BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Henry Ford

"Ευτυχώς οι πολίτες της χώρας δεν κατανοούν το τραπεζικό και χρηματικό σύστημα, διότι αν το έκαναν, τότε πιστεύω ότι θα υπήρχε επανάσταση πριν αύριο το πρωί."

Jean-Luc Godard 2010

Θα έπρεπε να ευχαριστήσουμε την Ελλάδα.
Η Δύση είναι που χρωστάει στην Ελλάδα.
Η φιλοσοφία, η δημοκρατία, η τραγωδία...
Ο τεχνολογικός κόσμος στον οποίο ζούμε, χρωστά τα πάντα στην Ελλάδα.
Ποιός ανακάλυψε τη Λογική; Ο Αριστοτέλης!
Όλος ο κόσμος χρωστά χρήματα στην Ελλάδα. Θα μπορούσε να ζητήσει χιλιάδες εκατομύρια για πνευματικά διακαιώματα και θα ήταν λογικό να της τα δώσουμε. Αμεσως!


Ξυλούρης - Πουλημένοι

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Προς κάθε σκεπτόμενο Έλληνα

Έχω την ανάγκη μέσα από την ψυχή μου να γράψω αυτές τις λίγες λέξεις , που σίγουρα δεν μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματα μου πλήρως , αλλά ως έλασσον πρέπει να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη.

Ζητώ συγγνώμη 
από τα περήφανα γηρατειά που τα κατάντησαν αξιολύπητα γηρατειά , αφού Ο ληστής με το ένα χέρι τους πήρε ότι είχε απομείνει από την πενιχρή τους σύνταξη.

Ζητώ συγγνώμη 
από όλους του έντιμους δημοσίους και ιδιωτικούς υπαλλήλους που την ήδη μίζερη ζωή τους την εξαθλίωσαν παντελώς .

Ζητώ συγγνώμη 
από τους χιλιάδες μικρούς εμπόρους και βιοτέχνες που έβαλαν λουκέτο στις επιχειρήσεις τους και απ’ αυτούς θα βάλουν προσεχώς , γιατί και εγώ δεν....τους στήριξα όσο θα έπρεπε.

Ζητώ συγγνώμη 
από τους Ικάρους της πολεμικής αεροπορίας που ενώ αυτοί παίζουν την ζωή τους κόρωνα γράμματα κάθε μέρα για να κοιμάμαι εγώ και τα παιδιά μου ήσυχοι κάποιοι χαρτογιακάδες τους έκοψαν το πτητικό επίδομα , λοιδορώντας τους κι από πάνω.

Ζητώ συγγνώμη 
από τους χιλιάδες νέους και νέες που έφαγαν τα καλυτέρα χρόνια της ζωής του σπουδάζοντας στα θρανία μιας διαφθαρμένης παιδείας και θα γεράσουν ψάχνοντας δουλεία και ένα καλύτερο μέλλον σε ένα βόθρο αναξιοκρατίας και οσφυοκαμψίας.

Ζητώ συγγνώμη 
από τους χιλιάδες ανέργους , αλλά και από αυτούς που κάθε μέρα χάνουν την δουλεία τους , και ζουν με το άγχος της επιβίωσης.

Ζητώ συγγνώμη , την μεγαλύτερη με πόνο ψυχής , 
από τα δυο μου αγόρια που έφερα στη ζωή χωρίς καν να τα ρωτήσω , σε μια χώρα χωρίς καμία αξιοπρέπεια , κανένα μέλλον , καμιά προοπτική, υπόδουλους της «goldman sachs» και της «morgan stanley».

Δεν ζητώ συγγνώμη επειδή είμαι κάνας βουλευτής υπουργός ή πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ ούτε καν τους τους ψηφίζω εδώ και πολλά χρόνια , αφού έχω καταλάβει το παιχνιδάκι τους.

Ζητώ συγγνώμη διότι είμαι ο άνθρωπος του καναπέ , που όλα αυτά τα χρόνια που έβλεπα αυτή τη σήψη , εγώ δεν αποχωριζόμουν τον αγαπημένο μου καναπέ. Ημουν εκεί βιδωμένος και αποχαυνωμένος με τα πολύχρωμα παπαγαλάκια , ακούγοντας την φωνή που μου έλεγε «που να τρέχεις τώρα» , «δεν βαριέσαι πουλημένοι είναι όλοι» .
Ζητώ συγγνώμη από όλους τους παραπάνω συμπολίτες μου , αλλά υπόσχομαι ότι θα είμαι στην πρώτη γραμμή σε κάθε πορεία σε κάθε διαδήλωση σε κάθε διαμαρτυρία.

Τέλος θέλω να δηλώσω ότι , όλοι όσοι είναι υπεύθυνοι για αυτό το έγκλημα είναι τρισάθλιοι και εθνικοί προδότες. Συνένοχοι είναι και όσοι προφανώς γνώριζαν, και προτίμησαν το έδρανο ή τον θώκο ή την υψηλόμισθη θεσούλα τους , ταπώνοντας ένα ολόκληρο λαό.

Αλήθεια πόσο μικροί και λίγοι είστε? Μόνο την χλεύη και το μένος να συναντάτε.
Και επειδή δεν φαραώ κουκούλα….

ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

http://ksipnistere.blogspot.com/2010/05/blog-post_2086.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Ksipnistere_+%28.+.+.+.+.+.+.+++ksipnistere+_++%CE%9F+%CF%83%CE%B9%CF%89%CF%80%CF%8E%CE%BD+%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%B5%CE%AF+%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BD%29

1 σχόλια:

Unknown είπε...

To κείμενο με αντιπροσωπεύει κατά το 99% των γραφώμενών του και ζητώ κι εγώ συγνώμη γιατί έγινα άνθρωπος του καναπέ!!!!