BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Henry Ford

"Ευτυχώς οι πολίτες της χώρας δεν κατανοούν το τραπεζικό και χρηματικό σύστημα, διότι αν το έκαναν, τότε πιστεύω ότι θα υπήρχε επανάσταση πριν αύριο το πρωί."

Jean-Luc Godard 2010

Θα έπρεπε να ευχαριστήσουμε την Ελλάδα.
Η Δύση είναι που χρωστάει στην Ελλάδα.
Η φιλοσοφία, η δημοκρατία, η τραγωδία...
Ο τεχνολογικός κόσμος στον οποίο ζούμε, χρωστά τα πάντα στην Ελλάδα.
Ποιός ανακάλυψε τη Λογική; Ο Αριστοτέλης!
Όλος ο κόσμος χρωστά χρήματα στην Ελλάδα. Θα μπορούσε να ζητήσει χιλιάδες εκατομύρια για πνευματικά διακαιώματα και θα ήταν λογικό να της τα δώσουμε. Αμεσως!


Ξυλούρης - Πουλημένοι

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Μια πολύ άσχημη είδηση..... Μέρες χούντας?

Σφοδρές αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης προκαλεί όμως αιφνιδιαστική τροποποίηση που έκανε ο υπουργός Οικονομικών σχετικά με το νομοσχέδιο που ψηφίσε την Πέμπτη η Βουλή για το μηχανισμό στήριξης της ελληνικής οικονομίας.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου τροποποίησε τη διάταξη με την οποία προβλεπόταν να παρέχεται στον εκάστοτε υπουργό Οικονομικών η εξουσιοδότηση να εκπροσωπεί το ελληνικό Δημόσιο και να υπογράφει κάθε μνημόνιο συνεργασίας, συμφωνία ή σύμβαση δανεισμού διμερή ή πολυμερή με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το ΔΝΤ προκειμένου να εφαρμοστεί το πρόγραμμα του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας.

Σύμφωνα με το νόμο που ψήφισε την Πέμπτη η βουλή, τα μνημόνια και οι συμφωνίες αυτές έπρεπε να εισάγονται στη βουλή για κύρωση

Με την τροποποίηση που κατέθεσε αντί για κύρωση από τη βουλή θα γίνεται συζήτηση και ενημέρωση. Τα μνημόνια δε και οι συμφωνίες θα ισχύουν και θα εκτελούνται από την υπογραφή τους.

Ο υπουργός Οικονομικών υποστήριξε πως αυτό του ζητήθηκε την Πέμπτη από την ΕΕ γιατί για να υπογράψει το δανειακό πρόγραμμα της χώρας οι εταίροι του ζήτησαν να έχει εξουσιοδότηση.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης μιλούν για κοινοβουλευτικό πραξικόπημα αφού είναι άλλο να ψηφίζει η βουλή κι άλλο να αποφασίζει μόνος του ο υπουργός.

Με παρέμβασή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ζήτησε να σταματήσει η διαδικασία, ενώ το ΚΚΕ ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία.