BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Henry Ford

"Ευτυχώς οι πολίτες της χώρας δεν κατανοούν το τραπεζικό και χρηματικό σύστημα, διότι αν το έκαναν, τότε πιστεύω ότι θα υπήρχε επανάσταση πριν αύριο το πρωί."

Jean-Luc Godard 2010

Θα έπρεπε να ευχαριστήσουμε την Ελλάδα.
Η Δύση είναι που χρωστάει στην Ελλάδα.
Η φιλοσοφία, η δημοκρατία, η τραγωδία...
Ο τεχνολογικός κόσμος στον οποίο ζούμε, χρωστά τα πάντα στην Ελλάδα.
Ποιός ανακάλυψε τη Λογική; Ο Αριστοτέλης!
Όλος ο κόσμος χρωστά χρήματα στην Ελλάδα. Θα μπορούσε να ζητήσει χιλιάδες εκατομύρια για πνευματικά διακαιώματα και θα ήταν λογικό να της τα δώσουμε. Αμεσως!


Ξυλούρης - Πουλημένοι

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Αυτόπτης μάρτυρας μιλά με "αναρχικό" (???) έξω απο την Marfin- Egnatia

Όποιος το άκουσε το άκουσε. Ιδιοκτήτης βιβλιοπωλείου Ιανός, σε δελτίο ειδήσεων σήμερα. (λυπάμαι δεν θυμάμαι ποιό κανάλι, μετά απο πολύ καιρό άνοιξα τηλεόραση σήμερα και πήγαινα απο δελτίο σε δελτίο)

Είπε ο άνθρωπος πως μίλησε με έναν απο αυτούς που πετούσαν τις μολότωφ στην Marfin- Egnatia, κι εκείνος του απάντησε σε  ΣΠΑΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ "θα σε κάψω" ( εννοώντας με την μολότωφ).

Αυτό που με εντυπωσίασε είναι πως μετά απο αυτή την δήλωση, το δελτίο συνεχίζεται χωρίς καμία αναφορά στα σπαστά ελληνικά.......  Μα καλά αλλοδαπό αναρχικό.... εσείς δηλαδή το δέχεστε? Εμένα με ξενίζει πολύ.

Πολύ φοβάμαι πως κάτω απο την ταμπέλα  του αναρχικού κρύβεται μια ιστορία που θα έπρεπε να την ψάξουμε λίγο καλύτερα. 
Αν σήμερα τέσσερις ψυχές έφυγαν τόσο άδικα, απο χέρια αλλοδαπών, πολυ φοβάμαι πως τα κίνητρα δεν ήταν και τόσο "αναρχικά". Ευχομαι να είμαι λάθος, διαφορετικά τρέμω το μέλλον που διαφαίνεται πίσω απο κάτι τέτοιο.