BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Henry Ford

"Ευτυχώς οι πολίτες της χώρας δεν κατανοούν το τραπεζικό και χρηματικό σύστημα, διότι αν το έκαναν, τότε πιστεύω ότι θα υπήρχε επανάσταση πριν αύριο το πρωί."

Jean-Luc Godard 2010

Θα έπρεπε να ευχαριστήσουμε την Ελλάδα.
Η Δύση είναι που χρωστάει στην Ελλάδα.
Η φιλοσοφία, η δημοκρατία, η τραγωδία...
Ο τεχνολογικός κόσμος στον οποίο ζούμε, χρωστά τα πάντα στην Ελλάδα.
Ποιός ανακάλυψε τη Λογική; Ο Αριστοτέλης!
Όλος ο κόσμος χρωστά χρήματα στην Ελλάδα. Θα μπορούσε να ζητήσει χιλιάδες εκατομύρια για πνευματικά διακαιώματα και θα ήταν λογικό να της τα δώσουμε. Αμεσως!


Ξυλούρης - Πουλημένοι

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

“Τι μας λες, δεν ξέρεις τα όρια συνταξιοδότησης και φέρνεις νομοσχέδιο;”

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/05/blog-post_5258.html

Φυγαδεύσαν τον Λοβέρδο

Μετά το υπουργικό συμβούλιο, ο υπουργός Εργασίας, μαζί με τον υφυπουργό, υποδέχτηκαν δημοσιογράφους και κοινωνικούς εταίρους στη Βουλή, για να τους παρουσιάσουν τις βασικές διατάξεις του νέου νομοσχεδίου.

Όπως ήταν φυσικό και επόμενο, ο Ανδρέας Λοβέρδος δέχτηκε πολλές ερωτήσεις για τις νέες διατάξεις, αλλά δεν έδινε και πολύ σαφείς απαντήσεις. 


Μάλιστα, κάποια στιγμή, τον ρώτησαν αν τα νέα όρια συνταξιοδότησης θα είναι υποχρεωτικά στα 37 ή τα 40 χρόνια, αλλά εκείνος τους είπε ότι δεν έχει καθοριστεί ακόμη.

Τότε, οι συγκεντρωμένοι συνδικαλιστές και οι δημοσιογράφοι εξοργίστηκαν. 

“Τι μας λες, δεν ξέρεις τα όρια συνταξιοδότησης και φέρνεις νομοσχέδιο;”, αναρωτήθηκαν, κατηγορώντας ευθέως τον Ανδρέα Λοβέρδο ότι τους δουλεύει “ψιλό γαζί”.


Στο σημείο αυτό ξεκίνησαν τα γιουχαΐσματα και ο Γιώργος Κουτρουμάνης σηκώθηκε, πήρε από το μπράτσο τον Ανδρέα Λοβέρδο και τον φυγάδευσε κάπου ασφαλώς, εκτός Βουλής. 


Προφανώς, ο κ. Κουτρουμάνης, όντας για χρόνια συνδικαλιστής, ξέρει πού μπορούν να φτάσουν οι πρώην συνάδελφοί του, όταν εκνευριστούν…
zoomnews.gr