BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Henry Ford

"Ευτυχώς οι πολίτες της χώρας δεν κατανοούν το τραπεζικό και χρηματικό σύστημα, διότι αν το έκαναν, τότε πιστεύω ότι θα υπήρχε επανάσταση πριν αύριο το πρωί."

Jean-Luc Godard 2010

Θα έπρεπε να ευχαριστήσουμε την Ελλάδα.
Η Δύση είναι που χρωστάει στην Ελλάδα.
Η φιλοσοφία, η δημοκρατία, η τραγωδία...
Ο τεχνολογικός κόσμος στον οποίο ζούμε, χρωστά τα πάντα στην Ελλάδα.
Ποιός ανακάλυψε τη Λογική; Ο Αριστοτέλης!
Όλος ο κόσμος χρωστά χρήματα στην Ελλάδα. Θα μπορούσε να ζητήσει χιλιάδες εκατομύρια για πνευματικά διακαιώματα και θα ήταν λογικό να της τα δώσουμε. Αμεσως!


Ξυλούρης - Πουλημένοι

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Απίστευτα πράγματα 2 ......


Η καταγγελία έγινε στο blog από καταστηματάρχη της περιοχής του Μεταξουργείου,που έντρομος είδε μπροστά του να εξελίσσεται σκηνικό που θύμιζε την εποχή που οι Ταλιμπάν κυριαρχούσαν στο Αφγανιστάν.

Στην οδό Κολωνού πριν στρίψεις για Αχιλλέως υπάρχει,(μάλλον υπήρχε,τώρα το ξαναφτιάχνουνε) κατάστημα μίνι μάρκετ που το έχει ένας Αιγύπτιος με την γυναίκα του.Ο Αιγύπτιος είναι νόμιμος μετανάστης και η γυναίκα του έχει ελληνική υπηκοότητα.

Οι πελάτες όμως παρεξηγήθηκαν επειδή η γυναίκα του Αιγύπτιου που ήταν στο κατάστημα δεν φόραγε μπούργκα.Ο άνθρωπος αντέδρασε και τους είπε πως εδώ είναι η Ελλάδα και δεν είναι υποχρεωτικό να φοράει μπούργκα η γυναίκα του,εφόσον δεν το επιθυμεί.Αυτό όμως προκάλεσε τις αντιδράσεις των μαφιόζων φανατικών ισλαμιστών που επέστρεψαν για να του διαλύσουν το μαγαζί.
Μπήκαν μέσα 10 με 12 άτομα και με λοστούς και ξύλα δεν άφησαν τίποτα όρθιο,προς γνώσιν και συμμόρφωσιν του ομόθρησκου τους Αιγύπτιου και της γυναίκας του.
Από πληροφορίες που έχω είναι πως η γυναίκα σώθηκε από ξυλοδαρμό λόγω του ότι μαζί της είχε το μικρό παιδάκι της.

Βέβαια δεν θα ακούσετε για το γεγονός γιατί ούτε ο Αιγύπτιος είναι φίλος με καμία ΜΚΟ,ούτε θα ενδιαφέρει μια τέτοια περίπτωση τον Κούρκουλα και την Αφροδίτη,γιατί το φασιστορατσιστικό αυτό επεισόδιο δεν έγινε από Έλληνες,αλλά από αλλοδαπούς,εις βάρος Ελληνίδας και του αλλοδαπού άντρα της.
Έ και όσο να 'ναι αυτά πάνε να τα κρατήσουν μυστικά,για να μην χάσουν κανένα μεροκάματο.
Αν δεν υπάρχουν οι κακοί Έλληνες και οι κακόμοιροι μετανάστες,πως αλλιώς αυτοί θα έχουν δουλειά?
Ο στρουθοκαμηλισμός σε όλο του το μεγαλείο...

ΥΓ..Η γυναίκα είναι Ελληνοαιγύπτια και χριστιανή ορθόδοξη.Από πότε οι ισλαμιστές που ζουν εδώ παρανόμως έχουν δικαίωμα να επιτίθενται σε  Έλληνες λόγω των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων?