BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Henry Ford

"Ευτυχώς οι πολίτες της χώρας δεν κατανοούν το τραπεζικό και χρηματικό σύστημα, διότι αν το έκαναν, τότε πιστεύω ότι θα υπήρχε επανάσταση πριν αύριο το πρωί."

Jean-Luc Godard 2010

Θα έπρεπε να ευχαριστήσουμε την Ελλάδα.
Η Δύση είναι που χρωστάει στην Ελλάδα.
Η φιλοσοφία, η δημοκρατία, η τραγωδία...
Ο τεχνολογικός κόσμος στον οποίο ζούμε, χρωστά τα πάντα στην Ελλάδα.
Ποιός ανακάλυψε τη Λογική; Ο Αριστοτέλης!
Όλος ο κόσμος χρωστά χρήματα στην Ελλάδα. Θα μπορούσε να ζητήσει χιλιάδες εκατομύρια για πνευματικά διακαιώματα και θα ήταν λογικό να της τα δώσουμε. Αμεσως!


Ξυλούρης - Πουλημένοι

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Στο φως ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της στυγερής δολοφονίας 29χρονου κτηνοτρόφου...

Η είδηση που ακολουθεί, ενισχύει την άποψη μου για το πόσο σκληροί άνθρωποι βρέθηκαν στην χώρα μας. 




Άνθρωποι που δεν γνωρίζουν άλλο τρόπο να διώξουν απο μέσα τους το αίσθημα οτι τους αδικούν προφανώς, παρά με το να καταφεύγουν στην κατώτερη έκφραση της ανθρώπινης οργής. Την φρικτή τιμωρία. 


Όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν θα μπορέσω να ξεχάσω τους Αλβανούς , που ο ένας έκοψε με αλυσοπρίονο τα 4 άκρα της εν διαστάση συζήγου του απο τις κλειδώσεις μπροστά στα 2 ανήλικα παιδιά τους. Και ο άλλος αποκεφάλισε την εν-διαστάση σύζηγό του στην Σαντορίνη και περιφερόταν κρατώντας το κεφάλι της στο χέρι ...... Και οι δυο έπραξαν τα φρικιαστικά τους εγκλήματα με τα θύματα να έχουν τις αισθησεις τους....
Συμπεριφορές πρωτόγνωρες για την Ελληνική κοινωνία. 

Και ο κατάλογος της φρίκης καθημερινά μεγαλώνει. Ακρωτηριάζουν, σφάζουν και σουβλίζουν τους ομοεθνείς τους και τώρα πια κι εμάς.
Το κράτος είναι ανύπαρκτο και δεν έχει την θέληση να σβήσει αυτά τα απαράδεκτα και απολίτιστα στοιχεία απο την κοινωνία μας. Δυστυχώς είναι αυτοί, οι ηθικοί αυτουργοί.
Διαβάστε την είδηση.....

***************************************************************
Το φρικτό έγκλημα έγινε στις 15 Μαϊου 2010. Οι δύο δράστες, που τους τελευταίους μήνες ήταν ευρύτερα γνωστό ότι είχαν προσωπικές διαφορές με τον 29χρονο, του έστησαν καρτέρι θανάτου έξω από τη στάνη του, στο δήμο Αιανής.

Όταν είδαν τον 29χρονο να πλησιάζει του επιτέθηκαν και τον σκότωσαν, όπως έδειξε και η ιατροδικαστική εξέταση, με πρωτοφανή βιαιότητα. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν τα σύνεργα της δολοφονίας. Ένας μπαλτάς και δύο ρόπαλα.
Οι δύο δράστες, ηλικίας 20 και 22 ετών κατάφεραν να εξαφανιστούν. Η αστυνομία γνωρίζει τα ονόματά και τα πρόσωπά τους, γνωρίζει ότι είναι Αλβανοί που ζούσαν παράνομα στη χώρα μας και θεωρεί πως αν δεν έχουν προλάβει να βγουν από τη χώρα μετά το έγκλημα, θα καταφέρει τις επόμενες μέρες να τους εντοπίσει και να τους συλλάβει.

Να σημειωθεί ότι σε βάρος του 22χρονου δράστη εκκρεμεί δικαστική απόφαση του τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, με την οποία είχε καταδικασθεί σε 8μηνη φυλάκιση, γιατί προ διετίας, στο Βέλος Καστοριάς, είχε τραυματίσει ομοεθνή του με τσεκούρι στην ωμοπλάτη και στο πόδι.

ΠΗΓΗ: http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/05/blog-post_8947.html