BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Henry Ford

"Ευτυχώς οι πολίτες της χώρας δεν κατανοούν το τραπεζικό και χρηματικό σύστημα, διότι αν το έκαναν, τότε πιστεύω ότι θα υπήρχε επανάσταση πριν αύριο το πρωί."

Jean-Luc Godard 2010

Θα έπρεπε να ευχαριστήσουμε την Ελλάδα.
Η Δύση είναι που χρωστάει στην Ελλάδα.
Η φιλοσοφία, η δημοκρατία, η τραγωδία...
Ο τεχνολογικός κόσμος στον οποίο ζούμε, χρωστά τα πάντα στην Ελλάδα.
Ποιός ανακάλυψε τη Λογική; Ο Αριστοτέλης!
Όλος ο κόσμος χρωστά χρήματα στην Ελλάδα. Θα μπορούσε να ζητήσει χιλιάδες εκατομύρια για πνευματικά διακαιώματα και θα ήταν λογικό να της τα δώσουμε. Αμεσως!


Ξυλούρης - Πουλημένοι

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Αυτό που συμβαίνει στην πατρίδα μας το λέω προδοσία.

....και δεν θα ψάξω να βρω επιχειρήματα να πείσω κανέναν γι'αυτό. Δεν είμαι ούτε διπλωμάτης, ούτε πολιτικός ούτε δικηγόρος. Ελληνίδα είμαι και αγαπώ την πατρίδα μου και την ελευθερία μου. Και θέλω να βλέπω όλους μας να πηγαίνουμε μπροστά, να εξελισσόμαστε ως άνθρωποι, πνεύματικα και ψυχικά.

Κάτι που έβλεπα να γίνεται με όμορφο ρυθμό κάπου μέχρι τις αρχές και τα μέσα της δεκαετίας του 90.
Κάπου εκεί ξεκίνησε η εθνική προδοσία. Τρέφαμε φίδια στον κόρφο μας και δεν είχαμε πάρει χαμπάρι.


Όποιος απο εσάς πιστεύει πως σήμερα η χώρα έχει εθνική κυβέρνηση ..... κοιμάται όρθιος. Όποιος δεν μπορεί να δει την ανευ όρων παράδωση του λαού, είναι μειωμένης αντίληψης άνθρωπος και δεν μπορώ παρα να τον ζηλέψω για την ευτυχία του.

Προσωπικά είμαι θλιμένη με όσα ακούω και βλέπω καθημερινά το τελευταίο διάστημα.

Βλέπω να μου λένε με απλά ελληνικά πως είμαι ηλίθια, άβουλη, αναλώσιμη. Το νόμισμα που χρειάζονται, για να ξεχρεώσουν την υποχρέωση στον δαίμονα που τους χάρισε την ψευδαίσθηση του πλούτου, την ψευτο-ηδονή της εξουσίας, της τεμπελιάς του να μην κάνουν τίποτα και να πληρώνονται με παχυλούς 15μισθούς και συντάξεις που δεν φαντάζεται ο κακομοίρης ο Έλληνας, της ηλίθιας κάυλας να βλέπουν τα ανθρωπάκια να τους κοιτούν με δέος και αυτοί να κλέβουν με απίστευτη αχορταγιά τα λεφτά τους .......Αυτοί έχουν ξεχάσει ποιοί είναι, έχουν αρνηθεί Θεό, πατρίδα και αγάπη. Μόνο το τομάρι τους τους νοιάζει. Τίποτα άλλο.

Κι όταν ολοκληρώσουν την προδοσία της πατρίδας μας θα φύγουν σαν κλέφτες μέσα στην νύχτα.

Έχουν το θράσσος και το θάρρος να βγαίνουν δημόσια και να μας λένε πως δεν έχουμε άλλη επιλογή απο το να πάρουμε τα τοκογλυφικά δάνεια της ΕΕ και να παραδώσουμε την χώρα στο ΔΝΤ!!!!
Να μας λένε πως η χώρα έχασε την αξιοπιστία της στις αγορές, αλλά να μην μας λένε ποιός φρόντισε γιαυτό...μα πάνω απο όλα κατα πόσο είναι αληθινό αυτό.

Λίγα ξέρω απο τα πολύπλοκα οικονομικά τους ( εξάλλου γιαυτό τα έχουν κάνει τόσο πολύπλοκα...ούτε και οι χρηματιστές δεν τα καταλαβαίνουν όλα!!!! )αλλά μπορώ να δω την κοροιδία καθαρά όταν συμβαίνει.

Μέχρι εχθές μας έλεγαν αλήτες και κομπιναδόρους ουσιαστικά, και υποβάθμιζαν τα Ελληνικά ομόλογα και κανείς δεν τα ήθελε. Σήμερα λέει η ΕΚΤ τα αγοράζει ( αφού είπαμε πως θα πάρουμε το δάνειο-δολοφόνο). Και μάλιστα τα αγοράζει σε όποια άθλια κατάσταση και αν είναι.Ως ένδειξη λέει στήριξης...... να δείτε πως το λένε στα αγγλικά.....α ναι ....στήριξη my ass!!!!!.

Βγαίνουν και μας λένε τι ζητάει να θυσιάσουμε το ΔΝΤ αλλά δεν τα λένε όλα! Βρήτε και κατεβάστε το νομοσχέδιο και διαβάστε το.

Δεν μας λένε πως θα μας φέρουν σε κατάσταση βαλκανικών και ανατολικών χωρών. Όχι αυτό δεν θα μας το πουν γιατί θα γίνει επανάσταση και το ξέρουν,. Πρώτα θα κάνουν σωστά την δουλειά τους και μόλις αλυσοδέσουν την Ελλαδίτσα θα μας πουν μετά πως φταίμε εμείς που ακόμα φοροδιαφεύγουμε και δεν δούλεψε το ανώφελο πρόγραμμα σταθερότητάς τους.
Αλλά μουσουλμανικό τέμενος θα χτίσουν (έξοδα του Ελληνικού δημοσίου), καθώς είμαι και σίγουρη πως θα βάλουν χέρι και στα δις. που θα μας δώσουν τα αρπαχτικά...μέχρι εκεί τους έχω ικανούς.

ΔΝΤ σημαίνει αιώνιο χρέος.

Γιατί χρεος για τα αφεντικά τους σημαίνει κέρδος, φράγκα , μαμ πως να σας το πω. Σήμερα το χρήμα το δημιουργείς εσύ, εγώ, ο γείτονάς σου, όλοι όσοι πέρνουμε ένα δάνειο με χρήματα που δεν υπάρχουν αλλά είναι ένας αριθμός σε μια οθόνη υπολογιστή ( να το ψάξετε αυτό) και πληρώνουμε τόκο. Το ίδιο συμβαίνει και σε επίπεδο κρατών και ΔΝΤ.

Λύπαμαι ειλικρινά. Η Ελλάδα κυβερνάτε απο προδότες. Εύχομαι να τιμωρηθούν όπως αρμόζει σε κάθε προδότη της πατρίδας του. Και οι τωρινοι και όλοι οι προηγούμενοι προδότες.

Λυπάμαι........