BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Henry Ford

"Ευτυχώς οι πολίτες της χώρας δεν κατανοούν το τραπεζικό και χρηματικό σύστημα, διότι αν το έκαναν, τότε πιστεύω ότι θα υπήρχε επανάσταση πριν αύριο το πρωί."

Jean-Luc Godard 2010

Θα έπρεπε να ευχαριστήσουμε την Ελλάδα.
Η Δύση είναι που χρωστάει στην Ελλάδα.
Η φιλοσοφία, η δημοκρατία, η τραγωδία...
Ο τεχνολογικός κόσμος στον οποίο ζούμε, χρωστά τα πάντα στην Ελλάδα.
Ποιός ανακάλυψε τη Λογική; Ο Αριστοτέλης!
Όλος ο κόσμος χρωστά χρήματα στην Ελλάδα. Θα μπορούσε να ζητήσει χιλιάδες εκατομύρια για πνευματικά διακαιώματα και θα ήταν λογικό να της τα δώσουμε. Αμεσως!


Ξυλούρης - Πουλημένοι

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Τελικά μήπως δεν μας τα είπαν σωστά για την 11η Σεπτεμβρίου;







9/11 CONSPIRACY: A CONTROLLED DEMOLITION DESTROYED THE WTC!!
http://www.youtube.com/watch?v=w-0Ms7mId34&feature=player_embedded



Βλέποντας τα βίντεο αυτά θα μπορούσε αλήθεια κανείς να πει πως είναι ανυπόστατες υποθέσεις ; Προσωπικά μου έχουν δημιουργήσει σοβαρές αμφιβολίες για το τι πραγματικά συνέβη εκείνη τη μέρα στην Νέα Υόρκη....
Θα μπορούσε κανείς να πει, πως ήθελαν γρήγορα-γρήγορα να βγάλουν τα συμπεράσματα τους και να προχωρήσουν χωρίς πολλές έρευνες στον περιβόητο πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, και στον εκβιασμό του υπόλοιπου κόσμου με δηλώσεις δραματικού περιεχομένου όπως το αξέχαστο « όποιος δεν είναι μαζί μας σε αυτόν τον πόλεμο είναι εχθρός μας» από τον επίσης αξέχαστο Μπους τον νεώτερο.
Το βρίσκετε λογικό, το ίδιο βράδυ να ξεκινάνε τον βομβαρδισμό της Καμπούλ, λέγοντας μας ότι είναι σίγουροι πως την τρομοκρατική αυτή ενέργεια είχε οργανώσει ο Μπίν Λάντεν/Ταλιμπάν? Μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχε προηγηθεί καμία επίσημη ανάληψη της ευθύνης από τον Μπιν Λάντεν ή κάποιον άλλον.
Ποτέ δεν δόθηκε επίσημα καμία ανακοίνωση από κανέναν πως αναλαμβάνει την ευθύνη αυτής της τρομοκρατικής ενέργειας.
Δεν απορείτε ; Ποιος τρομοκράτης, ποια τρομοκρατική οργάνωση, δεν θα ήθελε να γνωρίζει όλος ο κόσμος πως το χτύπημα στην καρδιά της Αμερικής ήταν δικό τους επίτευγμα ; Ντρέπονται μήπως οι τρομοκράτες ;
Κάθε άλλο, η εμπειρία, μας έχει διδάξει πως θέλουν να γνωρίζει όλος ο κόσμος με ποιόν τρόπο πολεμούν , ειδικά οι μουσουλμάνοι. Θυμηθείτε τις αεροπειρατείες στα αμερικάνικα αεροπλάνα την δεκαετία του 80, τους ζωσμένους με εκρηκτικά σε αποστολές αυτοκτονίας τα τελευταία χρόνια ….κλπ.
Όλες κινήσεις εντυπωσιακές, τέτοιες που δεν μπορείς να μην «προσέξεις», που είναι αδύνατο να τις ξεχάσεις. Όποτε χτύπησαν οι μουσουλμάνοι με τρομοκρατικές ενέργειες , φρόντισαν και να μάθουμε – γρήγορα όχι μετά από κάνα χρόνο- ποιοί είναι, γιατί το έκαναν, και φυσικά τι θέλουν, τι ζητούν.
Κάπως έτσι εξάλλου είδαμε ανά τα χρόνια να ενεργούν όλες οι τρομοκρατικές οργανώσεις, Ευρωπαϊκές και μη.

Αν αρχίσει κανείς να ψάχνει θα βρει πολλές αναλύσεις από ανθρώπους που γνωρίζουν, λόγω επαγγέλματος και επιστημονικής κατάρτισης , πως αυτά που είδαμε εκείνη τη μέρα στους δέκτες μας, δεν εξηγούνται όπως ήθελαν να μας τα πουν …..
Επιστήμονες δεν μπορούν να δεχτούν ότι οι πύργοι έπεσαν με τον τρόπο που έπεσαν λόγο των αεροπλάνων. Με απλά ελληνικά, δεν αρκούσαν οι θερμοκρασίες που μπορεί να δημιουργήσει το καύσιμό τους για να λιώσει το ατσάλι και το μπετόν. Αντιθέτως, αν υπήρχαν εκρηκτικές ύλες – συγκεκριμένα κατονομάζουν μια – όπως θα γινόταν σε μια προσχεδιασμένη, ελεγχόμενη κατεδάφιση, τότε θα μπορούσαν να δικαιολογηθούν και ο τρόπος και ο χρόνος που απαιτήθηκε για να καταρρεύσουν τα κτήρια καθώς και τα ευρήματα αργότερα στα ερείπια. ( κομμάτια από λιωμένο σίδερο - αποτέλεσμα υψηλων θερμοκρασιών σε ατσάλι μαζί με την εκρηκτική ύλη, αλλιώς δεν δικαιολογήται η ύπαρξη τέτοιων ευρημάτων στα χαλασματα ) . Και φυσικά να μην ξεχάσουμε και την κατάρρευση μυστήριο του κτηρίου 7 δίπλα από τον έναν πύργο. Ένα κτήριο 40κάτι ορόφων το οποίο δεν είχε χτυπηθεί από τίποτα ,και είχε μόνο μικρής έκτασης φωτιές που δεν γνωρίζουμε από τι προκλήθηκαν ….

Το ζήτημα είναι μεγάλο και τα λόγια τα δικά μου φτωχά μπροστά στην επιστημονική απόδειξη. Σας  ενθαρρύνω να δείτε κι άλλα βίντεο σχετικά, να καταλάβετε σε ποιόν βαθμό μας παραπλανούν....είναι καιρός πια να μην τρώμε ο,τι μας σερβίρουν.

Καλημέρα σας.