαν λευκή μπογιά στο αυτοκίνητο. Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνουν τον πρίγκηπα Κάρολο και την Καμίλα να κοιτάζουν με το στόμα ανοιχτό και προφανώς σοκαρισμένοι τους φοιτητές που χτυπούν τη λιμουζίνα.
«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το αυτοκίνητο της Αυτού Μεγαλειότητος δέχθηκε επίθεση καθώς πήγαιναν στο London Palladium. Οι υψηλότατοι δεν τραυματίσθηκαν», δήλωσε εκπρόσωπος του Κλάρενς Χάους.
Όταν αργότερα έβγαιναν από το θέατρο, η Καμίλα δήλωσε ότι «υπάρχει πάντα η πρώτη φορά για το κάθε τι» .  http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_10/12/2010_368510


Να σας πω την αλήθεια κι εγώ έκπληκτη είμαι. Δεν το περίμενα απο τους Βρετανούς με την βαθιά αγάπη στην βασίλισσα και το παλάτι να ξεσπάσουν στον Κάρολο. Αλλά και για ακόμα έναν λόγο έμεινα έκπληκτη διαβάζοντας την είδηση. Οι Βρετανοί δεν μας έχουν δείξει τέτοια δείγματα στο παρελθόν. Νομίζω είναι πρωτοφανές αυτό το συμβάν.

Αν κρίνω και απο την έκφραση του ζέυγους στην φωτογραφία έτσι πρέπει να είναι. Δείχνουν έκλπληκτοι και φοβισμένοι.