BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Henry Ford

"Ευτυχώς οι πολίτες της χώρας δεν κατανοούν το τραπεζικό και χρηματικό σύστημα, διότι αν το έκαναν, τότε πιστεύω ότι θα υπήρχε επανάσταση πριν αύριο το πρωί."

Jean-Luc Godard 2010

Θα έπρεπε να ευχαριστήσουμε την Ελλάδα.
Η Δύση είναι που χρωστάει στην Ελλάδα.
Η φιλοσοφία, η δημοκρατία, η τραγωδία...
Ο τεχνολογικός κόσμος στον οποίο ζούμε, χρωστά τα πάντα στην Ελλάδα.
Ποιός ανακάλυψε τη Λογική; Ο Αριστοτέλης!
Όλος ο κόσμος χρωστά χρήματα στην Ελλάδα. Θα μπορούσε να ζητήσει χιλιάδες εκατομύρια για πνευματικά διακαιώματα και θα ήταν λογικό να της τα δώσουμε. Αμεσως!


Ξυλούρης - Πουλημένοι

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Βίαιη κατάληψη του πλοίου Rachel Corrie

Βίαιη κατάληψη του πλοίου Rachel Corrie και ενός ακόμη μικρότερου σκάφους που μετεφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα, πραγματοποίησαν οι ισραηλινές δυνάμεις.

Σύμφωνα με τις ιστοσελίδες Free Gaza και «Ένα καράβι για τη Γάζα», οι στρατιώτες έκαναν χρήση πυρών και κατέλαβαν τα δύο σκα΄φη.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες δεν υπάρχουν τραυματίες.

Στο σκάφος, που μεταφέρει βοήθεια που ξεπερνά σε βάρος τον ένα τόνο, επιβαίνουν περίπου 15 άτομα, Ιρλανδοί και Μαλαίσιοι, ανάμεσά τους η κάτοχος του βραβείου Νομπέλ Ειρήνης του 1976, Μαϊρίντ Μαγκουάιρ και ο Ντένις Χάλιντεϊ, πρώην αξιωματούχος στα Ηνωμένα Έθνη.

Την ίδια ώρα, εφημερίδα του Λιβάνου αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός της Τουρκίας σχεδιάζει να συμμετέχει σε τουρκική ομάδα που θα μεταφέρει με πλοίο ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα, συνοδεία πολεμικού σκάφους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αμερικανοί αξιωματούχοι, τους οποίους έχει ενημερώσει ο τούρκος πρωθυπουργός του ζητούν να καθυστερήσει τα σχέδια του.

http://www.skai.gr/news/world/article/145035/viaii-katalipsi-tou-nloiou-rachel-corrie/