BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Henry Ford

"Ευτυχώς οι πολίτες της χώρας δεν κατανοούν το τραπεζικό και χρηματικό σύστημα, διότι αν το έκαναν, τότε πιστεύω ότι θα υπήρχε επανάσταση πριν αύριο το πρωί."

Jean-Luc Godard 2010

Θα έπρεπε να ευχαριστήσουμε την Ελλάδα.
Η Δύση είναι που χρωστάει στην Ελλάδα.
Η φιλοσοφία, η δημοκρατία, η τραγωδία...
Ο τεχνολογικός κόσμος στον οποίο ζούμε, χρωστά τα πάντα στην Ελλάδα.
Ποιός ανακάλυψε τη Λογική; Ο Αριστοτέλης!
Όλος ο κόσμος χρωστά χρήματα στην Ελλάδα. Θα μπορούσε να ζητήσει χιλιάδες εκατομύρια για πνευματικά διακαιώματα και θα ήταν λογικό να της τα δώσουμε. Αμεσως!


Ξυλούρης - Πουλημένοι

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Θα πληρώσουμε ΚΑΙ για το μουσουλμανικό τέμενος στην Αθήνα. ΑΜΕ !!!!!!!

Νωρίτερα σήμερα, διάβασα στο site του SKAI πως βάλαμε τα γκάζια στο φουλ λέει, να το κάνουμε τελικά το μουσουλμανικό τέμενος στην Αθήνα.

Η καταχώρηση έλεγε πως η πηγή ήταν από το σημερινό φύλο της Καθημερινής.
(24-Απριλιού-2010)
Αγόρασα λοιπόν την εφημερίδα για να διαβάσω ολόκληρο το άρθρο.

Λοιπόν για να τα μάθετε κι εσείς.... έτσι έχουν τα πράγματα.

17 στρέμματα θα παραχωρήσει το Πολεμικό Ναυτικό στον Ελαιώνα και συγκεκριμένα στον Βοτανικό. (17 στρέμματα αρχαιολογικού χώρου αν δεν με έχουν κάνει ακόμα ένα ανεγκέφαλο ον).



Γιατί στον Ελαιώνα?
««Η περιοχή αυτή επελέγη για να είναι προσβάσιμη στον λαό. Εμείς αντιλαμβανόμαστε τα κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να θέσουμε στην διάθεση του διάδοχου φορέα τη χρήση του χώρου, ώστε σύντομα να εξυπηρετηθούν οι συμπολίτες μουσουλμάνοι», δηλώνουν στην «Κ» υψηλόβαθμα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού.» (Φαίνεται οι Έλληνες συμπολίτες μας έχουν δει πια όλα τους τα προβλήματα λυμένα από το κράτος και ήρθε η σειρά των μουσουλμάνων συμπολιτών μας….)



Εκεί λοιπόν που θα χτίσουμε το τζαμί, «σήμερα λειτουργούν εγκαταστάσεις του Κέντρου Συντήρησης Αυτοκινήτων Ναυτικού (ΚΣΑΝ), οι οποίες θα μετεγκατασταθούν εντός της υπόλοιπης έκτασης που διατηρεί το ΓΕΝ.»
Αυτή η μετακόμιση θα κοστίζει στους Έλληνες 2.5 εκατομμύρια Ευρώ!!!!!!
Χρήματα που δοθούν από το Υπ. Παιδείας …..αν έχουν το Θεό τους. 

Ενώ ακόμα δεν ξέρουν πόσο θα κοστίσει η ανέγερση του μουσουλμανικού τεμένους και η διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου…… Τα έξοδα ανέγερσης και διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου θα καλυφθούν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων….. (Είπατε κάτι???????????)


«Η ανέγερση του τεμένους θα γίνει σύμφωνα με τους όρους δόμησης του νόμου 3512/2006. Συνολική επιφάνεια του οικοδομήματος 840τ.μ.., είσοδος από την Ιερά Οδό, ενώ θα γειτονεύει με το παρεκκλήσιο του Αγ. Χριστοφόρου που ανέγειραν πριν από χρόνια οι υπάλληλοι των υπηρεσιών του Ναυτικού.»
(Αυτοί ήταν ηλίθιοι που δεν απαίτησαν από το κράτος να τους το χτίσει. Μα πολύ ηλίθιοι!!!!!!!!)


Συνεχίζω να διαβάζω στη Καθημερινή.
««Στόχος είναι το τζαμί να ανεγερθεί από ελληνικές κατασκευαστικές εταιρείες», σημειώνουν κυβερνητικοί αξιωματούχοι και προσθέτουν: «επιθυμία μας είναι να αντανακλά την ισλαμική θρησκευτική παράδοση και την αρμονική συνύπαρξή της με τους πολιτισμούς του μεσογειακού χώρου.»»


Είπατε κάτι???? Εγώ πάντως ανακατεύομαι …με συγχωρείτε για λίγο… καταλαβαίνετε… επιστρέφω.

Διαδώστε το παρακαλώ… ώρα είναι πια να ξυπνήσουμε.

1 σχόλια:

BlackRose είπε...

Ελεος Ελεος .....τη αλλο θα ακουσουμε πλεον???

Τελικα μηπως ειμαστε οντως προβατα??