BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Henry Ford

"Ευτυχώς οι πολίτες της χώρας δεν κατανοούν το τραπεζικό και χρηματικό σύστημα, διότι αν το έκαναν, τότε πιστεύω ότι θα υπήρχε επανάσταση πριν αύριο το πρωί."

Jean-Luc Godard 2010

Θα έπρεπε να ευχαριστήσουμε την Ελλάδα.
Η Δύση είναι που χρωστάει στην Ελλάδα.
Η φιλοσοφία, η δημοκρατία, η τραγωδία...
Ο τεχνολογικός κόσμος στον οποίο ζούμε, χρωστά τα πάντα στην Ελλάδα.
Ποιός ανακάλυψε τη Λογική; Ο Αριστοτέλης!
Όλος ο κόσμος χρωστά χρήματα στην Ελλάδα. Θα μπορούσε να ζητήσει χιλιάδες εκατομύρια για πνευματικά διακαιώματα και θα ήταν λογικό να της τα δώσουμε. Αμεσως!


Ξυλούρης - Πουλημένοι

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Απίστευτα πράγματα 3 μέρος δεύτερο...... Αθήνα κέντρο ..... Ακόμα πιστεύεις πως έχουμε κυβέρνηση ;;; Εγώ πιστεύω πως είμαστε ξέφραγο αμπέλι



Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως, αφού είναι τόσο χάλια οι συνθήκες διαβίωσης στην Ελλάδα, όλοι αυτοί που ήρθαν εδω για ένα καλύτερο "αύριο" και τελικά βρήκαν μια κόλαση....  γιατί παραμένουν;;;.....


Τι κρίμα πάντως!  Μια πόλη που, παρά το πολύ τσιμέντο, είχε μια όμορφη γεύση Ελληνική μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1990, σήμερα να έχει καταντήσει αυτό το όμορφο κέντρο της χειρότερο και απο τριτοκοσμικές πόλεις της Ασίας και της Αφρικής....  Κρίμα.

Δείτε αν αντέχετε την αληθινή εικόνα της παρακμής. Αν είστε ήδη λυπημένοι και θλιμένοι θα έλεγα να μην δείτε τα βίντεο που ακολουθούν. Η εικόνα που δίνουν για την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας είναι χωρίς φτιασίδια .... είναι για γερά στομάχια και δυστυχώς είναι μια μικρή λεπτομέρεια της μεγαλύτερης εικόνας που είναι χειρότερη και εξελίσσεται λεπτό με λεπτό. Το τελευταίο βίντεο δείχνει τα πρώτα αποτελέσματα στην νεολαία ( Ελληνική και μη)  όλου αυτού του ηλίθιου πολυπολιτισμικού ονείρου των πολιτικών όλης της Ευρώπης, που ειδικά στην χώρα μας εξλίσσεται άναρχα.